De regie over je leven en de toekomst

De regie over je leven en je toekomst. Neem de verantwoordelijkheid voor wat je zegt, doet, vindt, kiest, voelt. Herschrijf je eigen levensverhaal. En kom weer in contact met je essentie. Leer hoe je zelf in balans komt en blijft, in je eigen energie.

Kortom maak jezelf weerbaar. Dat is wat mij betreft de enige manier om te voorkomen dat je ‘vast’ komt te zitten, burn-out raakt, somber of lichamelijk ziek wordt. Stress en onrust is vaak de grote veroorzaker, voorloper van ziekte. En we hebben verleerd om goed naar ons lijf te luisteren. Onze navigatie die heus heel veel signalen afgeeft.

Gebrek aan balans en overzicht

Soms zit het leven tegen, heb je het gevoel dat je ‘vast’ zit. Lukt het niet om daar zelf uit te komen. Heb je het gevoel dat niemand je begrijpt en het voelt gewoon niet goed, wiebelig. Eigenlijk ben je jezelf kwijt, zo voelt het. En het blijft gewoon knagen, ‘het’ is er gewoon iedere dag. Ongrijpbaar, vervelend, overweldigend. Vooral nu in deze huidige transformatietijd.

Heb je het gevoel dat je ‘vast’ zit in de ratrace van hard werken, veel ‘moeten’, zorg voor alles om je heen, je volle hoofd, je gezin, angst voor de toekomst. En de onzekere wereld om je heen die in sneltreinvaart lijkt te veranderen.

In je hart wil je zielsgraag wat meer balans. Wat meer rust in je hoofd. Wat meer tijd, voor jezelf, je dromen en je gezin. Misschien denk je zelfs dat er geen hulp voor jou bestaat? Vrijheid ervaren, zielsgraag! Maar hoe?

Wat blokkeert jou?

Vaak blokkeer je door onzekerheid, angst en je belemmeringen, negatieve gedachten, interne communicatie. Soms heb je geen flauw idee, is het iets ongrijpbaars, misschien iets ouds.

Hoor je vaak dat stemmetje in je hoofd die het altijd beter weet en je weerhoudt om echt stappen te gaan maken, te kiezen.

Maar ook die vermoeidheid, fysieke klachten, somberheid weerhoudt je van grote sprongen. Het gevoel dat je vast zit, geen kant op kunt omdat je continue in je hoofd zit. Je wilt graag iets in je leven veranderen. Maar waar moet je beginnen? Wie kan jou in dit proces ondersteunen?

Wil je zielsgraag

Een flinke sprong maken in je persoonlijke en spirituele groei? Rust, helderheid en overzicht in je hoofd en je lijf, een toekomstperspectief. Je eigen power ervaren. Het gevoel dat je weer ‘jezelf’ bent! Jezelf mag zijn.

Neem eens contact op over een kortdurend coachingstraject of lees meer over Healend Coachen. Mijn manier van werken is een combinatie van Coaching, (energetische) Healing en Communicatie, eigen ervaringen en gaven. Met raakvlakken met vele andere methodieken en oude wijsheden. Intuïtief maar tegelijk praktisch en no-nonsense. Het is ervaren en openstaan voor een kijkje ‘achter’ klachten en de mens.  Lees eerst de ervaringen.
Kennismaken is vrijblijvend en kosteloos.

‘Wat fijn te horen dat het traject zo goed is verlopen.
Hij is inderdaad enorm gegroeid, waarvoor dank!
Hij is zo’n fijn persoon. Ik ben blij dat hij nu helemaal op zijn plek zit.’

Aangesloten bij het CAT

Aangesloten bij Collectief Alternatief Therapeuten.

Voor jezelf gaan staan

Is het leven momenteel een uitdaging? Misschien zelfs een gevecht. Je zit niet lekker in je vel. En je ervaart weinig toekomstperspectief.

Heb jij nog steeds je dromen maar op de een of andere manier blijft het bij fantaseren. En denk je alleen maar in belemmeringen. En het verleden, wat je allemaal hebt meegemaakt is altijd bij je.

Misschien zit je wel in een enorme dip omdat alles lijkt tegen te zitten en heb je het gevoel dat je niet gehoord of gezien wordt. Je hebt het gevoel dat mensen een beetje klaar zijn met jouw gezeur. Je maakt je klein en voelt je onzeker.

Zou je zielsgraag…..

Genieten van je leven, jezelf weer durven laten zien. Je zelf omarmen.

Je wilt graag hulp van een ervaringsdeskundige. Die weet waar jij het over hebt. Nou dan heb je die hier en nu gevonden.

Neem vrijblijvend contact op en deel je dromen met mij. Het kost je niets. Of lees meer over Healend Coachen. Hier vind je de tarieven.

‘Heel erg bedankt voor de goede en leerzame Coaching! En ga alles goed in praktijk brengen wat ik van jou heb mogen leren.’

Voor ondernemers:

♦ Als je letterlijk vast zit in jouw eigen ratrace,  en je wilt rust, ruimte, balans en nieuwe inzichten;

♦ Als je meer wilt ondernemen vanuit je intuïtie;

♦ Als je last hebt van veel saboteurs, belemmeringen, blokkades en negatieve gedachten, mensen die op de verkeerde plek lijken te zitten;

♦ Als je jouw mogelijkheden wilt onderzoeken om ambities en dromen te realiseren naast het ondernemen. wat is jouw plek in je bedrijf?

♦ Wanneer je communicatieproblemen ervaart, in jezelf, je familie of binnen je bedrijf;

♦ Als je medewerker(s) disbalans ervaren.

Voor particulieren:

♦ Als je het gevoel hebt dat je vastloopt in jezelf, je werk, je communicatie, je somberheid, misschien tegen een burn-out aanzit;

♦ Het (her)ontdekken van je passie en je kracht, een frisse start met een lege rugzak, als een reset;

♦ Je voelt je overweldigd door het leven, alles om je heen, je gevoeligheid. Hopeloos op zoek naar antwoorden, inzichten. Niemand begrijpt je denk je;

♦ Je wilt meer en beter communiceren met jezelf en met anderen, steviger in je schoenen staan.