de kracht van leven met dankbaarheid. 10 kadootjes
De kracht van leven met dankbaarheid
16 juni 2020
Ik kan er niets aan doen toch? Je hebt altijd een keuze.
Depressie en medicatie gaan niet samen?
1 juli 2020
Toon alles

Ik hoor er niet bij, ik ben anders

Ik hoor er niet bij. Ik ben anders. Bewustwording Mara Riewald

Ik ben anders. 
Ik hoor er niet bij.
Ik wil hier eigenlijk helemaal niet zijn.
Ik voel me niet thuis.
Wat doe ik hier, waarom. 

Ik hoor er niet bij, ik ben anders. Dat hoor ik vaak, dat voelde ik altijd, en ik zie het tijdens de sessies die ik met mensen, vooral ook jongeren heb. Ik noemde mezelf altijd ‘een grapje van God’, soms veranderde ik die zin ‘ God heeft een wreed grapje gemaakt’.
Dit klinkt misschien raar, tenzij je het herkent.

Anders en bijzonder

‘Dat anders zijn maakt jou juist zo bijzonder.’

Dat vertel ik ALTIJD als dit gevoel, dit thema ter sprake komt. Je voelt je anders omdat je ook anders bent. Je hebt juist vanwege jouw anders zijn, hier op aarde een belangrijke, mooie taak. Je bent juist hier gekomen om anders te zijn, om iets anders te doen hier. Een verschil te maken hier op aarde. Ook al is het maar voor een persoon de wereld een beetje mooier maken.
Je wordt doodongelukkig als je je blijft aanpassen aan de wereld om je heen. Je wordt net als ik ziek, dat wil je liever niet denk ik.

Ontdek jouw missie, jouw unieke zijn

Laat jouw unieke licht schijnen. Ga op zoek naar datgene wat jou anders maakt, wat maakt dat je er niet bij hoort, dat je je hier niet thuis voelt.
Zodra jij je unieke ik, je essentie vindt net als ik, dan voelt dat als thuiskomen in jezelf. Dat voelt als gelukkig zijn, blijheid, vrijheid, vrede en vervulling. Maar vooral ook verbinding met anderen, met de aarde, met alle levende wezens.

Welkom thuis

En vergeet vooral niet jouw licht te laten schijnen, jezelf te laten zien en te laten horen. Nee dit betekent niet dat je je moet focussen op geld, materie of macht. Maar op verbinding, liefde, hoop en positiviteit, rust in jezelf.

‘Wie ben ik om briljant, prachtig, talentvol en fantastisch te zijn?
Wie ben jij eigenlijk om dat niet te zijn.’

Nelson Mandela

Omarm jezelf

En omarm dat anders zijn. Eng, ja vaak wel in het begin.
Maar alles is een groeiproces, met groeidrempels en blokkades en patronen Healen. Ja dat weet ik als geen ander…….
als anders zijn………..

Je niet thuis voelen

Is vaak niet het enige gevoel dat je uit balans brengt. Meestal gaat het samen met heel veel andere emoties, blokkades, patronen, angsten, jouw hooggevoeligheid waar je vast in zit. Dat is mijn ervaring voor mezelf maar ook dat van mijn cliënten.

Het heeft echt direct te maken dat je niet verbonden bent met jezelf. Je essentie. Dat jij jezelf niet accepteert en niet kent zoals je bent. je wilt er vreselijk graag ‘bij’ horen en doet je uiterste best om je aan te passen. Wat kost je dat veel energie.

En het slechte nieuws is dat je uiteindelijk gaat vastlopen. Je wordt ziek, belandt in een burn-out, of je krijgt allemaal rare, vage klachten, waar regulier vaak niets mee kan.

Grijp alsjeblieft zelf in

En leer jezelf kennen, zoals je echt als authentiek mens bent. Leef JOUW leven en niet dat van een ander. Volg je hart en luister alsjeblieft naar je intuïtie.  En geloof me een mooier cadeau voor jezelf en je omgeving is er niet. Bestaat niet.

Ondersteuning nodig?

In oktober begin ik met een training Bewustwording. Nieuwsgierig? Lees meer

Training bewustwording. In contact met jezelf. Mara Riewald

Training Bewustwording, in contact met je ware zelf.
De Regie over je toekomst.

Laagdrempelig, vrijblijvend kennismaken

Mag ook op een andere manier. Een gratis kennismakingsgesprek kan altijd en is vrijblijvend. Maar een keertje meedoen met een online themabijeenkomst via Zoom op een zondag is zeker ook de moeite waarde. Hiervoor vraag ik wel een kleine bijdrage. Meer weten?

Hoe dan ook

Wat voor keuzes je ook maakt. Ik gun jou enorm veel (h)erkenning, inzichten en liefde voor jezelf. En het is nooit te laat. Ik zeg altijd tegen jonge mensen ‘wacht niet tot je net als ik rond de 50 bent om jezelf te ontmoeten. Je bent het waard.

En ja ik ben anders, jij bent anders maar dat maakt ons nu eenmaal die mooie rode eend. Grijze muizen zijn er genoeg. 

Me too!

Jaren zat ik hier met kop en kont middenin. En sinds enige jaren mag ik mensen helpen en ondersteunen die dit ook ervaren en die zich in mijn teksten en situatie herkennen.

Meer weten over mijn methode? Lees hier over Healend coachen en de ervaringen. Misschien wil je meer over mij lezen?

Ik wil vrijblijvend kennismaken!

Informeer mij over hoe ik meer met ziel en zakelijkheid kan werken en leven.

Ik wil meer weten. Neem contact met me op.

Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen, jongeren, jongvolwassenen die 'vast' zitten in hun overvolle hoofd, angsten, in somberheid, hun communicatie, het ‘anders’ voelen, vast in emoties, het ongrijpbare. Ik help je aan inzichten in en transformatie van je blokkades, antwoorden op wat je belemmert, een lege rugzak. Het ongrijpbare grijpbaar maken. Ervaar de Mara-methode. die meer dan Healing en meer dan Coaching is, een combinatie van uiteenlopende healingmethodieken en oude wijsheden. Anders. Mijn missie is mede een brug te slaan tussen reguliere en complementaire zorg om tot een 'veelwetende' zorg te komen. En mijn methode in het onderwijs te introduceren. Wat ieder kind, ieder mens zou moeten leren. In het NU geef jij je toekomst vorm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »