We zijn briljant, prahtig, talentvol en fantastisch
Hoe beïnvloed jij je toekomst?
25 augustus 2023
Waar wil jij naartoe?
Waar wil jij naartoe?
9 september 2023
We zijn briljant, prahtig, talentvol en fantastisch
Hoe beïnvloed jij je toekomst?
25 augustus 2023
Waar wil jij naartoe?
Waar wil jij naartoe?
9 september 2023
Toon alles

Eng, spannend zo’n sessie met jou?

Eng, spannend zo'n sessie met jou? Mara Riewald

Eng spannend zo’n sessie met jou?
Eng hoezo? Spannend ja dat misschien wel omdat we ongetwijfeld veel verder gaan dan je gewend was. Dat is vaak ook de reden dat je uiteindelijk bij mij komt voor hulp. Omdat je wellicht nog steeds (ongrijpbare) problemen ervaart ondanks alles wat je hebt geprobeerd. Een healende coachingsessie, of zoals ik het noem de Mara-methode, is vooral een cadeautje. 

Waarom kiezen voor de Mara-methode

Steeds meer mensen ervaren chaos in hun leven, in hun hoofd. Niet alleen mensen, ook de wereld, de politiek, de natuur, de economie, de (jeugd)zorg, het onderwijs lijken in chaos de laatste tijd. Verandering is de enige constante factor. Dit kan veel onrust geven, angst oproepen, onzekerheid voor de toekomst. En de vraag voor velen is: wat gebeurt er allemaal en hoe kan ik hiermee omgaan. Juist in chaos is het belangrijk de rust te bewaren. Immers chaos is vaak ook een nieuw begin voor een nieuw evenwicht. Soms is dat lastig om dat in je eentje te doen. Eenmaal somber gestemd zak je vaak dieper in het moeras. Ook ervaren mensen veel emoties en problemen als ongrijpbaar. Alsof het niet iets van jou is.

En uiteindelijk weten we heel goed dat we oplossingen en antwoorden niet vinden in dat overvolle, overprikkelde hoofd.

Wat houdt het in de Mara-methode

Mijn methode noem ik Mara-Methode omdat het meer omvat dan 1 vorm of methode. De ervaringen hebben mij geleerd dat mijn wijze van werken vele andere methodieken raakt zoals systemisch werk(familieopstellingen), regressie (vorige levens), Sjamanisme, Reiki, Quantum healing, energetische geneeskunde, trauma’s helen van (voor)ouders, transformatie van mindshift en aangeleerd gedrag, een stukje hypnose, de Wet van Aantrekkingskracht, positieve psychologie, jouw zelfgenezend vermogen en mijn eigen ervaringen als het gaat om depressie, burn-out, somberheid, hooggevoeligheid en Nieuwetijdskinderen.

Niet te vergeten mijn eigen zoektocht naar hoe ik weer in contact met mezelf kon komen. Contact met de natuur, met alles wat leeft. Mijn gaven en talenten als het gaat om het zien zowel ‘boven en achter de tafel als onder de tafel’, van wat er speelt. Voor mijn gevoel dekt de Mara-methode de lading. Vooral omdat ik grotendeels intuïtief (para-normaal) vanuit mijn hart werk. Dat maakt uitleggen iets makkelijker.

Daarnaast heb ik vele dure coachings- en trainersopleidingen gevolgd, en meer. En ook die kennis zal ergens een eigen plekje innemen.

Bekijken in een nieuw perspectief

Een sessie helpt je de rust, de balans weer terug te vinden. Alles in een nieuw, ander perspectief kunnen zien. We ervaren misschien wel allemaal dezelfde chaos maar de kunst is hoe je met die chaos omgaat. Hoe blijf ik bij mezelf, in balans. Stevig in je eigen energie. En daar is een sessie uitermate geschikt voor. Dat geeft ruimte. En praktische handvatten, tools, oefeningen. Maar ook oefenen, ervaren, voelen. En vaak wil er veel gehoord en gezien worden wat wij allebei vooraf niet wisten.

Als kind deden we intuïtief al veel wat goed voor ons was. Maar hebben we dat verleerd omdat volwassenen (sorry) daar anders over dachten.

Hoe gaat een sessie in zijn werk

Bij mij als wildvreemde aansluiten voor zo’n Healende Coachingsessie kan spannend zijn.  Maar nee eng dat zeker niet. Want hoe verloopt zo’n sessie en hoe werkt het nu ongeveer?
Dat leg ik in dit artikel zo goed mogelijk uit. Hoe zo’n sessie echt gaat is lastig te voorspellen omdat ieder mens uniek, bijzonder is, ook andere issues heeft. En omdat ik ook altijd weer nieuwe dingen zie. Maar er is zeker wel iets over te vertellen.

Online of persoonlijk

Woon je bij mij in de buurt dan ben je welkom in Easterwierrum voor een sessie. In de meeste gevallen is de afstand groter en vindt de sessie plaats via Zoom.us. Het maakt voor het resultaat niet uit. Ik vraag je altijd mee te schrijven. Er komt zoveel aan de orde.

Een telefonische kennismaking is altijd vrijblijvend en kosteloos. 

Een connectie met jou

Met jouw toestemming stem ik me op je af. Ik noem het altijd met je ziel in gesprek gaan. Je mag het ook bron of je hogere zelf noemen. Misschien heb je nog andere benamingen. Het is in ieder geval een deel van jou waarmee jij niet altijd of misschien meestal niet mee in contact bent. Maar het hoort wel bij jou, en het bevat alle wijsheid, kennis, energie en ervaring, alles wat bij jou hoort. In feite is je hogere ik, je ziel jouw leraar, de beste coach die er bestaat.

Dat stukje wat weet wat goed en belangrijk is voor jou. Met enige oefening kun je zelf ook met dit deel in contact komen. Helaas zijn we dat vaak verleerd. Maar het is weer te herontdekken. Met een sessie wordt daar een mooi begin mee gemaakt. Wil je verder groeien dan is een training of een online workshop of maatwerk in de vorm van een traject volgen een mogelijkheid.

Een goed gesprek

Zodra ik me op jou afstem krijg ik allemaal informatie door. In feite kijk ik ‘achter’ jouw probleem, en ‘achter’ de mens. Ik ben een beelddenker en vertel je zoveel mogelijk van wat ik zie en wat dit met jou doet. En in hoeverre dit in verband kan worden gebracht met je problemen. Ik vraag voortdurend of je herkent wat er boven komt. Soms valt het kwartje later.  En jij mag alles vragen wat je wilt. In feite zijn we samen in gesprek met jouw hogere ik, je ziel.

In feite hebben we contact met alle delen van jou, ook komen fysieke klachten aan bod.

Zij komt bij stukken waar jezelf geen weet van hebt maar die je nu wel beperken en wat blokkades geeft. Ik voelde dat mijn energie werd verhoogd en voelde mij na de sessie eufories. Er was weer ruimte in mijn systeem, ballast weg. Ik kan je echt een sessie bij Mara aanraden. Ervaar zelf wat het met je doet. Gun jezelf de ervaring van een sessie. Voel wat het met je doet. Het is moeilijk uit te leggen en ik kan alleen maar zeggen…ga het ervaren.’

Mogelijke zaken en oorzaken die gezien willen worden zijn:

♦ Geboortetrauma’s, ontstaan tijdens en rondom de zwangerschap
♦ Waarom jij niet goed in je vel zit, niet bij je gevoel kunt komen
♦ Waarom jij emoties zoals angsten, verdriet, onzekerheid ervaart
♦ Jouw volle hoofd waarin gedachten, emoties over elkaar heen buitelen
♦ Waarom jij je zo rot, eenzaam voelt, heimwee hebt
♦ Hoe overleden mensen nog impact op je hebben
♦ Fysieke klachten, wat ze jou willen vertellen
♦ Wat jij onbewust bij je draagt van je (voor)ouders
♦ Waarom je geen of geen goede relatie hebt met je familie, kinderen
♦ Waardoor je overprikkeld, onrustig bent en veel overlast ervaart van anderen
♦ Situaties en ervaringen die zich eeuwig lijken te herhalen, waarom?
♦ Je connectie en verbinding met je gevoel, je intuïtie
♦ Waardoor je gezin uit balans is
♦ Waardoor jij een pleaser bent en nooit boos, verdrietig bent
♦ Wie je bent geworden, door wat je hebt geleerd van anderen
♦ Hoe oude patronen, gedachten etc. jou nog in de weg staan
♦ Jouw familiesysteem, waarom stroomt het niet
♦ Jouw chakra’s, jouw rugtas legen en hoe je spanningspijn zelf kunt laten verdwijnen

En nog veel meer en vooral tools en oefeningen die jou verder helpen te groeien. Afhankelijk van wat jij ervaart. En hoe jij in het leven staat.

IMG_0163 Nadine de Ruiter Fotografie_

Eng, spannend zo’n sessie bij jou?

Natuurlijk is Maggy, mijn hondje als trouwe helper bij iedere sessie aanwezig.

Kennismaken op een laagdrempelige manier?
Lees meer over de trainingen/workshops

Wat ik zie daar mogen we iets mee

Ik kijk holistisch. Dat wil zeggen dat ik kijk naar jou als geheel, op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. En door alles te benoemen wat ik in jouw energie tegenkom, gebeurt er al van alles, komt er bij jou al van alles in beweging. De meeste mensen voelen ook de veranderingen ter plekke, dat maakt zo’n sessie ook wel wat ongrijpbaar en tegelijk heel mooi en bijzonder, je weet en voelt voor jezelf dat je verlost bent van oude blokkades en belemmeringen. Je hoeft er niets meer mee.

Want wat ik zie mogen we transformeren. Wat we tegenkomen daar mogen we iets mee doen, iets in veranderen.
En jij krijgt tegelijk belangrijke inzichten, antwoorden op veel vragen, onduidelijkheden. Vaak zelfs het gevoel ‘yesssss, ik wist het’. En toeval bestaat niet!

Getover? is het magie of is het een gave?

Nee een tovenaar dat ben ik zeer zeker niet. Persoonlijk denk ik dat het een gave is die we allemaal in ons hebben. Die we allemaal kunnen ontwikkelen. De een wat meer, wat krachtiger dan de ander. Ik ben ook niet een medium of paragnost. Ik voorspel je ook zeker niet de toekomst omdat ik jouw leerproces niet ga en niet wil verstoren. Je bent zelf helemaal prima in staat je eigen toekomst vorm te geven, met leerdrempels en al. Dat zijn toch altijd mooie kansen om veel van te leren.

Wel zie ik in jouw energie de dingen die jou belemmeren, die je tegenhouden. Soms voor jou ongrijpbaar. We gaan dus wel lagen dieper naar oorzaken kijken. Soms zijn het hele oude stukken, door je (voor)ouders doorgegeven of afkomstig uit een andere dimensie. Dat maakt zo’n sessie wellicht anders dan je andere ervaringen met therapeuten. En de transformatie is meestal groot en vindt heel snel plaats.

‘Ik geloof dat iedereen in essentie, in de basis perfect, uniek, bijzonder en kleurrijk is.
Helaas voelt het voor veel mensen (nog) niet zo en is dit  misschien nog niet jouw realiteit. Een Healende Coachingsessie helpt jou om bij jouw eigen unieke ik te komen.’  Het is tijd om die Rode eend te worden, jezelf. Grijze muizen zijn er genoeg.’

Hoef ik zelf niks meer te doen?

O jazeker wel. Ik mag dingen in jouw energie transformeren maar jij mag werken aan je gedrag, je communicatie en je mindset. Ook al is er in een sessie veel getransformeerd, alles heeft tijd nodig te dalen en te integreren. Groeien houdt ook in dat je soms dingen anders mag doen, anders mag kijken, ervaren. Je verhaal te herschrijven.

Heel soms willen mensen helemaal niet groeien. Blijven ze vasthouden aan het negatieve, het drama. Soms neem ik dan noodgedwongen even afstand. Want jij bepaalt, niet ik.

Groeien hoef je niet helemaal alleen te doen. Want ik geef je korte oefeningen, tools die je daarmee helpen, die je ook samen met je partner, je gezin kunt doen. Die ook nog eens heel fijn zijn om te doen. Want het geeft jou de regie weer terug over jezelf, je leven. En dat voel je!
Ik adviseer vrijwel altijd een reeks van drie coachingsessies te doen zodat jij de tijd neemt te oefenen, te evalueren en alles te integreren. Zodat jij heel snel de nieuwe authentieke jij bent, en het ook zo voelt. Maar jij bepaalt uiteindelijk of je dat wilt of nodig hebt.

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden, en veel ervaringen van anderen.

Leestip: Eerlijk tegen mezelf, tegen jezelf te zijn.
Vast in blokkades, belemmeringen.
Vriendschap sluiten met oude angsten.
Wanneer breekt jouw hart, luister naar je intuïtie.

Kortom niks engs aan, spannend wel een beetje, zowel voor jou als voor mij. Maar tegelijk ook heel mooi, dit proces wat we samen ingaan. Prachtig te zien hoe mensen al in zo’n sessie veranderen, groeien. Hun uitstraling, de rust die ze uitstralen.

Heb je zo een beetje een indruk? Eigenlijk zou je zo’n healende coachingsessie  moeten ervaren.

Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen, jongeren, jongvolwassenen om 'achter' hun klachten, problemen te leren kijken. Ik help je aan inzichten in en transformatie van je blokkades, antwoorden op wat je belemmert. Het ongrijpbare grijpbaar maken. Mijn werkwijze die meer dan Healing en meer dan Coaching is, een combinatie van uiteenlopende healingmethodieken, oude wijsheden en richt zich op persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. En weer contact maken met ;'vergeten' gaven en talenten.

Comments are closed.

Translate »