Waarom zelfregie nu zo belangrijk is. Meer dan ooit. Wat is jouw verlanglijstje? Wat wil jij graag van het universum? Hoe lever je die bestelling af en hoe saboteer je die verbinding juist? Laat je nooit wijsmaken dat jij een zielig, zwak en klein nietig mens bent. Dat je een slachtoffer bent. Als jij dat wel gelooft laat jij jezelf uit je kracht halen! Een slachtoffer is immers machteloos? Je kunt immers niets wanneer je een slachtoffer bent? Je kunt juist veel meer dan je denkt. 
Er was eens een klein meisje
Er was eens……een klein meisje.
9 oktober 2020
Angstig, onrustig, je weet het niet meer. Mara Riewald
Angstig, onrustig, je weet het niet meer?
27 april 2022
Er was eens een klein meisje
Er was eens……een klein meisje.
9 oktober 2020
Angstig, onrustig, je weet het niet meer. Mara Riewald
Angstig, onrustig, je weet het niet meer?
27 april 2022
Toon alles

Waarom jij niet krijgt wat je wilt.

Waarom jij niet krijgt wat je wilt. Mara Riewald Healing en Communicatie

Waarom jij niet krijgt wat je wilt. En waarom zelfregie nu zo belangrijk is.Wat is jouw verlanglijstje? Wat wil jij graag van het universum? Hoe lever je die bestelling af en hoe saboteer je die verbinding juist? Je wijze van ‘bestellen’?
Focus je op wat jij zielsgraag wilt of juist op wat je niet wilt? In het laatste geval is de kans groot dat jij geen regie hebt over alles wat jou overkomt. 

Pak die regie

Door die kracht, die in jou zit, terug te pakken. Door die power te VOELEN! NU! En geloof dat jij die power bent en in je hebt! Jouw innerlijke kracht is er wanneer jij dat gelooft!
Leer dat het zo is, onderzoek het. Dan ga je dat vinden!
Laat je daarom nooit een slachtoffer maken of voelen. Geloof, vertrouw en geef jouw kracht voeding en aandacht. Focus op wat jij zielsgraag wilt! En dus niet op wat je niet wilt.

Je krijgt wat je vraagt

Je krijgt namelijk waar jouw aandacht naar uit gaat. Ben je angstig, ben je vooral bezig met zaken die je niet wilt, waar je echt bang voor bent, juist dat komt op je pad. Omdat daar je focus ligt. Zo werkt manifesteren, zo werkt wensen, zo werkt het universum voor ons.

Heb ik weer…..

Ken je die mensen wiens glas altijd halfleeg is? Altijd doemscenario’s bedenken als ze iets heel fijns of spannends gaan doen?
♥ Zoals een mooie zonvakantie naar een heerlijk oord met de verwachting: ‘dan zal het wel weer regenen als wij daar zijn. Dat doet het altijd. Hebben wij weer.
♥ Of… solliciteren naar een leuke baan. “Nou dat zal wel niet voor mij weggelegd zijn. Heb ik weer…..

Wat gebeurt er denk je?

Nou natuurlijk regent het, het is slecht weer.
En natuurlijk krijg je die leuke baan niet.
Heb jij weer.
Herkenbaar? Want zo werkt het echt!

Jij bent de regisseur, de programmeur van je leven, je gezondheid, je toekomst. 

Verkeerd besteld

Het universum herkent het woordje ‘niet’ nooit zoals jij het bedoelt. Maar je krijgt wel steeds meer van datgene waar jij op focust. Je trekt het als het ware naar je toe.

Jij bepaalt en maakt keuzes

♥ Wat je voelt;
♥ Wat je zegt;
♥ Hoe je denkt;
♥ Wat je eet;
♥ Met wie je omgaat;
♥ Hoe en in welke mate je beweegt;
♥ Wat je kiest;
♥ Naar wie je luistert;
♥ Wat je gelooft.

En of je leeft vanuit je hart of vanuit je hoofd.

Wat mensen die vast zitten gemeen hebben

We zijn niet machteloos.  We zijn niet wat ons werd verteld. We zijn veel meer dan we ons kunnen voorstellen. We hebben innerlijke Kracht!

Focus op het positieve

Juist in deze magische tijd werkt energie enorm krachtig. Ik zie mensen om me heen die zich letterlijk ziek praten, denken en voelen. Ze versterken hun nare situatie nog meer door alleen maar te zeggen en te denken ‘ik kan niets meer,’, ‘ik red het niet’, ‘zie je wel, het wordt nooit iets met mij’.

De kracht van energie

Energie werkt super krachtig! Maar ook super snel. Vaak zijn we ons daar niet van bewust. Alles is energie. Wat we denken, wat we zeggen, materie, de kracht van liefde en dankbaarheid. Positiviteit. Zelfs je gezondheid kun je positief of negatief beïnvloeden met positieve of negatieve energie.

Een voorbeeld:

Stel je bent ernstig ziek, je behandelend arts vertelt je dat je nog maximaal een half jaar te leven hebt. Bereid je maar vast voor. Wat doet dit met jou?
Of: de behandelend arts vertelt je: samen redden we het. Samen gaan we voor uw herstel.
Wat doet dit met jou?

Hoe beïnvloedt dit jouw eigen houding over jouw ziekte, over jouw herstel?

Alles in ons en om ons heen is energie.

Wij zijn eigenlijk het veld van energie. En wij beïnvloeden het veld om ons heen. Hoe voeden wij het veld? Wat voor effect heeft emoties als dankbaarheid, blijheid, vreugde op ons DNA? En wat gebeurt er als wij haatgevoelens, boosheid etc ervaren? Volgens onderzoek vergroot ons DNA, zet uit bij positieve liefdevolle emoties. En wordt het DNA kleiner bij negatieve emoties. DNA rondom het hartgebied werd daarin getest. Hoe staan wij in de wereld? Wat krijg je terug van het universum?

Wat zou jij kunnen doen om de wereld te verbeteren? Je eigen toekomst te beïnvloeden?

Ik geloof persoonlijk dat wij veel kunnen beïnvloeden door meer op onszelf, onze eigen krachten en genezend vermogen te vertrouwen. Mijn Healende Coachingsessies en mijn Training Bewustwording focussen op jouw eigen potentieel te ontdekken, jouw kracht te (her)-ontdekken en opnieuw te leren gebruiken. Maar ook door jouw verhaal over je leven te veranderen, waarmee jij je toekomst verandert. We zijn niet machteloos. Jouw beperkende, saboterende gedachten te herkennen en te transformeren. Want hoe we over onszelf denken, zo lossen we ook onze problemen op. Zo geven we ons leven vorm.

Op dit moment neem ik deel aan 8-weekse een masterclass van 3 specialisten die mijn visie delen. Gregg Baden, Lynn Mc Taggart en Bruce Lipton onderbouwen deze visie ook wetenschappelijk. Heel waardevol.

Mijn ondersteuning:

Met Healende Coachingsessies , De Training Bewustwording en met mijn eigen levenswijsheid, ervaring en bagage. En binnenkort met themamiddagen. En nee geen quick fix. Jij moet stappen zetten. Willen groeien. 

Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen, jongeren, jongvolwassenen om 'achter' hun klachten, problemen te leren kijken. Ik help je aan inzichten in en transformatie van je blokkades, antwoorden op wat je belemmert. Het ongrijpbare grijpbaar maken. Mijn werkwijze die meer dan Healing en meer dan Coaching is, een combinatie van uiteenlopende healingmethodieken, oude wijsheden en richt zich op persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. En weer contact maken met ;'vergeten' gaven en talenten.

Comments are closed.

Translate »