Over de maandelijkse workshops.

Online training-workshop

Voelen hoe jij in balans komt, in je eigen energie. Leren jezelf energetisch te beschermen. Je overvolle hoofd tot rust brengt. In contact met je essentie, je onderbewuste. En meer.  Op donderdag 25 september om 19.00 uur.
Online, thuis aan je eigen keukentafel. 

Samen leren, diepe ontspanning voelen, tools oefenen, groepshealing.

♦ In korte tijd ervaren hoe energetische healing werkt.
♦ Hoe jij zelf jouw energie kunt opschonen, jezelf beschermen.
♦ Dat je leert hoe jij in balans komt, je overvolle hoofd tot rust brengt.
♦ Ervaart hoe je zelf je spanning loslaat.
♦ In gesprek gaat met je lichaam en je onderbewuste.
♦ En uiteindelijk de workshop helemaal zen en ontspannen afronden.
♦ Vooral Zelf leren toe te passen.

Kortom: een online bijeenkomst waarbij je healing ontvangt, je vragen mag stellen, voelen, verbinding voelt met jezelf en anderen. En vooral veel ervaart. Onderaan de pagina vind je een aantal ervaringen van deelnemers.

Een andere manier van Healing en Coaching ervaren

Speciaal voor jou wanneer

♦ Je soms of vaak het gevoel hebt dat je ‘vast’ zit
♦ Je het gevoel hebt dat je aan je persoonlijke en spirituele groei wilt werken
♦ Je zoekende bent en toe bent aan (nieuwe) inzichten en antwoorden
♦ Je onzeker, angstig, somber, overprikkeld bent
♦ Je behoefte hebt aan healing en ondersteuning
♦ Je echt toe bent aan een inspirerend moment voor jezelf
♦ Kennis wilt maken met een andere manier van coaching en healing
♦ Je ‘gewoon’ niet lekker in je vel zit
♦ Je stress en spanning (klachten) ervaart

Mara Riewald Profielfoto

Over Mara Riewald

Als holistisch therapeut, Healer, Coach, Spiritueel Trainer en ervaringsdeskundige in burn-out, depressie, stress kijk ik verder en dieper naar blokkades en blinde vlekken en transformeren we wat jou belemmert om stevig in je schoenen te staan.

Mijn combinatie van Coaching, Healing en levenswijsheid en -ervaring
is erop gericht dat je dichter bij jezelf komt. Focus op transformaties in energie, fysiek, mentaal, kennis, gedrag, mindset.
Dat je weet wie je bent, wat je kunt als uniek, authentiek bijzonder mens, herschrijf je verhaal.

Lees meer over Healend Coachen of Mara-methode en de ervaringen van mensen na een sessie.

AA3A1653

´Ik vond het waardevol om mee te maken. Ik ben onder de indruk van je kwaliteiten.
Mooi dat ik je zo mocht leren kennen en aan den lijve ervaren wat je doet.´

Agenda Themamiddagen

Agenda

Donderdag 22 september
Van 19.00 – circa 20.30 uur, houd rekening met uitloop
Plaats Online via Zoom.us
Thema: voel je rust, je energie, je balans. In contact met je onderbewuste.
Met veel tools en oefeningen die jij op ieder moment zelf kunt toepassen.

Donderdag 20 oktober
Van 19.00 – circa 20.30 uur
Plaats: Online via Zoom.us
Thema: overprikkeling, hooggevoeligheid, rust en balans, nieuwetijdskinderen.
Een combinatie van ervaren, informatie en samen tools oefenen.
Jouw investering tijdelijk € 10,-

Aanmelden

Aanmelden? Kan op 2 manieren.

Kan via het contactformulier.
Met de volgende gegevens:
Naam, adres, woonplaats en de datum/thema van je voorkeur.

Na aanmelding stuur ik je een bevestiging en betalingsverzoek, na betaling is je aanmelding definitief. Eveneens stuur ik je een instructie om Zoom.us te installeren. Dit is een veilige manier om met meerdere mensen online te connecten.

Of meteen bestellen en betalen mag ook. Ik vraag een symbolische bijdrage van € 10,-.

Ervaringen van deelnemers

♦♦♦♦

He Mara, Ik wil je nog even laten weten hoe bijzonder ik de zoom sessie vond. Nog nooit heb ik zoiets meegemaakt, zo nuchter, aardend, we kunnen het zelf. Ik voelde mezelf al in mijn kracht staan maar na deze sessie.. wauw! Ook nog veel spanning waarvan ik dacht dat het wel meeviel..

De grap is dat ik nu heerlijk in de ruststand verkeer vanwege een stevige verkoudheid. Ik heb dus ruim de tijd om de oefeningen te herhalen. Dankjewel. Leafs, Petra van der Beek

♦♦♦♦

Hallo Mara, dankjewel voor dit mooie kadootje,fijn dat je dit doet. Sorry dat je geen beeld kreeg van mij,maar ik heb geen computer of laptop en doe alles met Mn mobiel en ben niet heel handig in die materie,vond het al knap dat het me gelukt is je te volgen. De oefeningen zijn waardevol en zeker de moeite waard weer vaker toe te passen.Ik ben gastouder van 14 kids en ga er lekker met de kids mee spelen.Ik voel me heerlijk rustig maar tegelijk ook beresterk hihi best apart dit beide naast elkaar te ervaren. Nogmaals hartelijk dank en veel geluk en heerlijk slapen straks.🙏💚hartegroet Thea Zeldenrust

♦♦♦♦

Afgelopen donderdagavond deed ik mee met een online sessie van Mara. Samen met een stuk of 10 andere mensen verbonden we elkaar eerst online door elkaar energetisch een hand te geven. Heel bijzonder hoe dat werkt, met elkaar verbinden door contact te maken met de collectieve energie. Een fijn begin. Daarna besprak Mara de zaken die ze opmerkte bij een ieder, zonder persoonlijk te worden, en bij ons collectief. Energieblokkades, pijntjes, vervelende gevoelens. Klachten zoals hoofdpijn /druk op het hoofd, keelklachten, buikklachten. Samen liepen we, aan de hand van onze chakra’s, alles langs en zorgde Mara voor energetische verlichting. Bij een enkeling stond ze er wat langer bij stil en was er meer opruimwerk. Energetische verbondenheid met bijv. familie die mocht worden losgelaten door de energetische koorden te verbreken. Je voelt dit doordat er letterlijk minder druk op je komt. Samen leerden we van Mara ook een aantal handelingen om zelf je energie weer te laten stromen en meer ruimte in je hoofd te kunnen krijgen. Niet steeds na te denken en te denken en te denken, maar de rust en ruimte toe te laten. Heel belangrijk voor je gezondheid en helderheid. De ‘trucjes’ die we leerden waren simpel en kort, voor iedereen te doen en ook aan anderen te leren. Heel fijn, je voelt de rust toenemen. Een leeg hoofd, een helder hoofd ipv letterlijk en figuurlijke druk. Het resultaat was uiteindelijk meer rust, een goede nachtrust en opschoning van alles dat mij niet meer diende. Door die blokkades op te schonen, kan de energie weer stromen en je lichaam zich weer fijn voelen. Fijn dat Mara het zo duidelijk en nuchter aanpakt! Sonja van der Veen

♦♦♦♦

Toen je dit aankondigde op FB dacht ik meteen yes is wat voor mij, nog wel even via app contact gehad of ik dit al niet wist, maar jij zei er is misschien een stukje herhaling maar misschien ook wel iets nieuws.

En ja toen kwam natuurlijk donderdagmiddag weer dat echo om de hoek, van zeg het nu maar af, je bent moe, dit weet je allemaal wel, wat wil je nu nog horen dan….. Maar dus wel ingelogd om 19.00 uur en wat een fijne energie was er gelijk vanaf het begin. Een klein groepje mensen. Heel fijn. Hele simpele toepasbare oefeningen gekregen die je gewoon in het dagelijkse leven kunt toepassen waardoor je meer rust ervaart en ook dat je je gevoel meer volgt, en het niet meer laten meeliften van vervelende energie die er op dit moment is.Na deze avond merk ik dat ik steeds bij mezelf terugkom en als ik het dan even niet meer weet dan doe ik een oefening of neem me time en ga in de rust. Dat is wat ik ervaren heb. Hoop nog meer zulke prachtige sessie mee te mogen maken. Dank je wel Mara. Petra Veenstra dec 21

♦♦♦♦

‘Onlangs heb ik een workshop gevolgd bij Mara. Ik wist niet zo goed wat mij te wachten stond dus liet ik het maar over me heen komen.

Ik was onder de indruk van wat Mara bij de deelnemers waarnam.  Ze lijkt je te scannen en weet gelijk de vinger op de zere plek te leggen. Een echte vakvrouw.  Ze neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en je krijgt ook nog allerlei tips mee voor thuis. In een prettige setting omringd door de natuur. Voor mij een fijne ervaring om me zo rustig en vredig te voelen na afloop. Dank je wel Mara.’ Jitty de Jong

♦♦♦♦

‘Merk inderdaad dat ik in een positieve flow zit. Ik onderhoud wat jij in gang hebt gebracht: zelfgenezing. De emotionele ervaring: als een warm bad’. 

♦♦♦♦

‘Hallo Mara, ik heb jou en jouw healing als heel hartelijk en veilig ervaren. Ik heb mij heel welkom gevoeld. Voor mij was het een prima eerste kennismaking met jou en je manier van werken. Dus vooral positief. Soms vroeg ik mij af, gaat deze boodschap over mij of over een ander. Maar ik kan mij ook voorstellen dat dit niet voor iedereen veilig voelt en ik begrijp dan ook je keuze om dit meer in het algemeen te doen. Ik vind je verder een ontzettend warm mens en hoop van harte dat je dromen op het gebied van je werk en wonen uitkomen. Dankjewel voor je waardevolle cadeau!’ 🙏🏻 Lieve groet Jellie

♦♦♦♦

‘Mara, het was voor mij wel een waardevolle ervaring en ik vind dat je respectvol omgaat met de groep. Voelt goed.’ F.M. 

♦♦♦♦

‘Ik vond het een fijne ervaring met af en toe een traantje wegpinken. Niet erg want het moet eruit. Het voelde veilig en vertrouwd om bij je te zijn. Voel mij sindsdien wel rustiger en heb meer energie.’

♦♦♦♦

‘Ongemerkt gaat het gesprek over koetjes en kalfjes over op de groepshealing. Hierbij stemt Mara energetisch afwisselend af op één persoon of op de hele groep. Ze doet dit heel rustig met respect voor ieders eigen (transformatie-) proces. Daarbij wisselt zij meditaties en visualisatie-oefeningen af met informatie over bewustwording / de nieuwe tijd / hooggevoeligheid. Er is tevens genoeg ruimte voor het verwerken en delen van ervaringen.

Mara heeft een hele zuivere verbinding met ‘het Universum’ , is heel goed geaard en kan zich energetisch zuiver verbinden met alle deelnemers. Hierdoor is zij in staat om te doorvoelen of te ‘doorzien’ waar blokkades zitten bij de deelnemers en deze waar mogelijk op te heffen.

Na de groepshealing bij Mara voelde ik mij als het ware ‘herboren’. Met vernieuwde energie en nieuwe inzichten keerde ik huiswaarts. Gesterkt om mijn missie te Leven. Daarnaast neemt zij de moeite om de oefeningen op te sturen, zodat ik ze thuis kan integreren in mijn leven.

Dankjewel lieve Mara, mensen als jij maken het verschil in onze chaotische wereld en helpen andere ‘lichtwerkers’ om in zichzelf te blijven geloven en hun missie te Leven. Het is zo fijn om het samen met jou te doen, waardoor ik mij minder eenzaam voel in mijn werk.’

Hartegroet, Sjoukje (stembevrijder) www.praktijkstim.nl

Met een groep vriendinnen, collega’s of familieleden zo’n themamiddag ervaren? Informeer naar de mogelijkheden.