Referenties over Healend coachen

Een healende coachingsessie ondersteunt jouw zelfhelend vermogen
‘Leg eens uit wat je doet’,  krijg ik regelmatig als vraag. Lastige vraag want iedere Healende Coachingsessie is anders, ieder mens is uniek.

Bovendien is het een combinatie van Coaching en Healing, dus heel intuïtief.  Ik ervaar altijd andere dingen en er mogen altijd andere zaken gezien, gehoord en verwijderd worden. Maar hoe leg je dat nu uit? En wie kan dat beter vertellen dan de mensen die bij mij zijn geweest voor zo’n Healende Coachingsessie. De reacties en de ervaringen geven het antwoord.

Oefening baart kunst

Inmiddels heb ik flink wat vlieguren gemaakt, dus heel veel Healende Coachingsessies gehad met diverse mensen en ondernemers met uiteenlopende problemen, klachten of issues. Waarvan ik voor het maken van de afspraak niet op de hoogte was.

Met elke nieuwe sessie zie en ervaar ik meer. Word zichtbaar wat er gezien mag en wil worden. Wat er weggehaald mag worden. En hoe ik dat mag doen. De reacties die ik ontvang verrassen en overweldigen mij zelfs. De laatste tijd zeg ik vaak ‘ik weet het niet’.

Ik ervaar hetgene wat is bereikt bij deze mensen echt als een persoonlijk cadeautje. Maar lees zelf maar even en beoordeel het zelf.

Referenties en ervaringen Healend Coachen

♦♦♦♦

Vlak voor mijn afstuderen kreeg ik een hersenschudding. Daardoor was het lastig de nodige rust te nemen en ging het herstel langzaam en moeilijk. Toen ik na een paar maanden een terugval kreeg heb ik op advies contact opgenomen met Mara.

Zij heeft mij geholpen te herstellen en alle pijn weggehaald. Ook heb ik mezelf dankzij haar veel beter leren kennen, ik zit beter in mijn vel en begrijp mijzelf. Het is heel bijzonder en fijn dat iemand je begrijpt zonder uitleg.
Mara heeft mij ontzettend geholpen met mijn gezondheid.‘ Ervaring van S.B. (22 jr.) na Healende Coachingsessie eind augustus

♦♦♦♦

‘Ik heb eind augustus een healing op afstand genoten met onze lieve Mara.  Het was een heel bijzondere ervaring want op dat moment zag ik even niet meer hoe ik verder moest in mijn leven.  Ik stond met mijn rug tegen de muur en op één of andere manier heeft ze wonderwel me geraakt tot diep in mijn kern waardoor er pijnlijke stukken konden geheeld worden die zij zag en ik me nog niet bewust van was.  Na de sessie voelde ik me opgelucht, helder en kon ik weer rustig ademhalen.  Zeker een aanrader om bij deze lieve engel een coaching healing sessie te volgen. ♥ ♥ ♥ Doe zo verder TOPPER!’ Facebookrecensie van Inge van Reusel, België 1 november ’18

♦♦♦♦

Bijna twee weken geleden dat we elkaar voor het laatst zagen. Toen ik bij je weg fietste naar Leeuwarden voelde het alsof ik opnieuw geboren was en alles voor de eerste keer zag. Voelde vreemd maar ook heel mooi. Grenzen bewaken gaat een stuk beter en ik kan eindelijk weer ontspannen. Gelukkig! Dank je wel. ‘ Reactie na een Healende Coachingsessie G. B. september 2018

♦♦♦♦

‘Er is meer rust over me heen gekomen, inderdaad ik was erg vol in mijn hoofd. Er zijn tijdens de koorden verbroken/doorgeknipt en dat merkte ik in positieve zin meteen.  Ook zijn er dingen die mij nu veel duidelijker zijn geworden, over de angst, de boosheid die ik ECHT niet kon plaatsen, voelde ook weer meer liefde. Verder vanmorgen tijdens een blok lopen al veel mooie dingen weer mogen ervaren. Contact met mijn gids gehad, lag een arm om me heen, zo mooi. Dus lieve Mara heel erg bedankt. Het heeft me goed gedaan. Veel succes met je mooie werk.’ Reactie na een Healende Coachingsessie september 2018

♦♦♦♦

‘Hoe het met me gaat na de sessie? Dat is moeilijk in woorden te vatten. Het is voor mij ook alsof met het weergeven in woorden er een soort magie verbroken lijkt.
Ik had die dag (van de sessie) en de dagen daarna een gevoel van op de wereld te zijn. Alsof ik voor het eerst dingen zag. Een gevoel van geland zijn. Ik heb heel duidelijk gevoeld dat er iets in mijn energie verschoven is, al blijft het lastig daar woorden aan te geven. 

Ik vond het heftig en intens, te horen wat jij allemaal zag. Tegelijk wist ik dat het ‘waar’ was. 

Wat ik overhield was vooral dat dingen (…) die ik niet kon benoemen op hun plaats vielen. Het gaf ruimte en maakte me tegelijk ook intens verdrietig om wat allemaal was gebeurd. En dat alles doorspeelt in mijn leven nu.
Daarbij voelde ik een lichtheid en opluchting in het losmaken van energie (…). 

Ik probeer het allemaal maar niet te begrijpen, maar te voelen wat er te voelen valt. Dank je Mara, recensie van D. augustus 2018’

♦♦♦♦

‘Ik loop al een heel leven lang met vage klachten. 5 jaar geleden knapte ik na een hersenschudding niet meer op en mijn klachten werden alleen maar erger. Ik raakte snel overprikkeld, was constant moe en raakte daardoor de draad een beetje kwijt. Ik kwam onder behandeling bij een osteopaat en die gaf aan dat mijn klachten al voortkwamen uit mijn geboorte, doordat eea in mijn hoofd zorgde voor beknelling. Ik knapte op, maar mijn energie werd nooit helemaal stabiel oa doordat ik snel overprikkeld bleef. Toen mijn osteopaat 2x moest afbellen, zag ik dat als teken om naar andere mogelijkheden te gaan kijken.
Ik heb Mara enige tijd geleden leren kennen via facebook. Zij heeft mij een sessie healend coachen gegeven. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! De reactie was best pittig, maar Mara begeleidde me daar prettig bij. Een aantal klachten, zoals kramp in mijn been zijn verdwenen. Ik voel mijn lijf veel duidelijker, mijn hoofd voelt veel rustiger, ik heb meer energie (!), ik voel de natuur (mn de bomen) nu nog meer en, waar ik vooral van geniet, is dat ik weer zin heb om nieuwe stappen te zetten. Er komen ineens dingen op mijn pad waar ik nog wat mee mag doen. Er vallen puzzelstukjes op hun plek en ik voel nu veel meer dat ik mag zijn wie ik ben!

Inmiddels heeft mijn man, een super nuchtere Drent, ook een sessie bij Mara gehad. Hij was onder de indruk dat ze zo snel dingen kon noemen die hem belemmeren in zijn groei. Het gaf veel herkenning en daarmee ook bewustwording. Mijn man is nu veel bewuster in het maken van keuzes mbt zijn werk.

Mara, dank je wel voor je fijne begeleiding! Ik ben zo blij en dankbaar dat onze wegen kruisten�‘ Johanna Koopman, FB recensie juni 2018

♦♦♦♦

‘Een healing van Mara heeft mij zoveel rust en ontspanning gegeven. Ik beveel haar van harte bij jullie aan! Het is zo bijzonder hoe zij haar gave op een hele integere manier inzet. Dank je wel Mara!’ FB recensie van Aletta Nieboer van Sinneflecht 12 juni ’18

♦♦♦♦

‘Mijn bezoek aan Mara was echt een hele bijzondere belevenis. Zo bijzonder hoe ze dingen over mij kan aflezen. Ik herkende het wel dat ze een blokkade voor afsluiting in mijn hoofd zag. Ze heeft deze blokkade weggehaald en nu moet ik zorgen dat hij ook wegblijft. Toen ik bij haar wegging, voelde ik me licht en opgeruimd. Ik moet bepaalde dingen loslaten en dat is goed zoals het is. Het voelt goed dat Mara mij behandeld heeft en ik zit nu lekkerder in mijn vel.’ Facebook recensie van Agnes Ritsema, juni 2018

♦♦♦♦

‘I just wanted to write to you to say, THANK YOU, we have been working together on and off for a number of months. I have found your insights into my Aura and the work we have done on my inner child enlightening, you blew me away when you said you can see my wings! I thank you for the time you have invested in me, it has helped develop my spirituality, you are a truly gifted person, I know your career in this field will be both long and successful.’ Ervaring van Chris  Mynett UK

♦♦♦♦

‘De healing van Mara heeft me vooral geholpen om de negatieve binding met mijn moeder te doorbreken. De nerveuse, opgejaagde energie voelde ik dezelfde dag al ahw letterlijk van mij afvallen. En als ik besef dat ik toch weer gehaast iets doe kan ik gemakkelijker terugschakelen, wat ik voorheen niet kon. Verder merk ik dat ik beter mijn grenzen kan aangeven en ben ik me bewuster wanneer ik eigenijk een “ja” zeg terwijl ik het in feite niet wil en hoe ik ook niet meer zo te pleasen . Daar ben ik nu ook veel allerter op. Ik kan anders tegen situaties aankijken en zit niet meer zo vast aan 1 perspektief (pleasen). Ik kan beter bij mezelff blijven en hoef niet altijd meer mee te gaan. Mara heefft me alle ruimte gegeven zonder oordeel en ik kon bij haar volledig mezelf zijn door haar open en ontvankelijke houding. Zij kan de blokkades opheffen zodat ik weer in mijn eigen energie kom . Alsnog hartelijk dank Mara voor het duwtje in de rug.’ Referentie op Facebook Maggie De Pessemier Ruijsenaars, 13 mei 2018

♦♦♦♦

“2 weken geleden en vorige week heb ik een healing mogen ervaren van Mara. Toen ik haar zag voelde het meteen goed. Liefdevol en warm.

In 2010 is bij mij MS geconstateerd. Mara zag meteen waar de “schade” zat, zowel fysiek als mentaal, heel bijzonder. Tijdens de healing voelde ik de energie stromen en op een bepaald moment begon ik letterlijk helderder te zien.. heel gaaf! 

De energie die ik kreeg voel ik nog steeds! En deze was zeer welkom aangezien energie gebrek een heel groot probleem is/was. 

Ook is Mara flink aan het “opruimen “geweest.. blokkades, oud zeer en nieuw zeer.. ik voelde mijn hoofd en hart lichter worden en er kwam ruimte.. ruimte voor positieve en blije gevoelens en gedachten. Ik voel mij dan ook letterlijk opgeruimd.. dat is fantastisch! 

Wat zo fijn is, is dat je niets hoeft uit te leggen, Mara ziet wat er moet gebeuren en dat gebeurt.. en omdat ik ook daadwerkelijk voelde dat er van alles in gang gezet werd weet je dat het goed is. 

Ik ben enorm blij en dankbaar dat Mara op mijn pad is gekomen!” Jolanda Sloot, april 2018

♦♦♦♦

‘Voor het eerst heb ik zelf meegemaakt welke impact mijn healings hebben op de ontvanger. Nadat Mara is geslaagd voor haar opleiding tot healingspecialist heeft ze mij een healing aangeboden. Het is normaal dat we tijdens de opleiding op elkaar oefenen, en deze healings zijn over het algemeen heel effectief en fijn om te ontvangen.

Een healing van een healingspecialist is echter van een totaal ander niveau. Sowieso heeft Mara zelfstandig gezien wat ik als healingspecialist bij mij zelf niet heb kunnen behandelen. Omdat ik weet wat Mara kan, accepteerde ik graag haar aanbod mij te behandelen.

Tijdens de healing besprak Mara uitgebreid haar ervaringen en bevindingen zodat ik wist waar ze aan werkte, en voelde ik duidelijk op lichamelijk niveau waaraan gewerkt werd. Ze heeft veel op karma en familie karma niveau gedaan wat direct tot verlichting heeft geleid in ervaringen die ik had. Ik voelde bijvoorbeeld letterlijk alle spieren in mijn gezicht ontspannen en ook andere spanningen verdwenen direct.
Angsten die op de achtergrond aanwezig waren verdwenen als sneeuw voor de zon. Met als direct gevolg dat er veel ruimte vrij kwam voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen op zowel persoonlijk als op het zakelijke vlak.

Ik ben onwijs trots dat ik Mara mocht begeleiden in haar persoonlijke en spirituele ontwikkeling. En dat ze nu naast mij staat als mede healingspecialist in zowel mijn bedrijf als haar eigen bedrijf waar ze onder andere onze bijzondere healingmethode combineert met haar dertig jaar lange ervaring als coach/adviseur.

Ik besef me nu dat er een verschil is tussen het lezen/weten dat iets bijzonder is en het zelf op die wijze mogen ervaren. Ik gun iedereen een healing van het niveau waarop wij werken. Zo’n healing en de ervaring is heel bijzonder en het resultaat spreekt voor zichzelf. Dankjewel Mara.‘Daniel Kraak, ondernemer Meer dan Healing. april 2018

♦♦♦♦

“Dank je wel! Ik ben je echt heel Dankbaar dat je me zo kunt Lezen.

En dat je me zoveel mooie bevestiging hebt gegeven. Dat zal ook zeker veel betekenen de komende tijd voor mij.

Daar kan ik steeds aan terugdenken als ik Kritiek tegenkom… Super fijn! Hele fijne dag.” Paul Fedder, De Bezielde Leider april 2018 

♦♦♦♦

“Ruim 2 weken geleden heb ik een sessie bij Mara ondergaan, ik mag Mara al ruim 10 jaar kennen en heb de ontwikkelingen van haar talenten met veel belangstelling gevolgd, ook actief in projecten waarin zij mij ondersteunde. Mara is een bijzondere vrouw met onvermoede gaven en toch heel gewoon en benaderbaar. 

Tijdens de sessie had ik het gevoel van herkenning van iets wat ik al eens heb meegemaakt. Ik heb een dergelijke sessie overigens nooit meegemaakt. Met een gevoel van vreugde verliep voor mij de sessie en werden mij dingen duidelijk die ik ergens wel zou moeten weten (maar daar zou ik zelf waarschijnlijk nooit op zijn gekomen). Mara maakte mij vele dingen duidelijk waar ik tegenaan loop en dingen wat mij tegenwerkt in mijn persoonlijke ontwikkeling, vervolgens heeft ze de oorzaken ook nog voor mij weggenomen. Ook verhielp zij in één sessie mijn fysieke klachten. 

Na deze sessie ben ik nog een keer bij Mara teruggekomen en heeft zij de puntjes op de i gezet. 

Ik merk dat ik meer levensvreugde en perspectief in mijn leven heb gekregen, ik voel mij steeds prettiger. 

De zin van het leven laat Mara je zien en dat is iets waar wij in ons dagelijks leven nooit tot veel te weinig bij stil staan.

Als je wilt ontdekken wat jouw zin van het leven is en in zo goed mogelijke gezondheid het beste leven wil gaan leiden wat je in je hebt dan verwijs ik je oprecht naar MARA!” ervaring van ondernemer Wim R. april 2018

♦♦♦♦

“Middenin een hectische periode heb ik een (online!) healingsessie gedaan met Mara.Thuis een man die door zijn ziekte veel verzorging nodig had; daarnaast een nieuw bedrijf opbouwen. Ondernemers weten dat de beginperiode van een onderneming veel focus vraagt om een goede basis te leggen. Mijn balans was fragiel. Door de healingsessie met Mara is er mentaal iets in werking gezet waardoor ik meer rust ervaarmeer alert was op wat ik wilde en wat te doen om op dat moment ook voor mezelf te zorgen. Dat voelt zo natuurlijk aan dat ik bijna zou vergeten dat de healingsessie hier een belangrijke bron van was. Blokkades in mijn hoofd en mijn lichaam werden weggenomen en er ontstond veel ruimte die ik als rust ervoer (en ervaar, want het is er nog steeds). Ondertussen gaat het met mijn man veel beter en ben ik er ook in geslaagd om mijn nieuwe bedrijf een basis te geven. Er zijn ook op dat gebied zelfs bijzondere gebeurtenissen ontstaan. Zo ben ik o.a. ‘ontdekt’ door een programmamaker van Radio 1 met wie ik een interview had en inhoud voor een themaweek mocht leveren. Zonder de healing van Mara was het mij zeer waarschijnlijk niet gelukt om zoveel ballen in de lucht te houden en dan ook nog bijzondere resultaten te behalen. Iedere ondernemer die zich hier (grotendeels) in herkent of die ook de balans en focus mist, kan ik een sessie met Mara van harte aanbevelen!” Clara Overes, ondernemer april 2018

                                                      ♦♦♦♦

“Een sessie met Mara is echt heel bijzonder. Ik vond het best spannend want ik had niet helemaal een goed beeld van wat ik kon verwachten. Ze verteld je precies wat ze doet, zodat die spanning eigenlijk direct verdwijnt. Het voelt zo vertrouwd. De meeste mensen hebben wel blokkades of emoties van dingen wat ze hebben meegemaakt. Ze pakt stuk voor stuk de dingen uit je “rugzak” en kijkt naar de basis ervan, haalt de emotie eraf of laat de blokkade verdwijnen zodat je als het ware met een schone lei weer verder kan. En dat je zelf een ander pad mag kiezen. Je wordt als het ware gereset.. echt super. Vol verwondering en met een enorme glimlach ging ik huiswaarts. Alsof ik zelf weer aan het stuur zit en een nieuwe weg mag kiezen.
Dankjewel Mara en dankjewel Daniel Kraak.”
Nadine de Ruiter-Sloot FB recensie april 2018

                                                      ♦♦♦♦

 “Wat een belevenis een healing op afstand (week geleden en gisteren). Het is gewoon WONDERBAARLIJK om te voelen hoe de energie zijn/haar werk doet. De blokkades die niet meer toe doen worden verwijderd. Nu, dus vandaag merk ik dat mijn lichaam langzaam begint te wennen aan de nieuwe situatie. Dank je wel Mara Riewald voor dit 🎁. In mijn ogen doe je echt ❤️werk. Ik hoop dat je veel mensen mag helpen die het pad naar jou zullen vinden.” Shirley Fredison, maart 2018 recensie op Facebook

♦♦♦♦

Testimonial “Mara is incredibly gifted in so many ways, and to be honest I don’t even know where to start in this testimonial because I’ve experienced so many amazing shifts since our session.

Mara is professional, respectful, open and warm, and I felt very safe working with her. I will be forever grateful for what she has done for me, and I urge anyone who is ready to step out of the darkness to work with her. This is powerful beyond measure!

First of all, feelings of overwhelm and chaos are gone. I have a mental clarity and sense of calmness that I’ve never experienced before. Now that all the disturbing mind chatter is gone, I find it easy to connect with my intuition and focus on the right things without getting sidetracked. I’m able to get a lot more done during the day -while enjoying it!

All my life I’ve been a people-pleaser, which at times can be quite exhausting. After the session with Mara, I simply say “no” if there’s something I don’t want to do, without worrying about what people will think of me. It’s incredibly liberating and adds to my clarity and focus. I feel more confident and I’ve had people tell me that it shows.

I used to be haunted by nightmares that could easily outshine any horror movie, but now they are gone as well, and I wake up full of energy.  Over the last year I’ve had pronounced bags under my eyes, making me look and feel tired, but now they’re almost completely gone.

Ever since I was a child I’ve carried a sadness that was hanging over me like a black cloud. Even in the happiest moments in my life, this sadness never left, and I couldn’t understand what it was all about and why it wouldn’t go away.
Well, it’s gone now. And life looks different. Very different. When I look around me I see beauty everywhere, and I have moments where I spontaneously burst into tears of gratitude and joy.

I’ve always felt as if I don’t belong anywhere or to anyone, not even to myself. I was convinced I wasn’t even supposed to be here on earth, and I can promise you that is not a very empowering belief!

Since the session with Mara, this has shifted completely. I know I belong here, I feel at home (even if I live abroad) wherever I go and whoever I’m with, and most of all I belong to myself and I feel at home in my own body. Amen!” M.K., Verona, Italy maart 2018

♦♦♦♦

“er gebeurd nog steeds veel in mijn hoofd…..moeilijk te omschrijven…..ik ben nog steeds dezelfde, maar voel me anders…….soms zo vrij als een vogel, maar bij sommige situaties nog steeds een vreemde blokkade……net of is er in mijn hoofd iets aan het veranderen is, maar nog steeds niet dat laatste stapje durft te zetten. wel voel ik me daarbij niet onrustig, maar eerder berustend! kun je het nog volgen? vind het zelf nogal vreemd!

komt goed! het voelt goed, dus ik laat het toe dat er van alles aan het veranderen is……vind het zelf op een positieve manier spannend!” A.S. maart 2018

♦♦♦♦

“Vier weken geleden heb ik bij Mara een Healing mogen ervaren. Hoewel ik dit wel spannend vond vertrouwde ik Mara volledig! Zij straalt zoveel vertrouwen en warmte uit dat het makkelijk is je eraan overtegeven.

Ze legt alles heel duidelijk uit en vertelt precies wat ze wanneer doet. Ik voelde letterlijk de energie door mij heen stromen tijdens de healing. Wat een heerlijk gevoel!

Mara weet waar ze het over heeft en bezit bijzonder veel gaves waarbij ze precies dat inzet wat op dat moment voor jou nodig is. Ze geeft meer dan je zelf had kunnen hopen en werkt het nog wekenlang daarna door. Sowieso levenslang, want er wordt wat geheeld, opgeruimd dat niet meer terug zal komen.

Super dankbaar voor haar�” Facebookrecensie van Angela Kamstra

♦♦♦♦

“Mara heeft bij mij flink wat blokkades verwijderd.
Van nature ben ik hoog sensitief en ben daardoor net een sponsje. Alles wat ik hoor, ruik, proef en voel zuig ik op en dat verwerk ik op een diepere laag, vaak ben ik daar zolang mee bezig dat ik geregeld overspoeld raak. Dit stukje heeft zij in balans weten te krijgen. Ook kon ze zien dat mijn intuïtie heel sterk ontwikkelt is, die heeft ze opgeschoond zodat ik betere keuzes kan gaan maken. Er was iemand die mij blokkeerde en belemmerde om verder te gaan, die knopen heeft zij energetisch weten te doorbreken.

Ook in de vrouwenlijn waren er meerdere koorden die mij weg hielden van mijn ware natuur.
Het zorgen van mijn kinderen heb ik altijd als mijn ware roeping gezien, en voelde mij overal oververantwoordelijk voor, voornamelijk over hun welzijn, als het met hun goed ging, dan ging het met mij ook goed.

In werkelijkheid gaf ik mezelf weg, ik had niets meer te geven, want al mijn ruimte die ik had ging naar mijn kinderen. Nu heb ik het inzicht ontvangen die ik zo hard nodig had. Ik mag mijzelf belangrijk vinden en goed voor mezelf gaan zorgen en dus ook meer ruimte in gaan nemen.
Mijn lichaam liet mij meerdere malen voelen dat mijn ziel, een hele andere kant op wil en dat uitte zich voornamelijk lichamelijk, alles zette zich vast. Reguliere Artsen konden niet bepaald een diagnose stellen, maar vertaalde het in het syndroom van Tietse en fibromyalgie. Na maandenlang fysiotherapie en geen verbeteringen heb ik toenadering gezocht met Daniel en na een sessie bij hem heeft hij mij in contact laten komen met Mara.

Het zuur in mijn armen/pezen/spieren is verdwenen.De zwaarte is ook uit mijn benen, het voelde aan alsof ik iedere dag door een modderpoel moest lopen en mijn energie is van 10% a /15% naar 80% gegaan.
Ik ben er ontzettend enthousiast over, het voelt aan of ik een nieuwe kans krijg om andere /betere keuzes voor mezelf kan gaan maken. Dankbaar. “Muriël van Oosten mrt ’18 Fragment uit haar Facebook recensie

♦♦♦♦

“Bij mij zag je een hoop woede, angst en blokkades en je zag negatieve energie die zowel van mij als van vorige generaties afkomstig was. Je hebt de negatieve energie verwijderd en de lijnen doorgesneden.

Ik hoop dat jouw sessie mijn spirituele vermogens vrijmaakt. Daarvoor is het nodig dat negatieve ballast wordt verwijderd. Ik denk dat je mijn energetische rommel hebt opgeruimd samen met mijn negatieve emoties. Mijn stem werd daarna meteen krachtiger.

Wat er is gebeurt, ik begrijp er nog steeds niets van, maar er gebeurt van alles. Mijn stem verandert. Mijn irritatie richting sommige mensen inclusief mijn partner is sterk verminderd. Ik voel meer evenwicht en balans tijdens de iets conflictueuze gesprekken met mijn praktijkbegeleider. Ik kan mij veel beter beheersen met als gevolg een vruchtbaarder resultaat. Een vervelende opmerking van een medestudent raakte me wel maar ik bleef in balans. Terwijl ik zo vaak heen en weer geslingerd werd. Ik voel me rustiger, gezonder.

Dank jewel voor de sessie Mara. Nee ik begrijp het niet. Maar ik ben zo blij dat je mijn last hebt verlicht. Dank je wel. “L.L. febr. 2018

♦♦♦♦

“Toen Mara me vroeg voor een healing, vond ik het best wel eng. Een uit het oog verloren oud collega, die ik inmiddels tot een lieve vriendin reken…. Ben zelf voor de buitenwereld heel open en optimistisch, maar dit was voor ons beide wel even wennen. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Een eerdere seccie had al bevestigd dat mijn vader nog steeds over me waakt. Maar dat ze zag dat ik nog heel erg met het verleden worstelde, mijn pijntjes precies wist te benoemen dat was echt verbazingwekkend!

De eerste dagen gebeurde er veel in mijn lijf, maar ik kon beter slapen dan ooit. Tot ik merkte dat ik niet meer met het verleden bezig was, maar vooral met de toekomst. Sinds mijn burn-out en werkeloos worden heb ik me niet meer zo optimistisch gevoelt. Ga nieuwe wegen bewandelen, zal best nog wel eens struikelen, maar de oude heb ik al te vaak bewandeld en bedacht….

Met mijn leeftijd (48 jaar) heeft een ieder een rugzak, maar de mijne is weer helemaal leeg. Wat er in zat, zit nu in het voorzakje. Tijd om nieuwe ervaringen te maken!!! “T. de Boer febr. 2018

♦♦♦♦

“Ik voel mij eigenlijk steeds lichter worden voor mijn gevoel. Ik ervaar nieuwe sensatie, vooral bij mijn kruin, Bij mijn voorhoofd. De zwaarte is uit mijn lijf en de pijn is uit mijn benen en armen. Mensen lijken ook anders op mij te reageren. Er gebeurt heel veel momenteel. En het voelt heel licht, er komt ruimte voor geluksgevoel en plezier. Ik ben heel benieuwd hoe het zich verder gaat ontwikkelen.”

♦♦♦♦

“Ik voel me nu al anders. Mezelf maar toch heel anders. Rust, zonder die eeuwige chaos in mijn hoofd. Ik kan nu heel goed bij mezelf blijven.”

♦♦♦♦

“Ook ik (de nuchterheid zelf) wilde wel eens ervaren hoe het voelde om een healende coachingsessie te ontvangen.
Ik voelde ( weet eigenlijk niet of ik iets had verwacht ) op dat moment niets behalve diepe rust, alleen ik kan wel zeggen dat ik ’s nachts sliep als een marmot, wat normaal niet voorkomt!
Ik ben ook rustiger geworden, meer in balans, sta er relaxter in zeg maar. Dus ook ik ben er beter van geworden, een rustiger, nofliker partner hoop ik! MOOI!” Aldert Riewald

Translate »