Zit je vast? Kijk als een kind. Mara-methode.
Als ik kon worden, wie en wat ik maar wilde.
15 oktober 2018
Mijn transformatie, ik ben jarig
Somber, depressief? Ga op zoek naar jezelf!
16 november 2018
Zit je vast? Kijk als een kind. Mara-methode.
Als ik kon worden, wie en wat ik maar wilde.
15 oktober 2018
Mijn transformatie, ik ben jarig
Somber, depressief? Ga op zoek naar jezelf!
16 november 2018
Toon alles

Healend coachen. Veel meer dan coaching.

hoe empatisch ben jij

Healend coachen. Veel meer dan coaching.

Een boost voor je spirituele en persoonlijke groei.
Want Healend coachen is echt een cadeautje voor jezelf. Als je aan de slag wilt met je ontwikkeling en groei. Wie mij al een poosje volgt, leest regelmatig over mijn transformaties en veranderingen, mijn leerprocessen.
Al met al is het een flinke zoektocht geweest met flinke omzwervingen. Maar het is inmiddels duidelijk waarvoor Healend Coachen voor staat.

Healend Coachen helpt jou jezelf te healen. Zo’n Healende Coachingsessie is een boost, een flinke duw in de rug om te groeien, jezelf te worden.  De regie weer te krijgen over jouw leven, je lijf, je gezondheid, je communicatie en je toekomst. Jezelf te healen. 

Als nuchtere Friezin nogal een dingetje…..

Meestal ben ik behoorlijk bescheiden en ingetogen. Bescheidenheid siert de mens is mij altijd geleerd. Laat een ander maar vertellen wat het voor ze heeft gedaan. Die fase zijn we inmiddels voorbij en ik heb heel veel bijzondere ervaringen en recensies mogen ontvangen. Ook al ben ik maar een doorgeefluik, een kanaal maar het maakt mij zielsgelukkig dat deze sessies zoveel moois aan mensen kunnen geven.

En als doorgeefluik, als kanaal had ik het met mijn hoofd niet kunnen bedenken dat er zulke prachtige resultaten zouden worden behaald. Dat ik ooit mensen op deze manier zou helpen met Healing en Coaching. Ik kan niet uitleggen hoe dankbaar ik daarvoor ben. Ook voor de mensen die de moeite nemen om mij zo’n ervaring en recensie geven en gunnen.  Daarnaast ben ik zielsblij dat ik de stappen heb gedaan die mijn intuïtie mij ingaven. Ook al had ik geen idee waar het toe zou leiden.

We willen toch graag vooraf graag weten wat het volgende perron is. Liever nog wat ons eindstation is.

Combinatie Healing en Coaching

Nu is duidelijk wat mijn missie en kracht is. En wat ik met deze gaven, kennis en vaardigheden kan, zelfs moet doen. En wel in de rol van Healer en coach iemand die coaching combineert met healing. Letterlijk ondersteun ik mijn klanten om hun eigen innerlijke kracht, hun power terug te vinden. En nogmaals als nuchtere Friezin was dit nieuwe inzicht toch wel een dingetje. Tegelijk voelt het zo vertrouwd, zo goed. Eindelijk.

Wat zegt Wikipedia over het begrip Zelfhelend vermogen?
Zelfgenezend vermogen, ook zelfhelend vermogen en zelfherstellend vermogen is een begrip dat veelal gebruikt wordt in de alternatieve geneeswijze, ook wel genoemd vis medicatrix naturae in de homeopathie, kan als metafoor gezien worden als een innerlijke kracht die probeert lichaam en geest zo gezond mogelijk te houden.
– Het zelfherstellend vermogen van een mens is uiteraard ook het herstellen van bijvoorbeeld een verkoudheid, stress, een wondje en dergelijke en staat op zich los van alternatieve geneeswijzen

Wat er aan vooraf ging

Het is mij al een poos helder dat ik behalve hoogsensitief ben ook aanleg had voor helderweten, helderzien en heldervoelen. Jarenlang heb ik dit weggestopt of geblokkeerd zo je wilt. Doodeng vond ik het in het begin. Voelde ik enorm veel aan bij andere mensen. Ging soms bijna van mijn stokje als ik bij iemand in de buurt kwam die achteraf ziek bleek te zijn. Jaren last van slapeloosheid en vreselijke nachtmerries.

Geen idee hoe ik met mijn bevindingen moest omgaan. Kon het ook niet aan anderen uitleggen. Ook doodsbang voor de oordelen van anderen. Want ja ik was absoluut niet normaal voor mijn gevoel. Mijn kop in het zand steken, ontkennen wat er aan de hand was leek mij de beste optie. Misschien ging het vanzelf over. Niet dus, het werd alleen erger en sterker.

Op een gegeven moment uit nieuwsgierigheid diverse trainingen, opleidingen, workshops gevolgd op healing- en spiritueel gebied. Oneindig veel boeken gelezen. Waarom? Omdat mijn gevoel dit aangaf. Het leek belangrijk te ontdekken wat er nu aan de hand was, heb ik een gave? En zo ja wat moet ik hiermee en wat kan ik hiermee?

Healend coaching meer dan coaching

Al heel snel werd duidelijk dat mijn handen heel veel energie hadden. Intuïtief gebruikte ik mijn handen wanneer een dier niet lekker was of als ik zelf niet fit was. Ook toen mijn partner aan zijn pols is geopereerd gebruikte ik intuïtief mijn handen. Waarom? Toen had ik geen idee. Nu weet ik dat mijn handen een helende werking hebben.

Oefenen, oefenen

Inmiddels heb ik een groot aantal bijzondere en verrassende Healende Coachingsessies bij uiteenlopende mensen, van alle leeftijden, waaronder ook ondernemers, mogen doen waarbij oude energie, oude emoties en blokkades zijn verwijderd. Soms zelfs heel erg oude energie en oeroude emoties. Deze oude meuk dient je niet meer. Blokkeren je alleen maar in je leven, je werk en je onderneming. Soms zelfs in extreme mate.

Mensen krijgen inzichten in hun blinde vlekken, in gedachtepatronen, oude familiepatronen, valkuilen, communicatieproblemen, negatieve emoties, blokkades, hun klachten. Waarom ze eigenlijk vast zitten. Met tools en oefeningen gaan ze naar huis om zelf dit positieve verhaal voort te zetten.

Het vervolg, blijven leren

Al mijn ervaringen houden in dat ik veel verder ga dan coaching en training. En mijn manier van werken blijft groeien, bij iedere sessie mag ik meer waarnemen.  Passend bij mijn karakter wil ik zelf ook blijven groeien en blijven leren.

En mijn droom is samenwerking tussen regulier en alternatief te bewerkstelligen. Binnenkort start ik met een Hbo-opleiding Psychosociale Basiskennis bij Con Amore.com. Dan heb ik alle, voor mij relevante kennis die van invloed zijn op psychische problemen.

Droom en leef je droomleven

Zodra alle oude negatieve ballast is verwijderd uit jouw systeem en je energie, kun je echt aan de slag om je gedrag, je transformatie en je mindset aan te passen en aan te laten sluiten bij wat je echt zielsgraag wilt in je leven.

Voor de meeste therapieën geldt dat ze zowel hun kracht als hun beperking ligt in wat jij gelooft. Of beter gezegd, wat jij jezelf toestaat te geloven. 

Kortom je kunt jouw droomleven leven. Je power, flow, bezieling en tegelijk de rust ervaren. Gewoon genieten! Een cadeau voor jezelf en je naasten. In je werk, je bedrijf maar ook in je privéleven. Uiteraard heb ik zelf dit bijzondere transformatieproces ook met mijn mentor doorlopen.

Hieronder vind je een reactie van een lieve dame waarvoor ik een poosje geleden een sessie heb mogen doen:

Ik voel mij eigenlijk steeds lichter worden voor mijn gevoel. Ik ervaar nieuwe sensatie, vooral bij mijn kruin, bij mijn voorhoofd. De zwaarte is uit mijn lijf en de pijn is uit mijn benen en armen. Mensen lijken ook anders op mij te reageren. Er gebeurt heel veel momenteel. En het voelt heel licht, er komt ruimte voor geluksgevoel en plezier. Ik ben heel benieuwd hoe het zich verder gaat ontwikkelen.’

Hier vind je meer ervaringen en referenties over healend coachen. En de meest gestelde vragen en antwoorden.

Ik doe wat ik te doen heb. Ik leef mijn missie

Het hele proces heeft mij ondanks alle onzekerheid in het begin, zielsgelukkig gemaakt. Ik geniet er intens van als ik als Bezielingscoach/healer, mensen op weg kan helpen in hun spirituele en persoonlijke ontwikkeling, in hun relaties, met hun gezondheid, in hun bedrijf. Ik heb veel geleerd van mensen die op mijn pad zijn gekomen, ogenschijnlijk toevallig. No way, echt niet. Blij met mijn partner die me vaak glazig aankeek, er soms echt geen hout van snapte.

Misschien kom ik ogenschijnlijk ‘toevallig’ op jouw pad. In dat geval help ik je heel graag met jouw proces. Als je zover bent en weer heel graag een rots in de branding wilt zijn voor jezelf en voor anderen. Je eigen pad weer volgen. Dat je weer vol zelfvertrouwen met je onderneming, je privéleven, je dromen verder kunt.

Ik heb mijn hart en mijn passie gevolgd. Want dat klopt. En wat ga jij doen?

Meer weten over healende coaching?
Leestip: hoe deze oude emoties en blokkades ontstaan
Leestip: Wat is healing, ben jij ook een healer? 

Doen wat je echt graag wilt.
Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen, jongeren, jongvolwassenen om 'achter' hun klachten, problemen te leren kijken. Ik help je aan inzichten in en transformatie van je blokkades, antwoorden op wat je belemmert. Het ongrijpbare grijpbaar maken. Mijn werkwijze die meer dan Healing en meer dan Coaching is, een combinatie van uiteenlopende healingmethodieken, oude wijsheden en richt zich op persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. En weer contact maken met ;'vergeten' gaven en talenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »