Wie is Mara Riewald

Het leven na depressie, burn-out, somberheid, ‘vast’ zitten, onder die steen vandaan.
Natuurlijk hoop ik dat je nieuwsgierig bent hoe jij, net als ik, weer die balans, de blijheid, vrijheid, plezier in het leven kunt ervaren. Je eigen unieke, authentieke en bijzondere ik kunt zijn. Durft te zijn. Jij mag die unieke rode eend zijn, jezelf.

Doen waar jij zielsblij van wordt op jouw eigen wijze. Oftewel een fijn leven leiden zonder al het gedoe wat je niet meer dient.  Weg met die volle rugzak, leeg maakt deze je leven een stuk rustiger.

En ik hoop dat je hier bent om nader kennis te maken met mij en mijn werkwijze, een combinatie van coaching, (quantum) healing en communicatie. Met heel veel raakvlakken met andere uiteenlopende methodieken. Wanneer jij hulp nodig hebt om weer je eigen unieke pad te vinden en te volgen.

Ik ben Mara, sinds 2009 ondernemer en was jarenlang vooral werkzaam als coach en adviseur van ondernemers op het gebied van (internet)marketing, copywriting, vindbaarheid en zichtbaarheid. Daarvoor heb ik in loondienst gewerkt bij uiteenlopende grote en middelgrote bedrijven.

Van Commercieel naar coach, trainer en healer

Bijna 30 jaar heb ik gewerkt op het terrein van Sales, (internet)marketing, PR & Communicatie en Copywriting. Ik gaf advies en verkocht uiteenlopende producten en diensten. Van advertenties, radio- en tv-reclame, cursussen tot alles op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening zoals hypotheken en pensioenen en alles daartussenin.

Een groot aantal afdelingen en ondernemers heb ik geadviseerd en begeleid als het gaat om marketing en profilering. Daarnaast veel grote evenementen georganiseerd voor relaties en medewerkers.  Op deze pagina vind je een link naar referenties en uitgevoerde opdrachten.

Mijn leerschool, kansen, uitdagingen

Op mijn achtste een flinke krantenwijk, met twaalf jaar in de aardappelen en op mijn vijftiende aan het werk in de koekjesfabriek, dat werd zo bepaald in die tijd. Toch had ik al jong andere plannen en met mijn werk betaalde ik vele studies. Een heftig tijdperk met vele kansen, uitdagingen, groeidrempels en een prachtige maar pittige leerschool heb ik doorlopen.

Ik was zoals ze dat zeiden ‘eager’. Ik wilde alles leren, liefst zo snel mogelijk van de ene uitdaging naar de andere. Nu realiseer ik me dat ik mede door mijn jeugd een zogenaamde High Sensation Seeker was. Een hooggevoelig mens die altijd weer op zoek is naar nieuwe actie. Nieuwe triggers en nieuwe kansen. Nooit genieten van successen, niet te stoppen maar verder, op naar de volgende opdracht. Ik wilde me bewijzen. Laten zien dat ik alles kon bereiken wat ik wilde. Dodelijk vermoeiend en uiteindelijk resulteerde dit ook in een loeier van een burn-out, plus daarna nog eens 4 herhalingen.

Maak kennis

Mara Riewald Profielfoto

Mijn strategieën, inspiratie en passie

Ervaringsdeskundige in transformaties;
Met hart voor jongeren, jongvolwassenen;
Energetische geneeskunde;
Schuman resonantie;
Reiki, sjamanisme, regressie;
Bewustwording en hooggevoeligheid;
Strategische Interventiecoach (Tony Robbins);
30 jaar communicatie- en marketingspecialist;
Quantum healing;
Intuïtief (healend) coachen en communiceren;
De kracht van woorden en de geest.

Transformatie

Transformatie: werken en leven vanuit het hart

Vaak was in mijn werk de lol en voldoening ver te zoeken. Toch ga je door met hetgeen je doet omdat je ego je op die plek houdt. Dat had ik zo geleerd. Je probeert je aan te passen aan de cultuur van het bedrijf, je gezin, aan andere mensen. En ook nog eens je verleden, je jeugd, je opvoeding speelt een rol in je gedrag en je houding. Doorzetten en niet zeuren, doen wat er van je wordt verwacht is mij met de paplepel ingegoten. Nou dat deed ik dan ook maar.

De keuze mezelf te mogen zijn

In een dieptepunt heb ik op een gegeven moment gekozen om mezelf te zijn, te worden. Mijn eigen authentieke neus en intuïtie te volgen. Mijn ego, mijn verleden of andere mensen bepalen niet meer wat ik moet doen. Ik heb de regie over mijn leventje en daar hoort ook het nemen van 100% verantwoordelijkheid bij. Ik ben zielsgelukkig met waar ik nu sta. Een bijzondere reis waarmee ik jou ook kan ondersteunen.

Waarmee ik anderen op weg help

Na heel veel heftige gebeurtenissen en diepe dalen na mijn burn-out ben ik langzaam maar zeker enorm getransformeerd. Noodgedwongen de stappen geleerd te nemen die in mijn voordeel werken.  Mijn verleden verwerkt en blokkades en belemmeringen (h)erkend en uit de weg geruimd. Van een commerciële ondernemer ben ik getransformeerd naar een Holistisch, energetisch Therapeut.  Mijn eigen methode is een combinatie van energetische Coaching, energetische healing en Communicatie. Kortom het is veel meer dan Coaching en veel meer dan Healing. Lees meer  Healend Coachen.

Mijn wens en droom

Is dat ik een rol mag spelen in onze nieuwe gezondheidszorg. Vooral door professionals te leren ‘achter’ de mens en de klacht te kunnen kijken. Wat zouden we dan een bijzondere veelwetende zorg hebben. Met de nadruk op ons eigen zelfgenezend vermogen.
Daarnaast is het mijn droom en wens dat alle kinderen op school leren hoe ze in balans kunnen blijven, in hun eigen energie. En nog een stapje verder leren werken met hun energie. Ik leer het nu anderen maar het mag veel groter. Onze kinderen zijn onze leiders voor de toekomst, ze verdienen het. En ze hebben de talenten en vaardigheden al die ik inzet. Ze weten alleen niet hoe ze ermee kunnen werken.

Zoals het leven is bedoeld

Als ik het kan leren om voluit met plezier te werken en te leven dan kun jij het ook leren. Los van somberheid, angst, van burn-out. Ik help je heel graag een eind op weg als je dat wilt. Het is aan jou om de eerste stap te nemen. Dat kan met een gratis intakegesprek.

Durf jij net als ik met je hoofd boven het maaiveld uit te steken?  Of ben je bang dat je hoofd eraf wordt gemaaid? Ik durf het, en jij?

Meer over mijn ervaring en achtergrond

Meer over mijn achtergrond en referenties.
Lees meer over Meer dan Coaching
Ik ben aangesloten bij het CAT erkend