Samenwerking begint met kennismaken

♦ Jij wilt iets transformeren, een doel bereiken, een droom realiseren.
♦ Je weet niet hoe je dit kunt gaan realiseren, wat er mogelijk is.
♦ Wie kan jou helpen je dromen en wensen en mogelijkheden te onderzoeken en te realiseren?

Als het gaat om de zoektocht, de reis om jouw doel te bereiken wil je toch weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Wie is zij, wat kan ze en waar staat ze voor?

Welke transformatie heeft deze persoon meegemaakt. En je wilt absoluut weten of iemand die zich coach noemt jou verder kan helpen. Ik vertel je daarom graag over mijn werkwijze.

Mijn aanpak als coach en trainer

Mijn aanpak als Bezielingsconsultant, intuïtieve coach, trainer en adviseur is een combinatie van:

♦ Een praktische en intuïtieve analyse en aanpak;
♦ Op basis van mijn eigen ervaring en bagage;
♦ Plus die van het geleerde tijdens mijn diverse coachingsopleidingen;
♦ Met inzet van bewezen successtappen en strategieën;
♦ No-nonsense communicatie;
♦ Intuïtieve en energetische oefeningen, afstemmingen, werkvormen en communicatie,
♦ Visualisaties, de Wet van Aantrekkingskracht en;
♦ Zo nu en dan ook een meditatie.

Is deze werkwijze zweverig of zo?

Nee hoor, wel heel erg inspirerend, verfrissend en ook nog eens heel effectief heb ik inmiddels geleerd. En jij blijft met beide benen op de grond en bepaalt wat jij nodig hebt. Ik deel mijn kennis en 50 jaar levenservaring met je. Wat bij jou past en wat jij kunt gebruiken en toepassen, bepaal jij.

Je vindt veel informatie op mijn website. Ik ben trots op de uiteenlopende marketingopdrachten die ik in de afgelopen jaren voor zowel kleine als grotere ondernemingen heb mogen uitvoeren. Waarbij ik ondernemers en teams heb mogen ondersteunen. Op mijn website lees je over mijn ervaring, uitgevoerde opdrachten maar ook referenties van tevreden klanten.

Mijn drijfveer en missie is..

Jou te helpen en te inspireren om te bereiken wat jij wilt als het gaat om jouw doelen, ambities, meer Bezieling in je leven en werk te integreren. Te (her)ontdekken wie jij bent als echt en authentiek mens. Jou te helpen de beste en meest krachtige versie van jezelf als mens en ondernemer te worden. Ik wil mijn kennis en ervaringen met je delen in een traject waarbij je werkt aan:

♦ Je persoonlijke groei en ontwikkeling;

♦ Je unieke, echte en onderscheidende waarde;

♦ Het mooiste en beste uit jezelf te halen;

♦ Jouw droomdoel in stappen te bereiken;

♦ Het (her)ontdekken van je Bezieling, je passie en blijheid.

Zodat jij met passie, plezier en resultaat, jezelf op de kaart kunt zetten als ondernemer en als uniek mens. Weer die rots in de branding wordt voor jezelf en voor anderen.

Een goede samenwerking is essentieel

Resultaat bereik je door een goede samenwerking. Daarom is het belangrijk dat het klikt en dat er wederzijds vertrouwen is. Ik heb informatie van je nodig om een goed advies of ondersteuning te kunnen geven. Ook maken we afspraken over verwachtingen over en weer. We bereiken alleen jouw resultaat als we samenwerken en afspraken nakomen.

Altijd een interview/kennismaking

Daarom wil ik altijd een (kosteloos) kennismakingsgesprek voordat ik begin met een samenwerking, training of coachingstraject. Ik wil jouw ‘persoonlijkheid’ , jouw droomdoel en unieke waarde ontdekken. Ik wil jouw eigen verhaal horen. En we kijken of het klikt.

Jij wilt immers een doel bereiken, een transformatie realiseren welke aansluit en past bij jouw bedrijf, jouw situatie, je droomklanten en jouw eigen waarden en normen. Natuurlijk ga ik met deze kennis vertrouwelijk om.

Contact hebben we of persoonlijk of via mail, telefonisch of via Skype.

Ook kennis delen hoort bij mijn werkwijze. Heb je toch nog vragen, stel ze altijd. Graag zelfs!

Kennismaken? Bel 06-22 953 793 of e-mail contact@marariewald.nl

Translate »