Eng, spannend zo'n sessie met jou? Mara Riewald
Eng, spannend zo’n sessie met jou?
5 september 2023
Ik hoor er niet bij. Ik ben anders. Bewustwording Mara Riewald
Ik hoor er niet bij, ik ben anders
19 december 2023
Eng, spannend zo'n sessie met jou? Mara Riewald
Eng, spannend zo’n sessie met jou?
5 september 2023
Ik hoor er niet bij. Ik ben anders. Bewustwording Mara Riewald
Ik hoor er niet bij, ik ben anders
19 december 2023
Toon alles

Waar wil jij naartoe?

Waar wil jij naartoe?

Veel mensen zijn zoekende…. ervaren dagelijks onrust, angst, Overprikkeling. Ergernissen, boosheid naar zichzelf en de ander toe. Maar vooral zoekende. We zoeken vaak de antwoorden, bij de ander, omdat we denken dat die ander veel meer kennis, wijsheid, talenten heeft. We maken onszelf klein, de ander groot. 

En helpt het? Interessant is dat bovenstaande totaal niet helpend is, laat staan dat het je ergens brengt.

Want…

Een opleiding, een cursus, een boek, een medium, therapeut kan jou iets brengen, een inzicht, een aha moment. Dus echt soms helpend zijn. Maar uiteindelijk is het ook afleiding. Want na dit inzicht, boek, deze cursus komt er weer een andere die je nog verder helpt…… en je nog meer helpt. Zonder……dat jij naar binnen gaat. Buiten je is toch alles….een ander weet het beter toch?

Alles begint met bewustwording. Je bewust te worden van wie je bent, wat je wilt, wie je wilt zijn. In actie te komen, stappen te zetten, te creëren wat je wilt. Alles begint bij jou, in jou, in ons. 

We hoeven nergens naartoe toch?

Behalve in, bij onszelf. in het Nu vinden we alle antwoorden. En jazeker een boek, een tekst een workshop etc kan je helpen bij jezelf te komen, in contact met je essentie. Je zeker iets leren.. Maar het is never nooit een quick fix, zolang jij daarop, op de ander leunt. Op een ander vertrouwt. De regie uit handen geeft.

Wat dan

Wat ik ooit, jaren geleden heb gedeeld is dat ik mijn gevoel ging volgen. Liet leiden eigenlijk. Dit bracht mij op plaatsen, bij mensen, in sessies dat ik echt dacht, wow wat is dit nu? Hoe kom ik hier nu terecht? Verrassend en soms echt een ver van mijn bed show…

En toch……. blijven vertrouwen op dat 1e gevoel, die ingeving. Alle harde stemmen daarna zijn ruis, je ego die je vertelt dat het toch niet zo’n goed idee is. Dat eerste zachte stemmetje dat is je ziel, je hoger ik en deze is altijd liefdevol, steunend. Je ego stemmetje is meer directief, luider, meer waarschuwend. Want ja toen lukte het je immers ook niet, toen kon je het ook niet….

Dit geldt overigens nog steeds als het gaat om boeken, mensen, teksten. Ik koop ze intuïtief. Soms/vaak lees is wel 7 boeken tegelijk. Boeken, teksten die mij inspireren. Met tegelijk de waarschuwing: ‘ laat je niet afleiden door de wens nog beter te worden want alles is er al’. Maar dat terzijde, misschien is dit nog niet op jou van toepassing, soms ook wel.

Mijn missie is zoveel mogelijk (volwassen) kinderen te leren hoe zij hun toekomstverhaal kunnen herschrijven en vormgeven. We zijn veel krachtiger dan we denken, we kunnen veel meer dan we vermoeden. 

Leiding

Als je je laat leiden door je gevoel, je intuïtie, zit overal een boodschap, een leerproces in, niets is goed of fout. Je leert ervan. Dat het je niet verder brengt of dat je denkt wow die spiegel was even pittig. Dat je wordt teleurgesteld. Pijn ervaart, je belazerd voelt.

Maar uiteindelijk

Komt alles terug bij jou. Wat is je achtergrond, wat waren je uitdagingen in je jeugd, je leven, wat vond je geweldig, waardoor werd je geïnspireerd, wat deed je pijn. Wat hield jou overeind, hoe slecht het ook ging.

Wie ben je, wat zijn je kwaliteiten, je gaven, waar zijn ze gebleven?

Terug naar jezelf, wat heeft jou gevoed, wat/wie heeft/hebben jou gemaakt tot wie je nu bent. Ik doe altijd een mooie energetische oefening met mensen, want ieder mens, iedereen, maar dan ook echt iedereen heeft een bijdrage geleverd aan wie jij nu bent. Jouw proces.

Good job toch? Kijk naar jezelf? Hoe ver je al bent gekomen!

Je hoeft nergens naartoe

Kijk naar jezelf, ga naar binnen. Zoek de rust. Word blij, voel de hoge energie!

Wees trots op jezelf. En is er nog iets te leren? Sta open. Er zijn altijd nog mooie dingen te ervaren. Te leren. Alleen als het goed voelt. Bij de mensen die bij jou passen.

Waar wil jij naartoe?

Waar wil jij naartoe? Waar zoek jij de antwoorden en de oplossingen?

Voor mij voelde het goed, out of the blue om een middag te plannen in het mooie kerkje van Friens voor mijn training. Omdat deze tijd van ons vraagt bij onszelf te blijven, in de rust, in onze eigen energie. Het is zo nodig om onze kinderen te leren hoe zij weerbaar worden, hoe zij bij zichzelf kunnen blijven. Kinderen hebben zoveel kwaliteiten die soms nog niet (h)erkend worden. Mijn missie is zoveel mogelijk (volwassen) kinderen leren om die regie over zichzelf weer terug te krijgen. Opnieuw te her-inneren wat we zijn verleerd. Daarmee geven we onze toekomst weer vorm. Alles begint klein, in het NU.

Ik hoef dus nergens naartoe, maar op 13 (vrijdag) oktober wel. Als er voldoende mensen zijn die dit ook zo voelen. Tja en zo niet, is het ook goed. Dan is het zoals het is. En dan is het gewoon nog niet zover. Hihi wat een rommelig eind. Ook goed. Ik wens je een prachtige dag! Meer weten over deze training?

Als je het universum wilt begrijpen, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie! Want alles is energie. En alles begint met bewustwording. 

Heb je soms behoefte aan wat ondersteuning

Wie niet he? We hebben allemaal blinde vlekken. Wil je meer weten over mij als therapeut, of over mijn wijze van werken, welke ik de Mara-methode noem. Een telefonisch kennismakingsgesprek is overigens altijd vrijblijvend en kosteloos. Ik vind het mega belangrijk dat het goed voelt, dat het klikt en dat we allebei het gevoel hebben dat we een match zijn. Zo behalen we ook het snelst resultaat. Neem gerust contact met me op.

Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen, jongeren, jongvolwassenen om 'achter' hun klachten, problemen te leren kijken. Ik help je aan inzichten in en transformatie van je blokkades, antwoorden op wat je belemmert. Het ongrijpbare grijpbaar maken. Mijn werkwijze die meer dan Healing en meer dan Coaching is, een combinatie van uiteenlopende healingmethodieken, oude wijsheden en richt zich op persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. En weer contact maken met ;'vergeten' gaven en talenten.

Comments are closed.

Translate »