Bestelling aan het universum. Waarom jij niet krijgt wat je wilt.
Waarom jij niet krijgt wat je wilt.
28 mei 2021
Toon alles

Eng, spannend zo’n sessie met jou?

Eng, spannend zo'n sessie met jou? Mara Riewald

Eng spannend zo’n sessie met jou?
Eng hoezo? Spannend ja dat misschien wel omdat we ongetwijfeld veel verder gaan dan je gewend was. Dat is vaak ook de reden dat je uiteindelijk bij mij komt voor hulp. Omdat je nog steeds problemen ervaart ondanks alles wat je hebt geprobeerd. Een healende coachingsessie is vooral een cadeautje.

Waarom zou je bij mij een sessie doen

Steeds meer mensen ervaren chaos in hun leven, in hun hoofd. Niet alleen mensen, ook de wereld, de politiek, de natuur, de economie, de (jeugd)zorg, het onderwijs lijken in chaos de laatste tijd. Dit kan veel onrust geven, angst oproepen, onzekerheid voor de toekomst. En de vraag voor velen is: wat gebeurt er allemaal en hoe kan ik hiermee omgaan. Juist in chaos is het belangrijk de rust te bewaren. Immers chaos is vaak ook een nieuw begin voor een nieuw evenwicht. Soms is dat lastig om dat in je eentje te doen. Eenmaal somber gestemd zak je vaak dieper in het moeras. Ook ervaren mensen veel emoties en problemen als ongrijpbaar.

Bekijken in een nieuw perspectief

Een Healende Coachingsessie helpt je de rust, de balans weer terug te vinden. Alles in een nieuw, ander perspectief kunnen zien. We ervaren misschien wel allemaal dezelfde chaos maar de kunst is hoe je met die chaos omgaat. Hoe blijf ik bij mezelf, in balans. En daar is een sessie uitermate geschikt voor. Dat geeft ruimte.

Hoe gaat een sessie in zijn werk

Bij mij als wildvreemde aansluiten voor zo’n Healende Coachingsessie kan spannend zijn.  Maar nee eng dat zeker niet. Want hoe verloopt zo’n sessie en hoe werkt het nu ongeveer?
Dat leg ik in dit artikel zo goed mogelijk uit. Hoe zo’n sessie echt gaat is lastig te voorspellen omdat ieder mens uniek, bijzonder is, ook andere issues heeft. En omdat ik ook altijd weer nieuwe dingen zie. Maar er is zeker wel iets over te vertellen.

Online of persoonlijk

Woon je bij mijn in de buurt dan kun je in Easterwierrum langskomen voor een sessie. In de meeste gevallen is de afstand groter en vindt de sessie plaats via Zoom.us. Het maakt voor het resultaat niet uit.

Een connectie met jou

Met jouw toestemming stem ik me op je af. Ik noem het altijd met je ziel in gesprek gaan. Je mag het ook bron of je hogere zelf noemen. Misschien heb je nog andere benamingen. Het is in ieder geval een deel van jou waarmee jij niet altijd of misschien meestal niet mee in contact bent. Maar het hoort wel bij jou, en het bevat alle wijsheid, kennis, energie en ervaring, alles wat bij jou hoort.

Dat stukje wat weet wat goed en belangrijk is voor jou. Met enige oefening kun je zelf ook met dit deel in contact komen. Helaas zijn we dat vaak verleerd. Maar het is weer te herontdekken. Met een sessie wordt daar een mooi begin mee gemaakt. Wil je verder groeien dan is een training volgen een mogelijkheid.

Een goed gesprek

Zodra ik me op jou afstem krijg ik allemaal informatie door. In feite kijk ik ‘achter’ jouw probleem, en ‘achter’ de mens. Ik ben een beelddenker en vertel je zoveel mogelijk van wat ik zie en wat dit met jou doet. En in hoeverre dit in verband kan worden gebracht met je problemen. Ik vraag voortdurend of je herkent wat er boven komt. Soms valt het kwartje later.  En jij mag alles vragen wat je wilt. In feite zijn we samen in gesprek met jouw hogere ik, je ziel.

Zij komt bij stukken waar jezelf geen weet van hebt maar die je nu wel beperken en wat blokkades geeft. Ik voelde dat mijn energie werd verhoogd en voelde mij na de sessie eufories. Er was weer ruimte in mijn systeem, ballast weg. Ik kan je echt een sessie bij Mara aanraden. Ervaar zelf wat het met je doet. Gun jezelf de ervaring van een sessie. Voel wat het met je doet. Het is moeilijk uit te leggen en ik kan alleen maar zeggen…ga het ervaren.’

Mogelijke zaken en oorzaken die gezien willen worden zijn:

♦ Geboortetrauma’s
♦ Waarom jij niet goed in je vel zit, niet bij je gevoel kunt komen
♦ Waarom jij emoties zoals angsten, verdriet ervaart
♦ Waarom je bang bent om jouw waarheid te spreken
♦ Waarom jij je zo rot, eenzaam voelt, heimwee hebt
♦ Fysieke klachten, wat ze jou willen vertellen
♦ Waarom jij niet in balans bent
♦ Waarom je geen of geen goede relatie hebt met je naasten
♦ Waardoor je overprikkeld, onrustig bent en veel overlast ervaart van anderen
♦ Waarom je niet in actie komt, echt vast zit, dus niet verder komt
♦ Waarom jij niet jezelf bent
♦ Waardoor je gezin uit balans is
♦ Waarom en waardoor je niet voor jezelf kunt of durft opkomen
♦ Waarom je relaties mislukken, op je werk, in de liefde, met je kinderen, je familie etc.
♦ Waarom je niet in je kracht staat en je power voelt
♦ Hoe oude patronen, gedachten etc. jou nog in de weg staan

IMG_0163 Nadine de Ruiter Fotografie_

Eng, spannend zo’n healende coachingsessie bij jou?

Natuurlijk is Maggy, mijn hondje als trouwe helper bij iedere sessie aanwezig.

Wat ik zie daar mogen we iets mee

En door alles te benoemen wat ik in jouw energie tegenkom, gebeurt er al van alles, komt er bij jou al van alles in beweging. De meeste mensen voelen ook de veranderingen ter plekke, dat maakt zo’n sessie ook wel wat ongrijpbaar en tegelijk heel mooi en bijzonder, je weet en voelt voor jezelf dat je verlost bent van oude blokkades en belemmeringen. Je hoeft er niets meer mee.

Want wat ik zie mogen we transformeren. Wat we tegenkomen daar mogen we iets mee doen, iets in veranderen.
En jij krijgt tegelijk belangrijke inzichten, antwoorden op veel vragen, onduidelijkheden. Vaak zelfs het gevoel ‘yesssss, ik wist het’. En toeval bestaat niet!

Getover? is het magie of is het een gave?

Nee een tovenaar dat ben ik zeer zeker niet. Persoonlijk denk ik dat het een gave is die we allemaal in ons hebben. Die we allemaal kunnen ontwikkelen. De een wat meer, wat krachtiger dan de ander. Ik ben ook niet een medium of paragnost. Ik voorspel je ook zeker niet de toekomst omdat ik jouw leerproces niet ga en niet wil verstoren. Je bent zelf helemaal prima in staat je eigen toekomst vorm te geven, met leerdrempels en al.

Wel zie ik in jouw energie de dingen die jou belemmeren, die je tegenhouden. Soms voor jou ongrijpbaar. We gaan dus wel lagen dieper naar oorzaken kijken. Soms zijn het hele oude stukken, door je (voor)ouders doorgegeven of afkomstig uit een andere dimensie. Dat maakt zo’n sessie wellicht anders dan je andere ervaringen met therapeuten. En de transformatie is meestal groot en vindt heel snel plaats.

‘Ik geloof dat iedereen in essentie, in de basis perfect, uniek, bijzonder en kleurrijk is.
Helaas voelt het voor veel mensen (nog) niet zo en is dit  misschien nog niet jouw realiteit. Een Healende Coachingsessie helpt jou om bij jouw eigen unieke ik te komen.’  Het is tijd om die Rode eend te worden, jezelf. Grijze muizen zijn er genoeg.’

Hoef ik zelf niks meer te doen?

O jazeker wel. Ik mag dingen in jouw energie transformeren maar jij mag werken aan je gedrag, je communicatie en je mindset. Groeien houdt ook in dat je soms dingen anders mag doen, anders mag kijken, ervaren. En dat hoef je niet helemaal alleen te doen. Want ik geef je korte oefeningen, tools die je daarmee helpen, die je ook samen met je partner, je gezin kunt doen. Die ook nog eens heel fijn zijn om te doen. Want het geeft jou de regie weer terug over jezelf, je leven. En dat voel je!
Bovendien is het soms zinvol een aantal korte ondersteunende coachingsessies te doen zodat je heel snel de nieuwe mooie jij bent, en het ook zo voelt.

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden, en veel ervaringen van anderen.

Leestip: Eerlijk tegen mezelf, tegen jezelf te zijn.
Vast in blokkades, belemmeringen.
Vriendschap sluiten met oude angsten.
Wanneer breekt jouw hart, luister naar je intuïtie.

Kortom niks engs aan, spannend wel een beetje, zowel voor jou als voor mij. Maar tegelijk ook heel mooi, dit proces wat we samen ingaan. Prachtig te zien hoe mensen al in zo’n sessie veranderen, groeien. Hun uitstraling, de rust die ze uitstralen.

Heb je zo een beetje een indruk? Eigenlijk zou je zo’n healende coachingsessie  moeten ervaren.

Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen die 'vast' zitten in hun overvolle hoofd, in somberheid, hun communicatie, het ‘anders’ voelen, vast in emoties. Zelfs tegen een depressie, burn-out of nog erger aanzitten. Ik help je aan inzichten in en transformatie van je blokkades, antwoorden op wat je belemmert, een lege rugzak. Het ongrijpbare grijpbaar maken. Ieder mens is perfect, bijzonder, uniek maar ook ‘anders’. Voorkom depressie en burn-out of erger met Healend Coachen. Een methode die meer dan Healing en meer dan Coaching is. Anders.

Comments are closed.

Translate »