Coaching

Wil jij je Bezieling (her)ontdekken.

Een flinke sprong maken in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling?

Met behulp van een bijzondere en krachtige methode, een combinatie van Coaching, Healing, mijn levenservaring en Communicatie.

Heb je het gevoel dat je vast zit in de ratrace van hard werken, je bedrijf, geld verdienen, zorg voor alles om je heen, je gezin, de toekomst. En de wereld om je heen die in sneltreinvaart lijkt te veranderen.

Denk je wel eens wat waren mijn dromen en ambities ooit? De tijd vliegt en er verandert niets.

In je hart wil je zielsgraag wat meer balans tussen privé en werk. Wat meer rust in je hoofd. Wat meer vrije tijd, voor jezelf en je gezin.

Daarnaast overweeg je regelmatig verandering in je aanbod als ondernemer, op zoek te gaan naar een andere werkplek, je droombaan. Onderzoeken wat er nog meer mogelijk is. Het blijft erbij.

Wat houdt je tegen?

Vaak houden onzekerheid, angst en je belemmeringen, negatieve gedachten, interne communicatie je tegen. Soms heb je geen flauw idee.

Hoor je vaak dat stemmetje in je hoofd die het altijd beter weet en je weerhoudt om echt stappen te gaan maken, te kiezen. Je weet immers wat je nu hebt en niet wat je te wachten staat? Je innerlijke criticus is vaak aan het woord.

Maar ook die vermoeidheid, somberheid weerhoudt je van grote sprongen. Het gevoel dat je vast zit, geen kant op kunt omdat je continue in je hoofd zit.

En in je hart weet je heel goed dat er niets verandert aan de situatie als jij geen stappen zet, niet in actie komt.

Maar waar moet je beginnen? Wie kan jou in dit proces ondersteunen?

Wil je echt een flinke sprong maken in je persoonlijke en spirituele groei? Rust, helderheid en overzicht in je hoofd en je lijf, weer toekomstplannen maken. Je eigen power ervaren. Het gevoel dat je weer ‘jezelf’ bent!

Neem eens contact op of lees meer over Healend Coachen. Mijn methode is een combinatie van Coaching, Healing en Communicatie. Intuïtief maar tegelijk praktisch en no-nonsense. Of lees eerst de ervaringen.
Kennismaken is vrijblijvend en kosteloos.

Aangesloten bij het CAT

Aangesloten bij het CAT, Collectief voor Alternatieve therapeuten

Wil jij weer een rots in de branding zijn?

Je zit niet lekker in je vel.  En voortdurend ervaar je een gevecht met je lijf, met je communicatie, je houding. Misschien zit je zelfs wel tegen een burn-out aan.

Heb jij nog steeds je dromen maar op de een of andere manier blijft het bij fantaseren. En denk je alleen maar in belemmeringen. En het verleden, wat je allemaal hebt meegemaakt is altijd bij je.

Misschien zit je wel in een enorme dip omdat alles lijkt tegen te zitten en heb je het gevoel dat je niet gehoord of gezien wordt. Je hebt het gevoel dat mensen een beetje klaar zijn met jouw gezeur. Je maakt je klein en voelt je onzeker.

Zou je zielsgraag…..

Steviger in je schoenen willen staan. Jezelf weer zijn, hoewel je eigenlijk nu niet weet wie je nu eigenlijk bent. Toch wil je zielsgraag lekker in je vel zitten en vol zelfvertrouwen je ding doen.

Je wilt graag hulp van een ervaringsdeskundige die jou een steuntje in de rug geeft. Die weet waar jij het over hebt. Nou dan heb je die hier en nu gevonden.

Neem vrijblijvend contact op en deel je dromen met mij. Het kost je niets. Of lees meer over Healend Coachen. Hier vind je de tarieven.

Voor ondernemers:

♦ Als je letterlijk vast zit in jouw eigen ratrace en je wilt ruimte, balans en nieuwe inzichten;

♦ Als je wilt ondernemen met passie en zakelijkheid;

♦ Als je last hebt van veel saboteurs, belemmeringen en negatieve gedachten;

♦ Als je jouw mogelijkheden wilt onderzoeken om ambities en dromen te realiseren naast het ondernemen.

♦ Wanneer je communicatieproblemen ervaart, in jezelf of binnen je bedrijf.

Voor particulieren:

♦ Als je het gevoel hebt dat je vastloopt in je werk, je communicatie, jezelf en mogelijk tegen een burn-out aanzit;

♦ Het (her)ontdekken van je passie en je kracht, een frisse start met een lege rugzak;

♦ Je hebt een droom, een ambitie maar het komt niet van de grond om uiteenlopende redenen. Je wilt onderzoeken of je dromen echt mogelijk zijn;

♦ Je wilt meer en beter communiceren met jezelf en met anderen, steviger in je schoenen staan.

Translate »