Live training- 2 middagen

Voelen hoe jij in balans komt, in je eigen energie. Leren jezelf energetisch te beschermen. Je overvolle hoofd tot rust brengt. In contact met je essentie, je onderbewuste. En meer.  Op  twee vrijdagmiddagen (data volgen in agenda) organiseer ik een live training in Easterwierrum,
(Friesland) 

Samen leren, diepe ontspanning voelen, tools oefenen, groepshealing.

♦ In korte tijd ervaren hoe energetische healing werkt.
♦ Hoe jij zelf jouw energie kunt opschonen, jezelf beschermen.
♦ Hoe je anders kunt kijken naar oude (pijnlijjke) ervaringen.
♦ Leert en ervaart wat van jou is en wat van een ander.
♦ Dat je leert hoe jij in balans komt, je overvolle hoofd tot rust brengt.
♦ Ervaart hoe je zelf je spanning loslaat.
♦ In gesprek gaat met je lichaam en je onderbewuste, je helpers.
♦ En uiteindelijk de training helemaal zen en ontspannen afronden.
♦ Vooral Zelf leren toe te passen, maar ook anderen kunt leren.

Kortom: een tweetal middagen waarbij je healing ontvangt, je vragen mag stellen, voelen, verbinding voelt met jezelf, je essentie en anderen. Leert wat naar mijn mening iedereen als kind zou moeten leren. En vooral veel ervaart. Onderaan de pagina vind je een aantal ervaringen van deelnemers.

Een andere manier van Healing en Coaching ervaren

Speciaal voor jou wanneer

♦ Je soms of vaak het gevoel hebt dat je ‘vast’ zit
♦ Je het gevoel hebt dat je aan je persoonlijke en spirituele groei wilt werken
♦ Je zoekende bent en toe bent aan (nieuwe) inzichten en antwoorden
♦ Je onzeker, angstig, somber, overprikkeld bent
♦ Je behoefte hebt aan healing en ondersteuning
♦ Je echt toe bent aan een inspirerend moment voor jezelf
♦ Kennis wilt maken met een andere manier van coaching en healing
♦ Je stress en spanning (klachten) ervaart
♦ Wanneer je eveneens de behoefte hebt anderen (je kinderen) te ondersteunen.

Ook zeker waardevol wanneer je werkzaam bent in de zorg of het onderwijs, het gevoel hebt dat je wat ondersteuning in jouw aanpak kunt gebruiken.

Maar ook als je al eerder een sessie bij mij hebt ervaren of een training hebt gevolgd. Altijd is er wat nieuws te ervaren en te leren.

Mara Riewald Healing en Communicatie. Als je vast zit. Mara-methode.

Over de workshops en trainingen

Over Mara Riewald

Als holistisch therapeut, Quantum Healer, Coach, Spiritueel Trainer en ervaringsdeskundige in burn-out, depressie, stress kijk ik ‘achter’ de klacht, woorden en de mens. Op zoek naar blokkades, blinde  vlekken en transformeren we wat jou belemmert om stevig in je schoenen te staan.

De combinatie van Coaching, Quantum Healing, energetische geneeskunde, de raakvlakken met uiteenlopende (oude) methodieken en wijsheden en mijn 56 jaar bagage en ervaring samen noem ik de Mara-Methode.
En is erop gericht dat je dichter bij je authentieke ik komt.
Met Focus op transformaties in energie, fysiek, mentaal, kennis, gedrag, mindset.
Dat je weet wie je bent, wat je kunt als uniek, authentiek bijzonder mens, herschrijf je verhaal, herschrijf je toekomst. De Mara-methode in een notendop.

Lees meer over Healend Coachen of Mara-methode en de ervaringen van mensen na een sessie.

Live training In Easterwierrum.

580D8DA4-6B4B-4D78-80D4-48E42C3CA669

´Ik vond het waardevol om mee te maken. Ik ben onder de indruk van je kwaliteiten.
Mooi dat ik je zo mocht leren kennen en aan den lijve ervaren wat je doet.´

‘Ik heb de middag als fijn en verrassend ervaren. Ik ging er open heen en wist niet wat ik kon verwachten. De locatie was fijn en jouw begeleiding was zeker fijn. ik ben zoekend naar wie ik ben en wat ik kan en dit heeft me weer verder geholpen.’ Jantina

Agenda

Agenda

Vrijdagmiddag 2x
Plaats Doarpsstrjitte 51A Easterwierrum
Thema: voel je rust, je energie, je balans. Bescherming, healing, je zelfgenezend vermogen activeren.
Jouw investering € 99,-

Thema bijeenkomst
Omgaan met /beschermen tegen negatieve energie (entiteiten)
Locatie: Doarpsstrjitte 51a Easterwierrum
Een avond ervaringen uitwisselen, leren, inzichten ontvangen, herkennen van negatieve energie.
Datum in overleg: na voldoende interesse
Bijdrage: minimaal 15 euro/wat je wilt of kunt bijdragen

Themabijeenkomst: wat dragen wij van onze (voor)ouders
Locatie: Easterwierrum (Friesland)
Een avond onderzoeken wat wij meedragen van onze (voor)ouders. Wat is van hen, wat van ons? Wat moeten wij er mee? Het ongrijpbare, grijpbaar maken.
Bijdrage: minimaal 15 euro/wat je wilt en kunt bijdragen

Datum volgt nog
Van 19.00 – circa 20.30 uur
Via platform Zoom.us
Thema: overprikkeling, hooggevoeligheid, rust en balans, stevig in je eigen energie, leer jezelf op te schonen van wat niet van jou is en je te beschermen.
Met veel tools en oefeningen die jij op ieder moment zelf kunt toepassen.
Jouw investering € 15,-

Aanmelden

Overige informatie Live trainingen

Maximaal aantal deelnemers is 10. Na de live training stuur ik je  een tekstbestand met daarop kort verwoord de oefeningen en tools die je hebt geleerd.

Aanmelden?

Na betaling is je aanmelding definitief. En stuur ik je een week voor de training nog een reminder en aanvullende informatie.

Jouw investering voor deze 2 vrijdagmiddagen is € 99,-. Je kunt je hier aanmelden.

Refund vindt niet plaats wanneer je verhinderd bent. Je mag in overleg wel iemand anders sturen. Liever online deelnemen?

Af en toe op een donderdag, van 19.00 – 20.30 uur organiseer ik via Zoom.us een themabijeenkomst. Kijk in de agenda voor de data en omschrijving. Voor de online trainingen betaal je € 15,-.Meteen bestellen en betalen?

Ervaringen van deelnemers

♦♦♦♦

”Ja 13 oktober heeft me (blijvend) goed gedaan. Pas gevoelsmatig verschillende oefeningen toe naar behoefte. Het was fijn om dingen te herhalen en toch ook weer nieuwe dingen te ontdekken dus mijn complimenten daarvoor. Ook die healing trouwens, het leek alsof alles voor mij was maar dat gedeelte van die spanning bij mijn maag, dat dit niet lekker zat, dat heb je ( we 🙂) mooi opgelost.’ Anoniem

♦♦♦♦

‘Voor mij de eerste keer om zo’n middag bij te wonen. Geen idee wat ik precies kan verwachten. Eenmaal binnen kijk ik mijn ogen uit de kop! Wat een bijzonder mooi kerkje en een gemoedelijke sfeer. Als iedereen er is starten we officieel met het programma wat nog een beetje aangepast wordt aan de mensen die er zijn. Iedereen mag even kort vertellen wat zijn of haar intentie is om hier te komen.

We hebben in deze middag veel gedaan en geleerd. Het was mooi en bijzonder. Ook lastig uit te leggen en te beschrijven. Dit moet je zelf eigenlijk gewoon ervaren. Nu een paar weken later voel ik mij rustiger en heb ook al een paar tools gedeeld met andere mensen. Maar ook zelf gebruik ik vooral het aarden nu heel vaak. Ik ben je heel erg dankbaar Mara! Bedankt! 🙏🏻’ Jitske de Boer-Miedema

♦♦♦♦

‘Nog bedankt voor de prachtige en bijzondere training van afgelopen vrijdag 2 juni, ik heb er zeker wat aan gehad en bepaalde tools neem ik ook mee voor mezelf. 

De training die je gaf vond ik fijn, je legde de dingen die je deed goed uit, ook was het fijn dat bepaalde oefeningen op verschillende manieren gedaan kunnen worden en je nam ook de tijd voor iedereen die vragen had.

Ook vind ik het erg fijn dat je de samenvatting van de tools naderhand hebt opgestuurd via de mail. Graag zou ik op de hoogte willen blijven van je en mocht er weer een training zijn laat het me weten.’ reactie van Wing-Yee

♦♦♦♦

Hoi Mara, jij bedankt voor de prachtige middag. Ik vond het heel leerzaam en ik heb er zelfs al wat dingen uit gebruikt. Wel merkte ik dat het voor mij wat veel was en ik eigenlijk wat de energie en concentratie miste voor het laatste deel.

Juist hierom vond ik het heel fijn dat dit deel is opgenomen en er sowieso een korte samenvatting is zodat ik dat nog eens kan herhalen op een ander moment.

Ik kreeg tijdens de middag het idee dat iedereen die aanwezig was op een ander punt in hun zoektocht/pad waren, maar deze verschillen speelden totaal geen rol in jouw verhaal.

Wat ik hiermee eigenlijk bedoel te zeggen is dat ieder niveau mee kan doen en je alles heel begrijpbaar maakt.

Voor mezelf ben ik er bijvoorbeeld wel achter gekomen dat ik er soms wat te veel van verwacht. Als ik als voorbeeld de oefening pak die we met z’n allen gedaan hebben om iemand anders te gronden, dan zeg je op een gegeven moment dat je de energie kunt voelen stromen.

Ik merk dat ik zelf dan gefocust raak of ik daadwerkelijk iets onder mijn vingertoppen voel stromen, dit zal misschien op den duur wel komen of ik stel het mij totaal verkeerd voor. Nu nam dat niks weg  de kwaliteit van de oefening, maar meer iets waar ik zelf nog enorm aan moet wennen.

Ik blijf te veel de vraag stellen ‘is het wel echt zo? voel je dat echt?’ terwijl dit niet nodig zou moeten zijn en ik dit volgens mij juist zou moeten ombuigen naar ‘ja het is zo en ik voel dit echt’

Deze middag heeft mij vooral ook geleerd dat ik er in mag geloven, dat het echt zo is, ik niet de enige ben die dit voelt en dat er veel manieren bestaat waarin dit tot uiting komt. ‘ 
reactie deelneemster N.W.

♦♦♦♦

‘Ik ben de afgelopen tijd vaak naar allerhande lezingen geweest en ik mis dan de praktijk. Daarom heb ik me opgegeven voor de training op 3 maart.

Ik ben benieuwd naar hoe doe je dat dan.. Ik zit al heel lekker in mijn vel. Zit niet veel in mijn hoofd. Tenminste als ik kijk naar vroeger dan ben ik heel zen tegenwoordig. En luister ook naar mijn gevoel. Terwijl mijn gevoel vroeger niet mee deed, mij geleerd was om vooral mijn gevoel niet kenbaar te maken. Dus ik sta zo enorm open voor alles wat je deze middag met ons gedeeld hebt.

Ik had een heel mooi plekje vooraan. Ik voelde ook niet dat er 12 mensen in zaal zaten. Helemaal geen last van gehad.  

Alle informatie heb ik als een spons opgenomen. De middag vloog voorbij. Ik voelde me na de tijd heel erg goed. Meestal ben je na een workshop helemaal vol geplempt met informatie. Nu helemaal niet, ik voelde me licht en tevreden. Je had de middag keurig verzorgd met koffie, thee en allerhande versnapperingen. Je lastte ook voldoende pauzes in, dat was erg fijn.

En dan meer over jou! Je hebt een fijne energie, bent rustig en duidelijk. Je legt de oefeningen heel duidelijk uit en hebt alle geduld.

Dat voelt prettig. Ik heb me heel erg op mijn gemak bij je gevoeld. En voor herhaling vatbaar. Jij hebt zoveel kennis en kunde daar leer ik graag van. En de clou is: nu ook in praktijk brengen. Je hebt een hele duidelijke samenvatting van de oefeningen gemaakt. Dank je wel. Ik hoop dat ik je in de toekomst weer ga treffen, daar kijk ik naar uit. ‘
Hartelijke groet
, Sietske Gillebaard

♦♦♦♦

‘ Hallo Mara, ik vond het een waardevolle leerzame training, vol met praktische korte oefeningen. Die oefeningen zijn makkelijk toepasbaar in de praktijk. En ook nog makkelijk door te geven en te leren aan anderen. Wat een goede zaak! Een wereld vol goed gegronde mensen die een lichter hoofd hebben!

Ook dat we van te voren nadachten en invoelden wat onze intenties waren voor de training vond/ vind ik super. En als groot kado ook nog een groepshealing. En dat we de intenties hardop voorlazen verbind de groep meer met elkaar. Herkenning in intenties, meehaken aan de intenties van een ander. Wat een krachtig genezend stromende ruimte krijg je dan. Nu ik er nog es over na denk zie ik steeds meer voordelen.

Plus het wondermooie kerkje van Friens. Dat de koster een stukje geschiedenis van t kerkje deelde vond ik boeiend. En ook nog een poortdag!

De inwendige mens was ook goed verzorgd. Koffie, thee fruit en chocola, caramelchocola( veel te lekker!)’ reactie van deelneemster Trudy

♦♦♦♦

“Ik heb mijn deelname aan de training in Surhuizum als heel prettig ervaren. Het land van Een is een prachtige locatie om in een groep jouw training en healing te ervaren. De tools die je aanreikt spreken mij aan en geven rust in mijn hoofd’.  reactie van Aafke

♦♦♦♦

In een prachtige ambiance bij Land van Een in Surhuizum, de training van Mara Riewald bijgewoond. In een groep van 21 personen nam ze ons mee in het contact maken met onszelf. Vaak zijn we dat contact kwijtgeraakt en hebben we het hoofd de regie laten bepalen. We werden uitgenodigd om weer in balans te komen met onszelf.

Vanuit aarding weer rust te krijgen, ervaren wat van ons en van de ander is, bewust maken van wat van ons is en van de ander.

Wat heel mooi is, is dat we tools aangeleverd kregen om ook anderen te leren. Het zelfgenezend vermogen dat we hebben, maar waar we zo  ver van verwijderd zijn geraakt.

Wat een geweldige ervaring, zeker een aanrader om hieraan mee te doen.’ Nijkerk, jan 2023 Hobbe Strikwerda

♦♦♦♦

‘Dag Mara, wat was het een fijne middag met zijn allen, mooie nieuwe tools geleerd en wat was het fijn even helemaal tot rust te komen via het aarden. Mooi dat er een vervolg komt en de stro hut is hiervoor zo geschikt qua energie. Ik denk dat de groep niet groter hoeft. In ieder geval was het een hele fijne middag en complimenten voor jou, hartelijke groet, Alet’
reactie van deelneemster

♦♦♦♦

Reactie van een deelneemster:
‘Ik vind het zeker goed om dit soort dingen te leren. Of als herhaling mee te doen. En het was laagdrempelig, voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar. Het was een fijne middag.

♦♦♦♦

Reactie via FB ‘Het was echt een hele fijne middag. Een geweldige ervaring met bijzondere mensen en jou in het bijzonder Mara! ❤🙏’

♦♦♦♦

‘Ik ben blij dat ik heb meegedaan aan de online training van Mara. Ik heb hele praktische tools gekregen om mijn aura te reinigen en te beschermen. Je word je nog bewuster van jezelf, en leert jezelf op deze manier echt respecteren. Jijzelf neemt de volledige regie over je lichaam en je zijn.
Dat geeft een heel fijn en zeker gevoel.’
Sietske Osinga

♦♦♦♦

He Mara, Ik wil je nog even laten weten hoe bijzonder ik de zoom sessie vond. Nog nooit heb ik zoiets meegemaakt, zo nuchter, aardend, we kunnen het zelf. Ik voelde mezelf al in mijn kracht staan maar na deze sessie.. wauw! Ook nog veel spanning waarvan ik dacht dat het wel meeviel..

De grap is dat ik nu heerlijk in de ruststand verkeer vanwege een stevige verkoudheid. Ik heb dus ruim de tijd om de oefeningen te herhalen. Dankjewel. Leafs, Petra van der Beek

♦♦♦♦

Hallo Mara, dankjewel voor dit mooie kadootje,fijn dat je dit doet. Sorry dat je geen beeld kreeg van mij,maar ik heb geen computer of laptop en doe alles met Mn mobiel en ben niet heel handig in die materie,vond het al knap dat het me gelukt is je te volgen. De oefeningen zijn waardevol en zeker de moeite waard weer vaker toe te passen.Ik ben gastouder van 14 kids en ga er lekker met de kids mee spelen.Ik voel me heerlijk rustig maar tegelijk ook beresterk hihi best apart dit beide naast elkaar te ervaren. Nogmaals hartelijk dank en veel geluk en heerlijk slapen straks.🙏💚hartegroet Thea Zeldenrust

♦♦♦♦

Afgelopen donderdagavond deed ik mee met een online sessie van Mara. Samen met een stuk of 10 andere mensen verbonden we elkaar eerst online door elkaar energetisch een hand te geven. Heel bijzonder hoe dat werkt, met elkaar verbinden door contact te maken met de collectieve energie. Een fijn begin. Daarna besprak Mara de zaken die ze opmerkte bij een ieder, zonder persoonlijk te worden, en bij ons collectief. Energieblokkades, pijntjes, vervelende gevoelens. Klachten zoals hoofdpijn /druk op het hoofd, keelklachten, buikklachten. Samen liepen we, aan de hand van onze chakra’s, alles langs en zorgde Mara voor energetische verlichting. Bij een enkeling stond ze er wat langer bij stil en was er meer opruimwerk. Energetische verbondenheid met bijv. familie die mocht worden losgelaten door de energetische koorden te verbreken. Je voelt dit doordat er letterlijk minder druk op je komt. Samen leerden we van Mara ook een aantal handelingen om zelf je energie weer te laten stromen en meer ruimte in je hoofd te kunnen krijgen. Niet steeds na te denken en te denken en te denken, maar de rust en ruimte toe te laten. Heel belangrijk voor je gezondheid en helderheid. De ‘trucjes’ die we leerden waren simpel en kort, voor iedereen te doen en ook aan anderen te leren. Heel fijn, je voelt de rust toenemen. Een leeg hoofd, een helder hoofd ipv letterlijk en figuurlijke druk. Het resultaat was uiteindelijk meer rust, een goede nachtrust en opschoning van alles dat mij niet meer diende. Door die blokkades op te schonen, kan de energie weer stromen en je lichaam zich weer fijn voelen. Fijn dat Mara het zo duidelijk en nuchter aanpakt! Sonja van der Veen

♦♦♦♦

Toen je dit aankondigde op FB dacht ik meteen yes is wat voor mij, nog wel even via app contact gehad of ik dit al niet wist, maar jij zei er is misschien een stukje herhaling maar misschien ook wel iets nieuws.

En ja toen kwam natuurlijk donderdagmiddag weer dat echo om de hoek, van zeg het nu maar af, je bent moe, dit weet je allemaal wel, wat wil je nu nog horen dan….. Maar dus wel ingelogd om 19.00 uur en wat een fijne energie was er gelijk vanaf het begin. Een klein groepje mensen. Heel fijn. Hele simpele toepasbare oefeningen gekregen die je gewoon in het dagelijkse leven kunt toepassen waardoor je meer rust ervaart en ook dat je je gevoel meer volgt, en het niet meer laten meeliften van vervelende energie die er op dit moment is.Na deze avond merk ik dat ik steeds bij mezelf terugkom en als ik het dan even niet meer weet dan doe ik een oefening of neem me time en ga in de rust. Dat is wat ik ervaren heb. Hoop nog meer zulke prachtige sessie mee te mogen maken. Dank je wel Mara. Petra Veenstra dec 21

♦♦♦♦

‘Onlangs heb ik een workshop gevolgd bij Mara. Ik wist niet zo goed wat mij te wachten stond dus liet ik het maar over me heen komen.

Ik was onder de indruk van wat Mara bij de deelnemers waarnam.  Ze lijkt je te scannen en weet gelijk de vinger op de zere plek te leggen. Een echte vakvrouw.  Ze neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en je krijgt ook nog allerlei tips mee voor thuis. In een prettige setting omringd door de natuur. Voor mij een fijne ervaring om me zo rustig en vredig te voelen na afloop. Dank je wel Mara.’ Jitty de Jong

♦♦♦♦

‘Merk inderdaad dat ik in een positieve flow zit. Ik onderhoud wat jij in gang hebt gebracht: zelfgenezing. De emotionele ervaring: als een warm bad’. 

♦♦♦♦

‘Hallo Mara, ik heb jou en jouw healing als heel hartelijk en veilig ervaren. Ik heb mij heel welkom gevoeld. Voor mij was het een prima eerste kennismaking met jou en je manier van werken. Dus vooral positief. Soms vroeg ik mij af, gaat deze boodschap over mij of over een ander. Maar ik kan mij ook voorstellen dat dit niet voor iedereen veilig voelt en ik begrijp dan ook je keuze om dit meer in het algemeen te doen. Ik vind je verder een ontzettend warm mens en hoop van harte dat je dromen op het gebied van je werk en wonen uitkomen. Dankjewel voor je waardevolle cadeau!’ 🙏🏻 Lieve groet Jellie

♦♦♦♦

‘Mara, het was voor mij wel een waardevolle ervaring en ik vind dat je respectvol omgaat met de groep. Voelt goed.’ F.M. 

♦♦♦♦

‘Ik vond het een fijne ervaring met af en toe een traantje wegpinken. Niet erg want het moet eruit. Het voelde veilig en vertrouwd om bij je te zijn. Voel mij sindsdien wel rustiger en heb meer energie.’

♦♦♦♦

‘Ongemerkt gaat het gesprek over koetjes en kalfjes over op de groepshealing. Hierbij stemt Mara energetisch afwisselend af op één persoon of op de hele groep. Ze doet dit heel rustig met respect voor ieders eigen (transformatie-) proces. Daarbij wisselt zij meditaties en visualisatie-oefeningen af met informatie over bewustwording / de nieuwe tijd / hooggevoeligheid. Er is tevens genoeg ruimte voor het verwerken en delen van ervaringen.

Mara heeft een hele zuivere verbinding met ‘het Universum’ , is heel goed geaard en kan zich energetisch zuiver verbinden met alle deelnemers. Hierdoor is zij in staat om te doorvoelen of te ‘doorzien’ waar blokkades zitten bij de deelnemers en deze waar mogelijk op te heffen.

Na de groepshealing bij Mara voelde ik mij als het ware ‘herboren’. Met vernieuwde energie en nieuwe inzichten keerde ik huiswaarts. Gesterkt om mijn missie te Leven. Daarnaast neemt zij de moeite om de oefeningen op te sturen, zodat ik ze thuis kan integreren in mijn leven.

Dankjewel lieve Mara, mensen als jij maken het verschil in onze chaotische wereld en helpen andere ‘lichtwerkers’ om in zichzelf te blijven geloven en hun missie te Leven. Het is zo fijn om het samen met jou te doen, waardoor ik mij minder eenzaam voel in mijn werk.’

Hartegroet, Sjoukje (stembevrijder) www.praktijkstim.nl

Met een groep vriendinnen, collega’s of familieleden zo’n themamiddag ervaren? Informeer naar de mogelijkheden.