Doorbreken van blokkades, oude angsten en het verleden

Healend Coachen helpt je een sprong in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling te maken.  Weer in contact met jezelf, je unieke ik.  De methode helpt je verder als je letterlijk en figuurlijk ‘vast’ zit in je leven. Een serie van drie sessies gaat lagen dieper en veel verder dan ‘gewone’ coaching en healing. Een afscheid van ballast van je verleden. Van alles wat je weerhield jouw authentieke ik te zijn.

Mijn manier van werken is een combinatie van Healing, Coaching en Communicatie maar raakt vele andere methodieken waaronder regressie, sjamanisme, reiki, positieve psychologie, Wet van Aantrekkingskracht, Quantum Healing en nog veel meer wat we niet uit een boekje kunnen leren.  Het uiteindelijke doel is alle lagen af te pellen die geconditioneerd zijn, of anders gezegd aangeleerd zijn. Jezelf te zijn, die rode eend. Grijze muizen zijn er genoeg. .

Herkenbaar?

Je zit vast in je sombere gedachten, je (ongrijpbare) emoties, je overvolle hoofd, je angst, je werk, je leven, je relatie en misschien ook je gezondheid. Je ziet je toekomst somber in. Je ervaart veel stress. Je hebt letterlijk geen idee welke kant je op zou moeten of willen. Je weet dat je blinde vlekken hebt. Tuurlijk doorzie je ze niet. Je voelt je vaak eenzaam, verloren, somber zelfs. En je wilt zielsgraag uit dat zwarte gat. Maar hoe dan.

Mijn werkwijze helpt je bij het (h)erkennen en doorbreken en opruimen van blokkades, het verwijderen van oude angsten en emoties die je niet meer dienen en die je tegenhouden te groeien en te genieten als mens en als ondernemer. Met veel inzichten en bevestiging doorzie jij het leven. Ontdek je hoe jij jezelf saboteert, wat niet of wel van jou is. En nog belangrijker, je leert hoe jij met al die kennis en inzichten jezelf kunt transformeren. Jezelf kunt worden.

Een serie van drie sessies biedt je snel inzichten en antwoorden en de tools die je helpen in je groeiproces.  

Vooral wanneer je het gevoel hebt dat je hulp nodig hebt maar je hebt al zoveel geprobeerd en niets of niemand schijnt jou te kunnen helpen. Het gevoel dat er geen juiste hulp is voor jou omdat je al enige tijd op een wachtlijst voor zorg staat. Nog meer stress- en gezondheidsklachten maken het nog zwaarder, naarmate deze periode langer duurt. I have been there.

En de sessies vinden online of persoonlijk plaats. Dus mogelijk waar en wanneer het jou uitkomt.

Wat kan er aan de orde komen

Veel. Heel veel maar is ook afhankelijk van jouw unieke situatie, de ballast die je meedraagt, soms ook je leeftijd, kortom wat er gehoord en gezien wil worden. Wij, mensen zijn net uien. Laag voor laag pellen we de lagen weg. Enkele voorbeelden:

♦ Regie over het volle hoofd, vol emoties, gedachten, zorgen.
♦ Patronen en blokkades, wel of niet van jou, vaak oud, ongrijpbaar.
♦ Overlevingsstrategieën, wanneer, waardoor jij ze hebt ingezet.
♦ Oorzaken van (vage spannings) klachten. Jouw houding en hoe je dit kunt verhelpen.
♦ Inzicht in gevoelens van heimwee, eenzaamheid, somberheid, verdriet, angsten etc.
♦ Inzicht in conflicten met je familie, je kinderen.
♦ Trauma’s tijdens, rondom zwangerschap.
♦ Connectie met je intuïtie en ‘boven’ met je essentie.
♦ Inzicht in je familiesysteem. Inzicht in problemen/impact van (voor)ouders die jij ervaart.
♦ Problemen van je kinderen, hoe ze een spiegel zijn.
♦ Patronen en situaties die zich oneindig herhalen.
♦ Chakra’s en aura schoonmaken.
♦ Overprikkeling en gronden, met heel veel tools die je helpen te gronden.
♦ De communicatie met jezelf en anderen, de kracht van woorden.
♦ De psychologische betekenis van klachten en Het Zelfgenezend vermogen.
♦ Balans in energetische zin. Hoe jij leert hoe energie werkt en hoe je het kunt laten stromen.

En waar nodig meer. In drie sessies komt er wat bij jou speelt aan de orde. En werken we in de tussentijd aan oefening, integratie en evaluatie.

Voor wie

Als je zover bent dat je ‘iets’ in je leven wilt veranderen. En wanneer je herkenning ervaart in alles wat hierboven staat. Plus wanneer je open staat om een andere manier van diepgaande coaching te ervaren.

Als je klaar bent met je huidige situatie, met de stress, angst en de druk. En het lukt je niet de regie en balans terug te krijgen. Niet weet waar je moet beginnen omdat de rust, balans en het inzicht in je eigen ik en je kunnen ontbreken. Wanneer je je overweldigd voelt. En je voelt bij het lezen van mijn teksten of de ervaringen van anderen…. een grote JA. Welkom.

Lees hier enkele referenties  en tarieven.
Je kunt ook meteen online een afspraak plannen.

Waarom zouden deze sessies me verder helpen

Inmiddels heb ik een groot aantal sessies mogen uitvoeren. Eveneens heb ik zelf ook heel veel geleerd over mensen, healing, energetische genezing en alles wat bij zo’n sessie komt kijken. Ik heb veel veranderingen zien gebeuren, ook in mezelf. Want ondanks we uniek zijn, hebben we ook veel gemeen.

Tijdens zo’n healing en coachingsessie wordt er altijd iets in gang gezet. Dit gebeurt ter plekke maar zal vaak in de loop van de tijd zijn impact hebben. Sommige veranderingen gebeuren heel geleidelijk, soms merk je heel snel verandering. Ieder mens is uniek en ervaart het anders. De ene persoon ervaart afgezien van rust geen sensaties, sommige mensen voelen enorm veel en dan maakt zo’n sessie heel veel indruk.

Wat jij nodig hebt wordt in gang gezet. Als jij het wilt. Het ene mens is ook gevoeliger dan de andere. Er gebeurt niets wat jij niet wilt. Een voorwaarde voor het slagen is je vertrouwen in jezelf en een beetje in mij.

Samengevat: mijn manier van healing en coaching is in feite een boost voor je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Zonder die oude emoties, stress, blokkades die je niet meer dienen, mag jij weer lekker werken aan jezelf, je passie, je werk, je gezin, je gezondheid of je bedrijf. Het helpt je op weg naar de echte ‘jij’. In contact met jouw essentie.

“Ik voel mij eigenlijk steeds lichter worden voor mijn gevoel. Ik ervaar nieuwe sensatie, vooral bij mijn kruin, Bij mijn voorhoofd. De zwaarte is uit mijn lijf en de pijn is uit mijn benen en armen. Mensen lijken ook anders op mij te reageren. Er gebeurt heel veel momenteel. En het voelt heel licht, er komt ruimte voor geluksgevoel en plezier. Ik ben heel benieuwd hoe het zich verder gaat ontwikkelen.”

‘Vaak ervaar ik heftige emoties maar weet ik niet waar ze vandaan komen.
Na deze Healende Coachingsessie kan ik ze plaatsen en weet ik waardoor ik ze ervaar. Zo kan ik beter aan mezelf werken en ervaar ik meer rust.’

Wat houdt een healende coachingsessie in

Zoals de benaming ook al duidelijk maakt is het een combinatie en mix van Coaching, (quantum)Healing, Communicatie, oude wijsheden en geneeswijzen en mijn eigen ervaringen. In feite heb ik alles wat ik zelf heb geleerd en wat mij echt op weg heeft geholpen mezelf terug te vinden, samengevoegd in mijn manier van werken.

♦ Deels is het inbreng van mijn eigen ervaring, en transformatie.
♦ Plus gebruik van mijn intuïtie als healer en hooggevoelige.
♦ En last but not least mijn (bijna) dertig jaar achtergrond in Marketing, Communicatie en Sales.

Ik stem op je af. Zie de blokkades en de negatieve emoties die je in je groei, je bedrijf en levensplezier belemmeren. Ik vertel je wat ik zie en wat ik kan verwijderen. Wat je in feite niet meer dient. En jij kunt gewoon je vragen stellen en opschrijven wat jouw inzichten zijn.

Na de healende coachingsessie gaan we nog even in gesprek en bespreken we je inzichten en hetgeen er is veranderd. Hoe ga je verder, welke stappen ga je zetten? Wat wil je zielsgraag. Ga je zelf met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag of heb je wat ondersteuning nodig. Dat is aan jou.

Gratis e-Book: rust in je hoofd en je lijf

Na de sessie krijg je van mij een gratis e-book met heel veel oefeningen die je helpen rust in je hoofd en je lijf te houden.  Hier vind je een overzicht van meest gestelde vragen.

Gaat heel goed, er gebeurt hier veel positiefs na de sessie, super blij met het resultaat tot dusver.

Gratis e-book voor rust in je hoofd en je lijf. Mara Riewald

Wat is het resultaat

Dat is bij iedereen verschillend. En is afhankelijk van je bereidheid om te veranderen, of beter gezegd om te groeien. Het is absoluut belangrijk om te vertrouwen, te geloven dat er daadwerkelijk dingen ten goede zijn veranderd. Tenslotte is overgave relevant.

Wanneer jij gelooft dat er iets ten goede is veranderd, of je gelooft het niet.
In beide gevallen heb je gelijk. Wat wil jij zielsgraag? 

Voel ik tijdens de sessie enorm veel weerstand dan gebeurt er weinig. Soms is het ook nog niet de tijd om te veranderen, of heeft datgene wat jou belemmert nog een doel of nut in je leven.

Iedere sessie is uniek, bijzonder, nieuw

Nogmaals ieder mens is uniek, pas tijdens onze sessies wordt duidelijk wat er mag gebeuren en veranderen. Ook voor mij is iedere sessie afwachten en ervaren wat aandacht wil en gezien wil worden. lees hier ervaringen en recensies

Enkele resultaten en ervaringen uit vorige sessies

♦ Heel veel rust, ontspanning.
♦ Inzichten in hoe nu verder.
♦ Meer balans, meer relaxed in het leven staan.
♦ Beter grenzen kunnen bewaken.
♦ Minder emoties zoals woede, verdriet en frustraties.
♦ Gezondheidsklachten verdwijnen of nemen af.
♦ Vrolijker, blijheid en een gevoel van positiviteit.
♦ Meer zelfvertrouwen.
♦ Makkelijker te luisteren naar je intuïtie.
♦ Beter in staat in actie te komen, doelgerichte actie.
♦ Vertrouwen in eigen kunnen en toekomst.
♦ Minder last ervaren van het verleden. Meer in het NU zijn.

Waarom zou ik jou kunnen helpen?

Mooie vraag. Als dit verhaal je aanspreekt en je leest over mijn transformaties, mijn levensverhaal, mijn werkwijze dan voel je helder of je bij mij op de juiste plek bent of niet.

Anderzijds als ik het gevoel bij jou heb dat je nog niet zover bent om te groeien of als mij duidelijk is dat je in je hart niet bereid bent dingen te veranderen, dan zal ik dat ook eerlijk tegen je zeggen. Misschien heb je meer tijd nodig. Maar alles begint bij jou.

Je wilt natuurlijk hulp en begeleiding waar je echt iets aan hebt. Lees hier enkele referenties over healend coachen. Luister naar je intuïtie zou ik zeggen.
Bestel nu jouw Healende Coachingsessie.

Meer weten?