Doorbreken van blokkades, oude angsten en het verleden met healend coachen

Met Healend Coachen maak je een sprong in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.  Een Healende Coachingsessie helpt je verder als je letterlijk en figuurlijk ‘vast’ zit in je leven. Een Healende Coachingsessie gaat lagen dieper dan ‘gewone’ coaching en healing. Het brengt je terug naar de essentie, de kern van jezelf. Zie het als een soort make-over. Een afscheid van ballast van je verleden.

Deze bijzondere combinatie van Healing, Coaching en Communicatie helpt je weer de regie terug te krijgen over je leven. Weer stevig in je schoenen te staan. Jezelf te zijn.

Herkenbaar?

Je zit vast in je sombere gedachten, je emoties, je overvolle hoofd, je angst, je werk, je leven, je relatie en misschien ook je gezondheid. Je ervaart veel stress. Je hebt letterlijk geen idee welke kant je op zou moeten of willen. Je weet dat je blinde vlekken hebt. Tuurlijk doorzie je ze niet. Je voelt je vaak eenzaam, verloren, somber zelfs. En je wilt zielsgraag uit dat zwarte gat.

Healend coachen helpt je bij het (h)erkennen en doorbreken en opruimen van blokkades, het verwijderen van oude angsten en emoties die je niet meer dienen en die je tegenhouden te groeien en te genieten als mens en als ondernemer.

Vrijwel ieder mens ervaart een of meerdere blokkades, denk dan aan gedachten over geld verdienen, gebrek aan zelfvertrouwen of een negatief zelfbeeld, verdriet, boosheid en frustratie, twijfel en angsten als het gaat om in actie te komen. Negatieve en sombere gevoelens vanwege gebrek aan perspectief.

Een healende coachingsessie biedt je snel inzichten en antwoorden.

Vooral wanneer je het gevoel hebt dat je hulp nodig hebt maar je hebt al zoveel geprobeerd en niets schijnt te helpen. Het gevoel dat er geen juiste hulp is voor jou omdat je al enige tijd op een wachtlijst voor zorg staat.  Nog meer stress- en gezondheidsklachten maken het nog zwaarder, naarmate deze periode langer duurt. I have been there.

En de sessie vindt online of persoonlijk plaats. Dus mogelijk waar en wanneer het jou uitkomt.

Voorbeelden van blokkades

  • Als je hoofd maar blijft malen, je krijgt je gedachten niet helder.
  • Wanneer je blijft zitten waar je zit. Letterlijk en figuurlijk.
  • Dat je denkt dat je het niet kunt, dat je het niet meer weet.
  • Dat je je langere tijd somber, eenzaam, angstig voelt, gebrek aan toekomstperspectief ervaart.
  • Dat je je regelmatig afvraagt of je wel geschikt bent voor je rol, je baan, het ondernemerschap.
  • Dat je wel ‘iets’ wilt veranderen maar toch niet in actie komt.
  • Voortdurend boosheid, verdriet en frustratie ervaren. Een halt toeroepen lukt niet.
  •  Wanneer je twijfelt aan de zin van jouw huidige leven.
  •  Dat je jezelf nooit goed genoeg vindt.

Kortom een healende coachingsessie helpt je als jij niet lekker in je lijf en je hoofd zit. Je zit letterlijk vast.

Voor wie is zo’n healende coachingsessie geschikt

Als je zover bent dat je ‘iets’ in je leven wilt veranderen. En wanneer je herkenning ervaart in alles wat hierboven staat.

Als je klaar bent met je huidige situatie, met de stress en de druk. En het lukt je niet de regie en balans terug te krijgen. Niet weet waar je moet beginnen omdat de rust, balans en het inzicht in je eigen ik en je kunnen ontbreken. Wanneer je je overweldigd voelt.

Je loopt letterlijk vast voor jouw gevoel. Zowel op je werk, in je bedrijf als in je privé-situatie voel je je onbegrepen.  Logisch, je begrijpt jezelf niet eens.  Je wilt zielsgraag uit deze vicieuze cirkel, het voelt als een zwart gat.

Combinatie van Coaching, (quantum)Healing en Communicatie

Dan is zo’n Healende coachingsessie, iets voor jou. Als je bereid bent in verandering en groei te investeren, als je zover bent om aan jezelf te werken, met hulp weliswaar. Lees hier enkele referenties over een healende coachingsessie.
Je kunt ook meteen online een afspraak plannen.

Waarom zou zo’n sessie me echt verder helpen

Dit klinkt misschien wat arrogant maar ik heb veel veranderingen zien gebeuren, ook in mezelf. Want bovenstaande is op veel mensen en ondernemers van toepassing en hier spreekt ook een ervaringsdeskundige als het gaat om dieptepunten, verandering en transformaties.  I have been there. Vaker zelfs.

Tijdens zo’n healing en coachingsessie wordt er altijd iets in gang gezet. Dit gebeurt ter plekke maar zal vaak in de loop van de tijd zijn impact hebben. Sommige veranderingen gebeuren heel geleidelijk, soms merk je heel snel verandering. Ieder mens is uniek en ervaart het anders. De ene persoon ervaart afgezien van rust geen sensaties, sommige mensen voelen enorm veel en dan maakt zo’n sessie heel veel indruk.

Wat jij nodig hebt wordt in gang gezet. Als jij het wilt. Het ene mens is ook gevoeliger dan de andere. Er gebeurt niets wat jij niet wilt.

Samengevat: zo’n healende coachingsessie is in feite een boost voor je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Zonder die oude emoties, stress, blokkades die je niet meer dienen, mag jij weer lekker werken aan jezelf, je passie, je werk, je gezin of je bedrijf. Het helpt je op weg naar de echte ‘jij’. In contact met jouw essentie.

“Ik voel mij eigenlijk steeds lichter worden voor mijn gevoel. Ik ervaar nieuwe sensatie, vooral bij mijn kruin, Bij mijn voorhoofd. De zwaarte is uit mijn lijf en de pijn is uit mijn benen en armen. Mensen lijken ook anders op mij te reageren. Er gebeurt heel veel momenteel. En het voelt heel licht, er komt ruimte voor geluksgevoel en plezier. Ik ben heel benieuwd hoe het zich verder gaat ontwikkelen.”

‘Vaak ervaar ik heftige emoties maar weet ik niet waar ze vandaan komen.
Na deze Healende Coachingsessie kan ik ze plaatsen en weet ik waardoor ik ze ervaar. Zo kan ik beter aan mezelf werken en ervaar ik meer rust.’

Wat houdt een healende coachingsessie in

Zoals de benaming ook al duidelijk maakt is het een combinatie en mix van Coaching, (quantum)Healing, Communicatie en mijn eigen bagage en ervaringen. In feite heb ik alles wat ik zelf heb geleerd en wat mij echt op weg heeft geholpen de rots in de branding te worden, samengevoegd in mijn manier van werken.

♦ Deels is het inbreng van mijn eigen ervaring, en transformatie.
♦ Plus gebruik van mijn intuïtie als healer en hooggevoelige.
♦ En last but not least mijn (bijna) dertig jaar bagage in Marketing, Communicatie en Sales.

Ik stem op je af. Zie de blokkades en de negatieve emoties die je in je groei, je bedrijf en levensplezier belemmeren. Ik vertel je wat ik zie en wat ik kan verwijderen. Wat je in feite niet meer dient. En jij kunt gewoon je vragen stellen en opschrijven wat jouw inzichten zijn.

Na de healende coachingsessie gaan we nog in gesprek en bespreken we je inzichten en hetgeen er is veranderd. Hoe ga je verder, welke stappen ga je zetten? Wat wil je zielsgraag. Ga je zelf met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag of heb je wat ondersteuning nodig. Dat is aan jou.

Gratis e-Book: rust in je hoofd en je lijf

Na de sessie krijg je van mij een gratis e-book met heel veel oefeningen die je helpen rust in je hoofd en je lijf te houden.  Hier vind je een overzicht van meest gestelde vragen.

Gaat heel goed, er gebeurt hier veel positiefs na de sessie, super blij met het resultaat tot dusver.

Gratis e-book voor rust in je hoofd en je lijf. Mara Riewald

Wat is het resultaat

Dat is bij iedereen verschillend. En is afhankelijk van je bereidheid om te veranderen, of beter gezegd om te groeien. Het is absoluut belangrijk om te vertrouwen, te geloven dat er daadwerkelijk dingen ten goede zijn veranderd. Tenslotte is overgave relevant.

Wanneer jij gelooft dat er iets ten goede is veranderd, of je gelooft het niet.
In beide gevallen heb je gelijk. Wat wil jij zielsgraag? 

Voel ik tijdens de sessie enorm veel weerstand dan gebeurt er weinig. Soms is het ook nog niet de tijd om te veranderen, of heeft datgene wat jou belemmert nog een doel of nut in je leven.

Iedere sessie is uniek, bijzonder, nieuw

Nogmaals ieder mens is uniek, pas tijdens het healend coachen wordt duidelijk wat er mag gebeuren en veranderen. Ook voor mij is iedere sessie afwachten en ervaren wat aandacht wil en gezien wil worden. Ik zeg vaak ‘ik weet het niet’. lees hier ervaringen en recensies

Enkele resultaten en ervaringen uit vorige sessies

♦ Heel veel rust, ontspanning.
♦ Inzichten in hoe nu verder.
♦ Meer balans, meer relaxed in het leven staan.
♦ Beter grenzen kunnen bewaken.
♦ Minder emoties zoals woede, verdriet en frustraties.
♦ Gezondheidsklachten verdwijnen of nemen af.
♦ Vrolijker, blijheid en een gevoel van positiviteit.
♦ Meer zelfvertrouwen.
♦ Makkelijker te luisteren naar je intuïtie.
♦ Beter in staat in actie te komen, doelgerichte actie.
♦ Vertrouwen in eigen kunnen en toekomst.
♦ Minder last ervaren van het verleden. Meer in het NU zijn.

Waarom zou ik jou als mens en ondernemer kunnen helpen?

Mooie vraag. Nou dat weet ik natuurlijk niet zeker. Maar als dit verhaal je aanspreekt en je leest over mijn transformaties, mijn levensverhaal dan voel je helder of je bij mij op de juiste plek bent of niet.

Anderzijds als ik het gevoel bij jou heb dat je nog niet zover bent om te groeien of als mij duidelijk is dat je in je hart niet bereid bent dingen te veranderen, dan zal ik dat ook eerlijk tegen je zeggen. Misschien heb je meer tijd nodig. Maar alles begint bij jou.

Ik wil zielsgraag mensen op weg helpen die zich in mijn verhaal herkennen, ik weet wat je doormaakt als je echt vast zit. Uit eigen ervaring. Ik weet hoe het voelt als alle licht ontbreekt in jouw ruimte. Ik weet ook dat je nu onvoldoende hulp ervaart als dit verhaal je aanspreekt. Je wilt hulp en begeleiding waar je echt iets aan hebt. Lees hier enkele referenties over healend coachen.

Of jij en ik een goede match zijn waarmee je wel stappen kunt maken in je leven, je werk en bedrijf, blijkt vanzelf. Luister naar je intuïtie zou ik zeggen.
Bestel nu jouw Healende Coachingsessie.

Meer weten?

Translate »