Zit je vast? Kijk als een kind. Mara-methode.
Zit jij vast? Kijk weer als een kind.
14 augustus 2023
Eng, spannend zo'n sessie met jou? Mara Riewald
Eng, spannend zo’n sessie met jou?
5 september 2023
Zit je vast? Kijk als een kind. Mara-methode.
Zit jij vast? Kijk weer als een kind.
14 augustus 2023
Eng, spannend zo'n sessie met jou? Mara Riewald
Eng, spannend zo’n sessie met jou?
5 september 2023
Toon alles

Hoe beïnvloed jij je toekomst?

We zijn briljant, prahtig, talentvol en fantastisch

Vast in de chaos van deze tijd?

Hoe beïnvloed jij je toekomst? Niet? Dan wordt het hoog tijd orde op zaken te stellen in je hoofd, je lijf, je emoties, je leven. Zodat er ruimte komt voor wat jij wilt, hoe jouw toekomst, jouw nieuwe realiteit eruit komt te zien. Om te bepalen hoe jij voor jezelf wilt gaan staan. 

In een tijd van chaos, regels, angst, autoriteiten die jouw vrijheid beperken. Die onze verantwoordelijkheden afneemt. Terwijl juist nu wij de regie over ons leven willen hebben. We hebben ons een groot deel van ons leven moeten aanpassen. Denk aan de regels in het gezin, op school, de kerk, de omgeving, je vriendjes, vriendinnetjes. Gehoorzamen. En dat wil ik niet meer, jij wel? 

Angst en twijfel de deur uit

De afgelopen jaren hebben we allen met angst, twijfel, onzekerheid geleefd. Velen hebben het zwaar gehad, zijn getraumatiseerd. Voor velen was het ook een heel leerzame periode, weer verbinding ervaren met gelijkgestemden, een tijd voor inzichten, andere ervaringen, interesses die veranderden. Tegelijk veel relaties die kapot zijn gegaan, onherstelbaar beschadigd.

Als je terugkijkt hebben we ons vaak laten leiden door angst en twijfel. Anderzijds ontdekten we wat we wel willen, wat we wel geloven en wat niet. Zo zie ik de afgelopen jaren tenminste.

Het is hoog tijd om te bepalen hoe wij onze toekomst vorm willen geven. En daarin stappen te zetten. Keuzes te maken. En jezelf staande te houden. Want de komende maanden maar ook het volgend jaar wordt het nog best pittig zo voelt het.

Er komt nog veel in het nieuws wat ons enorm zal shockeren. We zullen nog veel druk ervaren, regels, wetten die ons leven flink zullen beïnvloeden. Nee ik zeg dit niet om je angstig te maken, ik zeg dit juist omdat dit chaos zal veroorzaken. En chaos is juist het mooiste moment om rustig te blijven, bij jezelf. In de wetenschap dat je voorbereid bent. Voor de transformatie.

En jezelf te realiseren dat je geen kind meer bent, onmachtig, afhankelijk. Dat het aan ons, aan jou is om verantwoordelijkheid voor jouw leven te nemen. En niet aan een ander over te laten.

Uitnodiging. Pak de regie terug. Lees meer over Mara.

We zijn briljant, prahtig, talentvol en fantastisch

Ervaar jij onzekerheid? Hoe nu verder?

Maak de balans op. En bereid je voor.

Word je bewust wat je echt zielsgraag wilt. We hebben de laatste jaren ervaren hoe belangrijk vrijheid is. Vrijheid om je te mogen uiten, om je leven te mogen leven zoals jij dat wilt.  Vrijheid om te bepalen wat gezond voor jou is en wat niet.

Ben je ongelukkig, ontevreden?

Voel je innerlijke onrust? Maar ben je bang om stappen te zetten? Bijvoorbeeld een andere baan zoeken, een studie te volgen, je relatie te beëindigen, je huis te verkopen. Aan je spirituele ontwikkeling te gaan werken. Maar denk je nu dat komt later wel weer, als de situatie beter is?

Wat wil je zielsgraag

En wat wil je echt niet? Van afstel komt vaak uitstel heb ik me vaak gerealiseerd. In ons hart weten we ook dat de betutteling nog niet stopt omdat teveel mensen het nog toelaten.

Natuurlijk zijn er regels nodig, wetten, normen en waarden maar zo heftig als de laatste jaren en zoals de regelgeving nu is, ervaar ik als een ernstige beperking van onze persoonlijke vrijheid. Terwijl wij juist mensen zijn die vrijheid als hoogste goed ervaren. Wij willen ons leven zelf indelen. Ik wil mijn eigen financiën regelen. Het voelt niet ok dat wij verplicht worden ons in te laten enten terwijl wij gezond zijn. Dat we niet meer bij elkaar mogen komen, niet meer mogen knuffelen. Dat we mensen uitsluiten die niet gehoorzamen. Dat bedrijven kapot gaan. Steeds meer mensen in armoede leven, anderen steeds rijker worden. Is dat eerlijk?

Is het tijd om de balans op te maken? Voor mij wel. Dat duidelijk wordt welk pad jij gaat volgen?

Wat wil jij zielsgraag?

Mara Riewald Healing en Communicatie. Als je vast zit. Mara-methode.

Wat doet dit alles met ons

Veel mensen, waaronder jongeren, ouderen, jonge kinderen zijn getraumatiseerd door dit alles. We hebben het lange tijd gevoeld, wellicht nu nog, alsof we in een gevangenis leven. Monddood gemaakt. Oude angsten, onzekerheden, vaak ook uit vorige levens komen weer bovendrijven. Laten ons veel ellende opnieuw beleven. Voelde het vaak alsof we in een oorlog zaten.

Depressie, somberheid, ziekte

Welke doorbroken moeten worden om verder te kunnen. Om nieuwe plannen te kunnen maken. Toch kunnen die mooie plannen, de focus op wat je zielsgraag wilt je helpen die trauma’s, die oude angsten te overwinnen.

Door helder te krijgen wat je wilt veranderen in je leven, je situatie. Je wensen en doelen te formuleren. Wellicht gelijkgestemden te zoeken om elkaar te steunen, te motiveren. Een klankbord, een therapeut die je helpt orde te krijgen in alles. Waarin heb je plezier, wat kun je goed? Wat ontbreekt in je huidige leven. Lees ook eens over mijn werkwijze, de Mara-methode en voel of je bij mij een klik voelt, vrijblijvend en kosteloos kennismaken kan altijd.

Lees ook even mijn idee/aanbod onderaan de pagina.

Tijd om stappen te nemen

Te kiezen, stappen te zetten. Een nieuw avontuur aangaan. Ieder klein stapje helpt je verder. Alle kleine stapjes worden uiteindelijk ook groots.

Realiseer je dat wij nu onze toekomst herschrijven, bepalen door:

♥ Verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen;
♥ Door wat we zeggen, denken, voelen:
♥ Hoe wij ons uiten, wat we kiezen en besluiten.

Hoe maak ik de balans op?

Mijn favoriete manier is door 2 A4tjes te pakken. Het ene voor de plusjes, het andere voor de minnetjes. Bepaal welk thema je wilt beoordelen. Je kunt bijvoorbeeld onderscheid maken in:

♥ Je werk:
♥ Je privé-situatie:
♥ Je gevoel voor zingeving, vriendschappen etc.
♥ Je verbinding met de natuur, met alles wat leeft.

Kijk welke lijst van + of – het langst is. Welke punten kun je veranderen, welke niet? Ga stappen zetten.

Welke dromen heb je?

Wat zou je zielsgraag nog willen doen maar komt het er niet van? Maak ook daar een lijst van, geef ze punten van 0-10. Als je het een 10 geeft betekent dat dat je je passie voelt.

Mijn boek bijvoorbeeld ligt al enige jaren op de plank, moet nodig herschreven worden. Ik wil me nog meer verdiepen in de Akasha Kronieken, het ontstaan en verwerken van trauma’s, de enorme kracht die ligt in onze geest. Mijn lijst is eindeloos waardoor ik wel eens vastloop. Maak keuzes. En begin gewoon. Onderzoek en ontdek waar jij blij van wordt. En ervaar wat je energie vermindert, verlaagt. Leer weer voelen. Genieten.

En……. zet jezelf niet vast.
Ontdek je dat je iets helemaal niet leuk vindt, ook al dacht je van wel. Stop ermee en ontdek of iets anders wel je passie voedt. Neem die vrijheid om te onderzoeken, ontdekken.

Het leven is net een reis

Een ontdekkingstocht met obstakels, triggers, afleiding. Ik zeg altijd tijdens mijn sessies ‘zie ze als kansen, als leer- en groeidrempels. Het hoort erbij, je wordt zeker getest en je wordt uitgedaagd.

Boven op de berg

Als jij je einddoel hebt behaald, zijn er geen blokkades, geen belemmeringen meer. Dan kijk jij met een heel brede scope over de wereld, heb je een weids uitzicht en kijk je terug op wat je hebt ervaren, geleerd, gedaan, wat je bereikt hebt. Hoe jij hebt doorgezet, ook al ging het wel eens moeizaam. Jij hebt de discipline opgebracht. Je mag enorm trots op jezelf zijn. Jij hebt voor jezelf gekozen. Voel maar eens wat voor gevoel je dit geeft. Visualiseer dat einddoel wat je voor ogen hebt.

Gebeurtenis + jouw reactie = uitkomst

Sommige gebeurtenissen hebben we niet in de hand, sommige wel. Wat wij wel kunnen beïnvloeden is hoe wij met veranderingen, gebeurtenissen, triggers omgaan. Onze reactie bepaalt de uitkomst.

Neem je initiatief, laat je jezelf niet uit het veld slaan of schiet je meteen in de oude angst, oude patronen want zie je wel je kunt het toch niet?

Is het chaos of maak je het chaotisch?

De kracht van woorden! Ik hoor vaak het is zo lastig, zo moeilijk, zo chaotisch. Als ik dan vraag is het lastig of maak je het lastig? Hihi dan zie ik die lach, want juist dat verschil in kleine woordjes maken het verschil, wij doen het vaak zelf. We maken het lastig, chaotisch, moeilijk.

Wij kunnen veel meer dan we denken. We zijn veel meer dan we denken. En we zijn nooit alleen. Wij kunnen bereiken wat we willen! Als we ervoor gaan.

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Graag wil ik met mensen samenwerken. Ze helpen groeien. ‘Achter’ zaken kijken wat er speelt. Een spiegel zijn. De wereld een klein beetje mooier maken, liefst heel veel mooier.

Mijn idee:

Om in kleine groepjes fysiek bij elkaar te komen in Easterwierrum (Friesland). Op een middag of avond, in overleg is een andere locatie ook mogelijk.  En Online via Zoom is in overleg natuurlijk ook een optie.

Ik focus me op diverse groepen:
♥ Mensen werkzaam in de zorg;
♥ Mensen werkzaam in het onderwijs;
♥ Ouders;
♥ Jongvolwassenen 18-28 jaar ongeveer;
♥ Of anders, een gemengde groep.

In een veilige omgeving, in kleine groepjes ‘achter’ problematiek, cases, situaties kijken. Onderwerpen en invulling zal organisch en intuïtief verlopen. Maar enkele voorbeelden: 

♥ Veel mensen in de zorg lopen fysiek met veel klachten. We gaan naar een moment in jouw praktijk, ik kijk mee en benoem wat het probleem veroorzaakt. Dit noem ik tijdreizen, naar een andere tijdlijn.
♥ Je ervaart problemen met drukke kinderen, overprikkeld, je hebt ze niet in de hand. We kijken wat er speelt en hoe de situatie is gecreëerd, en wat kun je doen om de energie in de groep te veranderen.
♥ Je dochter/zoon zit in een crisis, somberheid. Sluit zich af voor jou. Je maakt je ernstig zorgen. We duiken ook hier weer in een praktijksituatie.
♥ Je hebt een groot communicatie probleem met een leidinggevend of collega waar je maar niet uitkomt.

Ik maak o.a. gebruik van telepatisch communiceren, tijdreizen, andere dimensies, mijn intuïtie, mijn (para)normale gaven, mijn eigen levenservaring, channelen etc.

Of anders gezegd we kijken wat er ‘achter’ het probleem, de situatie zit.

Interesse?

Neem contact met me op. Geef aan waarom je dit wilt, in welke groep je zou willen deelnemen. Vertel iets over jezelf. Wil je hier in Easterwierrum komen of heb je de voorkeur om online te connecten.

Bij voldoende deelname/interesse maak ik een planning.

Deelname en kosten:

In eerste instantie zegt mijn gevoel, geef wat je kunt missen of wat je ervoor over hebt. Kijken we later verder.

 

Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen, jongeren, jongvolwassenen om 'achter' hun klachten, problemen te leren kijken. Ik help je aan inzichten in en transformatie van je blokkades, antwoorden op wat je belemmert. Het ongrijpbare grijpbaar maken. Mijn werkwijze die meer dan Healing en meer dan Coaching is, een combinatie van uiteenlopende healingmethodieken, oude wijsheden en richt zich op persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. En weer contact maken met ;'vergeten' gaven en talenten.

Comments are closed.

Translate »