Coaching

Jezelf (her)ontdekken

Soms zit het leven tegen, heb je het gevoel dat je ‘vast’ zit. Lukt het niet om daar zelf uit te komen. Heb je het gevoel dat niemand je begrijpt en het voelt gewoon niet goed, wiebelig. En het blijft gewoon knagen, ‘het’ is er gewoon iedere dag. Ongrijpbaar, vervelend, overweldigend.

Heb je het gevoel dat je ‘vast’ zit in de ratrace van hard werken, geld verdienen, zorg voor alles om je heen, je volle hoofd, je gezin, angst voor de toekomst. En de onzekere wereld om je heen die in sneltreinvaart lijkt te veranderen.

In je hart wil je zielsgraag wat meer balans tussen privé en werk. Wat meer rust in je hoofd. Wat meer vrije tijd, voor jezelf, je dromen en je gezin. Vrijheid ervaren! Maar hoe?

Wat blokkeert jou?

Vaak blokkeer je door onzekerheid, angst en je belemmeringen, negatieve gedachten, interne communicatie. Soms heb je geen flauw idee, is het iets ongrijpbaars.

Hoor je vaak dat stemmetje in je hoofd die het altijd beter weet en je weerhoudt om echt stappen te gaan maken, te kiezen.

Maar ook die vermoeidheid, fysieke klachten, somberheid weerhoudt je van grote sprongen. Het gevoel dat je vast zit, geen kant op kunt omdat je continue in je hoofd zit. Je wilt graag iets in je leven veranderen. Maar waar moet je beginnen? Wie kan jou in dit proces ondersteunen?

Wil je zielsgraag

Een flinke sprong maken in je persoonlijke en spirituele groei? Rust, helderheid en overzicht in je hoofd en je lijf, weer toekomstplannen maken. Je eigen power ervaren. Het gevoel dat je weer ‘jezelf’ bent!

Neem eens contact op over een kortdurend coachingstraject of lees meer over Healend Coachen. Mijn methode is een combinatie van Coaching, Healing en Communicatie. Intuïtief maar tegelijk praktisch en no-nonsense. Of lees eerst de ervaringen.
Kennismaken is vrijblijvend en kosteloos.

Aangesloten bij het CAT

Aangesloten bij het CAT, Collectief voor Alternatieve therapeuten

Wil jij weer een rots in de branding zijn?

Je zit niet lekker in je vel.  En voortdurend ervaar je een gevecht met je lijf, met je communicatie, je houding. Misschien zit je zelfs wel tegen een burn-out aan.

Heb jij nog steeds je dromen maar op de een of andere manier blijft het bij fantaseren. En denk je alleen maar in belemmeringen. En het verleden, wat je allemaal hebt meegemaakt is altijd bij je.

Misschien zit je wel in een enorme dip omdat alles lijkt tegen te zitten en heb je het gevoel dat je niet gehoord of gezien wordt. Je hebt het gevoel dat mensen een beetje klaar zijn met jouw gezeur. Je maakt je klein en voelt je onzeker.

Zou je zielsgraag…..

Steviger in je schoenen willen staan. Jezelf weer zijn, hoewel je eigenlijk nu niet weet wie je nu eigenlijk bent. Toch wil je zielsgraag lekker in je vel zitten en vol zelfvertrouwen je ding doen.

Je wilt graag hulp van een ervaringsdeskundige die jou een steuntje in de rug geeft. Die weet waar jij het over hebt. Nou dan heb je die hier en nu gevonden.

Neem vrijblijvend contact op en deel je dromen met mij. Het kost je niets. Of lees meer over Healend Coachen. Hier vind je de tarieven.

Voor ondernemers:

♦ Als je letterlijk vast zit in jouw eigen ratrace en je wilt ruimte, balans en nieuwe inzichten;

♦ Als je wilt ondernemen met passie en zakelijkheid;

♦ Als je last hebt van veel saboteurs, belemmeringen en negatieve gedachten;

♦ Als je jouw mogelijkheden wilt onderzoeken om ambities en dromen te realiseren naast het ondernemen.

♦ Wanneer je communicatieproblemen ervaart, in jezelf of binnen je bedrijf.

Voor particulieren:

♦ Als je het gevoel hebt dat je vastloopt in jezelf, je werk, je communicatie, je somberheid, misschien tegen een burn-out aanzit;

♦ Het (her)ontdekken van je passie en je kracht, een frisse start met een lege rugzak, als een reset;

♦ Je voelt je overweldigd door het leven, alles om je heen, je gevoeligheid. Hopeloos op zoek naar antwoorden, inzichten. Niemand begrijpt je denk je;

♦ Je wilt meer en beter communiceren met jezelf en met anderen, steviger in je schoenen staan.

Translate »