Wie is Mara Riewald

Natuurlijk hoop ik dat je nieuwsgierig bent hoe jij net als ik weer met Passie en Bezieling kunt leven en werken. Je eigen unieke, authentieke en bijzondere ik kunt zijn. Het is tenslotte ons geboorterecht om gelukkig onze missie te leven.

Doen waar jij zielsblij van wordt op jouw eigen wijze. Zonder dat je daarin belemmerd wordt door negatieve, sombere gedachten of emoties zoals angst, onzekerheid, oordelen. Oftewel een fijn en Bezielend leven leiden zonder al het gedoe wat je niet meer dient.  Weg met die volle rugzak, leeg maakt deze je leven een stuk rustiger.

Oftewel ik hoop dat jouw bezoek een reden is om nader kennis te maken als jij  waardevolle en bijzondere ondersteuning kunt gebruiken op het gebied van bijzondere Persoonlijke ontwikkeling, groei en transformaties. Of simpeler gezegd, je eigen unieke pad weer vinden en volgen.

Ik ben Mara, sinds 2009 ondernemer en was de eerste jaren vooral werkzaam als coach en adviseur van ondernemers op het gebied van (internet)marketing, copywriting, vindbaarheid en zichtbaarheid. Daarvoor heb ik jarenlang in loondienst gewerkt bij uiteenlopende grote en middelgrote bedrijven.

Van Commercieel naar Bezielend werken en leven

Bijna 30 jaar heb ik gewerkt op het terrein van Sales, (internet)marketing, PR & Communicatie en Copywriter. Ik gaf advies en verkocht uiteenlopende producten en diensten. Van advertenties, radio- en tv-reclame, cursussen tot alles op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening zoals hypotheken en pensioenen en alles daartussenin.

Een groot aantal afdelingen en ondernemers heb ik geadviseerd en begeleid als het gaat om marketing en profilering. Daarnaast heel veel grote evenementen georganiseerd voor relaties en medewerkers.  Op deze pagina vind je een link naar referenties en uitgevoerde opdrachten.

Mijn leerschool, kansen, uitdagingen

Op mijn achtste een flinke krantenwijk, met twaalf jaar in de aardappelen en op mijn vijftiende aan het werk in de koekjesfabriek, dat werd zo bepaald in die tijd. Toch had ik al jong andere plannen en met mijn werk betaalde ik vele studies. Een heftig tijdperk met vele kansen, uitdagingen en een prachtige maar pittige leerschool heb ik doorlopen.

Ik was zoals ze dat zeiden ‘eager’. Ik wilde alles leren, liefst zo snel mogelijk van de ene uitdaging naar de andere. Nu realiseer ik me dat ik mede door mijn jeugd een zogenaamde High Sensation Seeker was. Een hooggevoelig mens die altijd weer op zoek is naar nieuwe actie. Nieuwe triggers en nieuwe kansen. Nooit genieten van successen, niet te stoppen maar verder, op naar de volgende opdracht. Dodelijk vermoeiend en uiteindelijk resulteerde dit ook in een loeier van een burn-out, plus daarna nog eens 4 herhalingen.

Maak kennis

Mara Riewald Profielfoto

Mijn strategieën, inspiratie en passie

Ervaringsdeskundige in transformaties;
Bezielingsconsultant;
Succesprincipes, Jack Canfield
Assertiviteitscoach;
Strategische Interventiecoach (Tony Robbins);
30 jaar communicatie- en marketingspecialist;
Intuïtief leven en werken;
Intuïtief (healend) coachen en communiceren;
Droomdoelenspecialist;
Geweldloze communicatie.

Transformatie

Transformatie naar werken met Bezieling

Vaak was in mijn werk de Bezieling ver te zoeken. Toch ga je door met hetgeen je doet omdat je ego je op die plek houdt. Dat had ik zo geleerd. Je probeert je aan te passen aan de cultuur van het bedrijf, je gezin, aan andere mensen. En ook nog eens je verleden, je jeugd, je opvoeding speelt een rol in je gedrag en je houding. Doorzetten en niet zeuren, doen wat er van je wordt verwacht is mij met de paplepel ingegoten. Nou dat deed ik dan ook maar.

Ik kies voor mezelf en Bezieling

Ik heb op een gegeven moment gekozen om mezelf te zijn, te worden. Mijn eigen authentieke neus en intuïtie te volgen. Mijn ego, mijn verleden of andere mensen bepalen niet meer wat ik moet doen.  Ik heb de regie over mijn leventje en daar hoort ook het nemen van 100% verantwoordelijkheid bij. Ik ben zielsgelukkig met waar ik nu sta. En waarmee ik jou ook kan ondersteunen.

Waarmee ik anderen op weg kan helpen

Na heel veel heftige gebeurtenissen en diepe dalen na mijn burn-out ben ik langzaam maar zeker enorm getransformeerd. Noodgedwongen de stappen geleerd te nemen die in mijn voordeel werken.  Mijn verleden verwerkt en blokkades en belemmeringen (h)erkend en uit de weg geruimd. Van een commerciële ondernemer ben ik getransformeerd naar een Bezielende intuïtieve ondernemer die de stappen van het Healend coachen en het transformeren van (in mijn ogen) de beste mensen heeft geleerd. Inclusief mijn eigen bagage.

Er zijn vele succesvolle Bezielende mensen

Als ik het kan leren om Bezielend te werken en te leven dan kun jij het ook leren. Ik help je heel graag een eind op weg als je dat wilt.  Het is aan jou om de eerste stap te nemen.

Durf jij net als ik met je hoofd boven het maaiveld uit te steken?  Of ben je bang dat je hoofd eraf wordt gemaaid? Ik durf het, en jij?

Meer over mijn ervaring en achtergrond

Meer over mijn achtergrond en referenties.
Lees meer over Meer dan Coaching

Translate »