Doorbreken van blokkades, oude angsten en het verleden met healend coachen

Een healende coachingsessie helpt je verder als je letterlijk en figuurlijk vast zit in je leven of je bedrijf. Het brengt je terug naar de essentie, de kern van jezelf. Zie het als een soort make-over.

Healend coachen helpt je bij het doorbreken van blokkades, het verwijderen van oude angsten en emoties die je niet meer dienen en die je tegenhouden te groeien als mens en als ondernemer.

Vrijwel ieder mens ervaart een of meerdere blokkades, denk dan aan gedachten over geld verdienen, gebrek aan zelfvertrouwen, verdriet, boosheid en frustratie, twijfel en angsten als het gaat om in actie te komen.

Een healende coachingsessie biedt je snel inzichten en antwoorden.

Vooral wanneer je het gevoel hebt dat je hulp nodig hebt maar je hebt al zoveel geprobeerd en niets schijnt te helpen. Je komt gewoon niet verder en je blijft zitten waar je zit. En dat vastzitten voelt op zijn zachtst gezegd ontzettend rot.  Want grote kans dat je ook nog eens wordt opgezadeld met stress- en gezondheidsklachten.

Voorbeelden van blokkades

  • Als je hoofd maar blijft malen, je krijgt je gedachten niet helder.
  • Wanneer het stemmetje in je hoofd, je ego je continue blijft tegenhouden.
  • Dat je denkt dat je het niet kunt, dat je het niet meer weet.
  • Dat je je regelmatig afvraagt of je wel geschikt bent voor het ondernemerschap.
  • Dat je wel ‘iets’ wilt veranderen maar toch niet in actie komt.
  • Voortdurend boosheid en frustratie ervaren. Een halt toeroepen lukt niet.

Kortom een healende coachingsessie helpt je als jij niet lekker in je lijf en je hoofd zit als mens en als ondernemer.

Voor wie is zo’n healende coachingsessie geschikt

Als je zover bent dat je ‘iets’ in je leven of je wijze van ondernemen wilt veranderen.

Als je klaar bent met je huidige situatie, je denkt vaak o jee ik moet nog dertig jaar werken. En je weet niet weet hoe je deze negatieve gedachten zelf de baas kunt worden. Niet weet waar je moet beginnen omdat de rust, balans en het inzicht in je eigen ik en je kunnen ontbreken.

Je bent de weg wat kwijt, misschien voel je je neerslachtig, oververmoeid of zit je tegen een burn-out aan. En ook je collega’s en medewerkers maken je wanhopig.

Je loopt letterlijk vast voor jouw gevoel. Zowel in je bedrijf als in je privé-situatie. Maar je weet niet exact waardoor. Je wilt zielsgraag uit deze vicieuze cirkel, het voelt als een zwart gat.

Dan is zo’n Healende coachingsessie iets voor jou. Als je bereid bent in verandering en groei te investeren, als je zover bent om aan jezelf te werken, met hulp weliswaar. Lees hier enkele referenties over een healende coachingsessie.

Waarom zou zo’n sessie me echt verder helpen

Dit klinkt misschien wat arrogant maar ik heb veel veranderingen zien gebeuren, ook in mezelf. Want bovenstaande is op veel mensen en ondernemers van toepassing en hier spreekt ook een ervaringsdeskundige als het gaat om dieptepunten, verandering en transformaties.  I have been there. Vaker zelfs.

Tijdens zo’n healing en coachingsessie wordt er altijd iets in gang gezet. Dit gebeurt ter plekke maar zal vaak in de loop van de tijd zijn impact hebben. Sommige veranderingen gebeuren heel geleidelijk, soms merk je heel snel verandering. Ieder mens is uniek en ervaart het anders. De ene persoon ervaart afgezien van rust geen sensaties, sommige mensen voelen enorm veel en dan maakt zo’n sessie heel veel indruk.

Wat jij nodig hebt wordt in gang gezet. Als jij het wilt. Het ene mens is ook gevoeliger dan de andere. Er gebeurt niets wat jij niet wilt.

Samengevat: zo’n healende coachingsessie is in feite een boost voor je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Zonder die oude emoties, blokkades die je niet meer dienen, mag jij weer lekker werken aan jezelf, je bezieling en je bedrijf. Het helpt je op weg de beste versie van jezelf te worden.

“Ik voel mij eigenlijk steeds lichter worden voor mijn gevoel. Ik ervaar nieuwe sensatie, vooral bij mijn kruin, Bij mijn voorhoofd. De zwaarte is uit mijn lijf en de pijn is uit mijn benen en armen. Mensen lijken ook anders op mij te reageren. Er gebeurt heel veel momenteel. En het voelt heel licht, er komt ruimte voor geluksgevoel en plezier. Ik ben heel benieuwd hoe het zich verder gaat ontwikkelen.”

Wat houdt een healende coachingsessie in

Zoals de benaming ook al duidelijk maakt is het een combinatie en mix van diverse onderdelen. In feite heb ik alles wat ik zelf heb geleerd en wat mij echt op weg heeft geholpen de rots in de branding te worden, samengevoegd in mijn manier van werken.

♦ Deels is het inbreng van mijn eigen ervaring, en transformatie.
♦ Plus gebruik van mijn intuïtie en de kanalen voor helderziendheid, helderwetendheid, hoogsensitiviteit.
♦ Anderzijds is het mijn opleiding en aanleg als healer, als master in Shing Chi, maar ook mijn coachingsvaardigheden die ik zowel mezelf als van de beste leermeesters heb geleerd.
♦ En last but not least mijn (bijna) dertig jaar bagage in Marketing, Communicatie en Sales.

Ik stem op je af. Zie de blokkades en de negatieve emoties die je in je groei, je bedrijf en levensplezier belemmeren. Ik vertel je wat ik zie en wat ik kan verwijderen. Wat je in feite niet meer dient. En jij kunt gewoon je vragen stellen en opschrijven wat jouw inzichten zijn.

Na de healende coachingsessie gaan we nog in gesprek en bespreken we je inzichten en hetgeen er is veranderd. Hoe ga je verder, welke stappen ga je zetten? Wat wil je zielsgraag. Ga je zelf met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag of heb je wat ondersteuning nodig. Dat is aan jou.

Gaat heel goed, er gebeurt hier veel positiefs na de sessie, super blij met het resultaat tot dusver.

Wat is het resultaat

Dat is bij iedereen verschillend. En is afhankelijk van je bereidheid om te veranderen, of beter gezegd om te groeien. Voel ik tijdens de sessie enorm veel weerstand dan gebeurt er weinig. Soms is het ook nog niet de tijd om te veranderen, of heeft datgene wat jou belemmert nog een doel of nut in je leven. Nogmaals ieder mens is uniek, pas tijdens het healend coachen wordt duidelijk wat er mag gebeuren en veranderen. Ook voor mij is iedere sessie afwachten en ervaren wat aandacht wil en gezien wil worden. Ik zeg vaak ‘ik weet het niet’.

Enkele resultaten en ervaringen uit vorige sessies

♦ Heel veel rust en inzichten in hoe nu verder.
♦ Meer balans ervaren, meer relaxed in het leven staan.
♦ Minder last van negatieve emoties zoals woede en frustraties.
♦ Gezondheidsklachten verdwijnen of nemen af.
♦ Vrolijker, blijheid en een gevoel van positiviteit.
♦ Meer zelfvertrouwen.
♦ Makkelijker te luisteren naar je intuïtie.
♦ Beter in staat in actie te komen, doelgerichte actie.
♦ Vertrouwen in eigen kunnen en toekomst.
♦ Minder last ervaren van het verleden. Meer in het NU zijn.

Veelgestelde vragen

Wat voel je en wat ervaar je

Sommige mensen ervaren tijdens de sessie niets of voelen uitsluitend diepe rust en ontspanning, maar ook emoties ervaren is mogelijk. Anderen ervaren heel veel en dat kan variëren tot rillingen, koude of warmte. Pijn of spanning. Blijheid, opluchting, gapen.

Ik heb enkele vragen, mag ik die stellen?

Natuurlijk mag dat, je mag me bellen om de vragen te stellen of via mail aangeven wanneer we contact kunnen hebben. Een gratis intake duurt maximaal een half uur. Jij hebt de kans om te bepalen of het klikt en of het voor jou goed voelt. Voor mij is dit moment handig om in te schatten wat ik voor je kan betekenen.

Mijn uiteindelijke wens en doel is niet om je te veranderen
maar om je te laten groeien.

Is een sessie voldoende

Soms en vaak wel om heel veel in beweging te zetten. Vaak is het ook afhankelijk van hoeveel blokkades, klachten en belemmeringen je ervaart. Soms spelen deze je hele leven (onbewust) al een rol. Dan gebeurt er tijdens zo’n sessie veel in je systeem. In de praktijk merk ik dat mensen net uien zijn. En is er nog een sessie nodig om een volgende laag te verwijderen.

Anderzijds houdt veranderen ook in dat je gedrag, je gedachten en je houding verandering nodig heeft. Ook dat is maatwerk en persoonsgericht. Als we blokkades of oude emoties hebben kunnen verwijderen dan is het noodzaak om dit in stand te houden door je gedrag en houding aan te passen. Blijf je hetzelfde doen als je altijd deed dan verandert er niets.

Kort gezegd tijdens zo’n sessie wordt er heel veel verandering in gang gezet maar jij moet die verandering voortzetten in je leven en je bedrijf. Het is daarom aan te raden om aan zo’n sessie een vervolg te geven. Ook dit is maatwerk en aangepast aan jouw situatie.

Waarom zou ik jou als mens en ondernemer kunnen helpen?

Mooie vraag. Nou dat weet ik natuurlijk niet zeker. Maar als dit verhaal je aanspreekt en je leest over mijn transformaties, mijn levensverhaal dan voel je helder of je bij mij op de juiste plek bent of niet.

Anderzijds als ik het gevoel bij jou heb dat je nog niet zover bent om te veranderen of als mij duidelijk is dat je in je hart niet bereid bent dingen te veranderen, dan zal ik dat ook eerlijk tegen je zeggen. Misschien heb je meer tijd nodig. Maar alles begint bij jou.

Ik wil zielsgraag mensen en ondernemers op weg helpen die zich in mijn verhaal herkennen, ik weet wat je doormaakt als je echt vast zit. Uit eigen ervaring. Ik weet hoe het voelt. Ik weet ook dat je nu onvoldoende hulp ervaart als dit verhaal je aanspreekt. Je wilt hulp en begeleiding waar je echt iets aan hebt. Lees hier enkele referenties over healend coachen.

Of jij en ik een goede match zijn waarmee je wel stappen kunt maken in je leven en bedrijf, blijkt vanzelf. Luister naar je intuïtie zou ik zeggen.

Wat is de duur van een sessie

Normaal ga ik uit van 1,5 uur per sessie. In de praktijk loopt dit vaak uit. Vaak is het handiger een tweede sessie te plannen na ongeveer een week.

Als de afstand nu voor mij te groot is?

Een Healende Coachingsessie kan zowel op afstand of persoonlijk plaatsvinden. Dit maakt voor het resultaat absoluut niet uit. Contact kan via Skype, of via Facebookbellen of Zoom.us.

Ja ik wil meer weten over Healend Coachen!

Neem contact met mij op

Leestip: Healend coachen, veel meer dan Coaching.
Vriendschap sluiten met oude angsten, oude blokkades. 

Translate »