Uitleggen is soms lastig

Regelmatig krijg ik min of meer dezelfde vragen over mijn Healende Coachingsessies. Op deze pagina probeer ik ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Heb je een vraag die er niet bij staat? Ik hoor het graag. Dank je wel alvast als je de moeite wilt nemen.

Mara Riewald

Vraag en antwoord over healend coachen

Ik heb vragen, mag ik die stellen?

Intakegesprek

Natuurlijk mag dat, je mag me bellen om de vragen te stellen of via mail aangeven wanneer we contact kunnen hebben. Een gratis intake duurt maximaal een half uur. Jij hebt de kans om te bepalen of het klikt en of het voor jou goed voelt. Voor mij is dit moment handig om in te schatten wat ik voor je kan betekenen.

Wat ervaren mensen tijdens de sessie

Tijdens de sessie

Sommige mensen ervaren tijdens de sessie niets of voelen uitsluitend diepe rust en ontspanning, maar ook emoties ervaren is mogelijk. Anderen ervaren heel veel en dat kan variëren tot rillingen, koude of warmte. Pijn of spanning. Blijheid, opluchting, gapen.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Is een sessie voldoende

Soms en vaak wel om heel veel in beweging te zetten. Vaak is het ook afhankelijk van hoeveel blokkades, klachten en belemmeringen je ervaart. Soms spelen deze je hele leven (onbewust) al een rol. Dan gebeurt er tijdens zo’n sessie veel in je systeem. In de praktijk merk ik dat mensen net uien zijn. En is er nog een sessie nodig om een volgende laag te verwijderen.

Anderzijds houdt veranderen ook in dat je gedrag, je gedachten en je houding verandering nodig heeft. Ook dat is maatwerk en persoonsgericht. Als we blokkades of oude emoties hebben kunnen verwijderen dan is het noodzaak om dit in stand te houden door je gedrag en houding aan te passen. Blijf je hetzelfde doen als je altijd deed dan verandert er niets.

Kort gezegd tijdens zo’n sessie wordt er heel veel verandering in gang gezet maar jij moet die verandering voortzetten in je leven en je bedrijf. Het is daarom aan te raden om aan zo’n sessie een vervolg te geven.

Mijn uiteindelijke wens en doel is niet om je te veranderen
maar om je te laten groeien.

Hoe lang duurt een Healende Coachingsessie

Duur van een sessie

Normaal ga ik uit van 1,5 uur per sessie. In de praktijk loopt dit vaak uit. Vaak is het handiger een tweede sessie te plannen na ongeveer een week.

Moet ik iets voorbereiden?

Hoe doe ik dat

Je hoeft je niet voor te bereiden, mag wel. Bijvoorbeeld door je issues, je klachten op te schrijven en mee te nemen. Als je pen en papier meeneemt kun je inzichten opschrijven. Vragen mag je tussendoor stellen maar dit mag ook achteraf. Je vragen opschrijven is dan handig, plus de oefeningen en tools die ik meestal meegeef na de sessie.

Voor wie is zo'n sessie geschikt?

Werkt het voor iedereen?

Ook als je er niet in gelooft? Euh ja eigenlijk wel. Of het voor jou gaat werken en of je vertrouwen hebt, kan ik niet voor jou uitmaken. Wat jij gelooft is jouw waarheid. Voordat mensen bij mij langs komen, hebben ze al meerdere behandelingsmethoden uitgeprobeerd, zijn ze zoekende.  In het verleden was ik zelf nogal wantrouwend en hoopte ik dat mijn intuïtie me de juiste kant op stuurde.

Om te bepalen of dit echt iets voor jou is, kun je gebruik maken van de gratis intake. Een manier om kennis te maken, je vragen te stellen en aan te voelen of je deze uitdaging wilt aangaan.

Ik woon in het buitenland of de afstand is te groot

Persoonlijk of op afstand

Een Healende Coachingsessie kan zowel op afstand of persoonlijk plaatsvinden. Dit maakt voor het resultaat absoluut niet uit. Ik heb mensen uit diverse landen mogen coachen. Contact kan via Skype, of via Facebookbellen, Whatsapp beeldbellen of Zoom.us.

Hoe snel werkt zo'n sessie?

En?

Snel, ter plekke verwijderen we jouw blokkades negatieve energie en wordt er veel geheald wat geheald mag worden. In de meeste gevallen testen we dit. Op hetzelfde moment vinden veranderingen plaats, je zult er zelfs heel snel aan gewend zijn. Ik vraag mensen altijd dingen op te schrijven die aan de orde komen. Het kan helpen om je eigen aantekeningen later meerdere keren na te lezen en te ervaren wat er nu echt voor jou is veranderd. Ook als je een dipje hebt kan het je weer even in het NU terug helpen.

Maar ook hier geldt wel dat ieder mens uniek en bijzonder is en dat mensen veranderingen anders kunnen ervaren.

Het vervolg

En dan, na de sessie?

Tja en dan. Dan is het ervaren, weer terug in het NU. Te voelen en te kijken naar jezelf. Te geloven, te vertrouwen dat daadwerkelijk dingen zijn veranderd in je energie en je systeem. Overgave te ervaren, het is echt zoals het is.

Vrijwel altijd geef ik je oefeningen en tools mee die je helpen bij jezelf te blijven, uit je hoofd te blijven en goed in je eigen energie te blijven.

We bespreken een mogelijk vervolg, jij bepaalt wat je nodig hebt.

Over ziektes en kwalen

Kun je ziektes en kwalen genezen?

Ha ha nee daar waag ik me niet aan om die vraag te beantwoorden. Ik zeg nooit dat ik iets kan genezen. Geen enkele therapeut of arts zal die vraag echt 100% naar waarheid kunnen beantwoorden. Als je de ervaringen en recensies leest, kun je daar uithalen dat mensen na een sessie weer toekomstperspectief ervaren, dat ze zich blijer, krachtiger, positiever voelen. Ze piekeren minder, ervaren minder of geen negatieve emoties, stress en gedachten. Relaties veranderen of verbeteren. Vaak ook vermindering van bepaalde klachten, soms lost een klacht helemaal op. Al die positieve gevoelens helpen jou jezelf te genezen tot op bepaalde hoogte, of ze helpen je beter met je ziekte te kunnen omgaan. Je vindt hier ervaringen en recensies.

Ook hierin ben ik ervaringsdeskundige.

Anderzijds blijf ik mijn vaardigheden verbeteren, volg ik andere mensen die ook bijzondere resultaten behalen, die zich hebben gespecialiseerd in bepaalde ziektes of klachten. Als het kan volg ik bij deze mensen een training of workshop om meer over hun methodieken te leren. In maart 2019 volg ik een training bij Henk Fransen en de Amerikaanse wetenschapper dr. Bill Bengston. Ook blijven Daniël Kraak en ik ons ontwikkelen. Zoals je weet heb ik de Meer dan Healingmethode van Daniel mogen leren.

En leer ik over bewezen therapieën waarmee interessante resultaten zijn behaald.

Betaling en vergoeding

Hoe werkt het met betaling en eventuele vergoeding

Vooraf stuur ik je een factuur per e-mail en vraag je deze voor onze afspraak te voldoen. Contant mag ook natuurlijk. Coaching kun je via je aangifte als ontwikkelingskosten meenemen, vraag je boekhouder.

En nee mijn sessies worden niet vergoed door een ziekenfonds.

Translate »