E-book. Vind de coach die jou verder helpt.

Gratis E-book. 22 tips om de coach te vinden die jou verder helpt.

Wat is het lastig om de juiste persoon, de juiste coach te vinden wanneer je ‘vast’ zit in je leven. Op wat voor gebied dan ook. Je ziet door de bomen het bos niet meer, zo groot is het aanbod van mensen die je willen helpen.

Als ervaringsdeskundige en als coach, trainer, healer hebben deze 22 tips mij door schade en schade op weg geholpen. Eveneens hebben ze mij  geholpen om die coach en healer te worden die nu ben geworden.

Download hier het gratis E-book Vind de coach die jou verder helpt.

Authentiek en Bezielend communiceren met je droomklant.

Gratis E-book. Bezielend communiceren met je droomklant.

Wil jij graag authentiek en Bezielend communiceren met je droomklanten. Deze 11 hoofdstukken informatie en inspiratie in dit gratis E-book zullen je zeker op weg helpen. Lees over hoe je jouw onderscheidend vermogen helder krijgt. Wat authenticiteit is en hoe jij je eigen tone-of-voice kunt vinden. En nog veel meer.

Download hier het gratis E-book Authentiek en Bezielend communiceren.

Matchen wij? Beoordeel het zelf.

Dertig jaar ervaring Mara Riewald

Referenties en uitgevoerde projecten

Ben je ondernemer? Zoek je ondersteuning van een trainer, coach, Bezielingsconsultant die ook thuis is in (internet)Marketing, Copywriting, PR & Communicatie, SEO, transformaties, Persoonlijke groei? In deze Pdf vind je een samenvatting van dertig jaar ervaring. Beoordeel zelf of mijn achtergrond past bij jouw behoefte, wensen en hulpvraag. Meer weten? Neem contact op.

Lees meer over mijn achtergrond en ervaring

Samen aan de slag voor nieuwe droomklanten? 14 ideeën.

Tips voor effectief netwerken Mara Riewald

E-book 14 ideeën. Door samenwerken nieuwe klanten werven.

Het blijft verduveld lastig om voortdurend nieuwe klanten te werven. Anderen lijkt het zo gemakkelijk af te gaan, of lijkt dit maar zo? Dan volgt nog het probleem hoe jij je onderscheidend kunt profileren en kunt opvallen met jouw unieke superaanbod en jouw gratis weggever. Soms ontbreekt misschien ook de creativiteit en de tijd. Samenwerking met andere ondernemers zou wel eens een oplossing voor jou kunnen zijn. Ik hoop dat deze 13 ideeën je kunnen inspireren.

Hier vind je het E-book met de 14 ideeën

Schrijftips: Verbeter je webteksten.

Schrijftips voor Bezielend Communiceren met je droomklanten. Zelf aan de slag met je webteksten? In dit gratis E-book vind je veel schrijftips die jou helpen als je zelf aan de slag wilt met je teksten. Eveneens vind je tips om je website gebruiksvriendelijker te maken. Maar ook instructies voor een briefing als jij je schrijfopdracht wilt uitbesteden.

Schrijftips voor Bezielend Communiceren met de droomklanten.

Onderscheid je met afbeeldingen en quotes

Schrijf jij zelf je teksten? En onderhoud je zelf je website? Onderscheid je dan op authentieke wijze door afbeeldingen en quotes en dingen die bij jou passen en die jouw onderscheidend vermogen als ondernemer versterken. In dit gratis E-book vind je een groot scala aan gratis tips en bronnen waar jij deze inspiratie vindt.

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.