Moedig zijn is niet zonder angst
Eerst zien, dan geloven!
20 mei 2019
Ik adem maar ik leef niet meer. Depressie
Ik adem maar ik leef niet meer
6 juni 2019
Toon alles

Verandering begroeten

De diepte in bij somberheid. Op zoek naar jezelf.

In plaats van in de angst of controle te schieten. Bedenk bij iedere verandering in je leven: Bij elk verlies wordt er iets nieuws geboren.

Verandering is de komst van iets nieuws en het achterlaten van iets ouds. Dit kan een gewoonte, een patroon, een droom, een gedachte, een relatie zijn. Je identiteit die je in relatie tot iets of iemand hebt opgebouwd. Misschien een oud ‘contract’ in de vorm van een belofte die jij jezelf ooit hebt gedaan. Bijvoorbeeld:

  • ‘Ik bepaal voortaan mijn leven’
  • ‘Dit laat ik nooit meer gebeuren!’
  • ‘Ik kan het allemaal zelf wel’.

Vertrouwen in het nieuwe

Maar tegelijk loslaten of afscheid nemen van iets vertrouwds of iets of iemand dat/die je dierbaar is. Het kan voelen alsof je iets verliest. Het kan als rouw, verdriet voelen.

Verandering omarmen
Verandering begroeten, bij elk verlies wordt er iets nieuws geboren.

Verlies kan pijnlijk zijn. Loslaten kan moeizaam gaan.  En we hebben de neiging de lege ruimte op te vullen met iets vervangends.

Vasthouden creëert meer pijn

Dan het loslaten. In plaats van meteen de leegte op te vullen met iets bekends, iets vertrouwds zoals bijvoorbeeld een nieuwe relatie, een verslaving, gewoonte.

Haal eens diep adem, maak contact met je innerlijk, je ziel, je eigen wijsheid, de stilte.

Geloof en vertrouw erop

Dat, ongeacht hoe dingen of situaties mogen lijken, hoe pijnlijk, eng, verdrietig ook.

Geloof dat verandering altijd op de beste manier voor jou gebeurt. Bij elk verlies wordt er iets nieuws geboren. Dat is de basis van een Bezielend leven. In contact zijn met je gevoel, je intuïtie, passie ervaren.

Hoe ga jij om met veranderingen, met groeien? Heb je behoefte om beter naar je gevoel, je intuïtie te kunnen luisteren? Neem eens contact op voor de mogelijkheden van een themamiddag. Of leestip. Tijd voor een nieuw tijdperk. 

Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen die 'vast' zitten in hun overvolle hoofd, in somberheid, hun communicatie, angst, in zichzelf. Met Healend Coachen en Communiceren, een mix van mijn bagage, mijn coaching en gave als healer help ik je aan inzichten, antwoorden, een lege rugzak. Ieder mens is al perfect, bijzonder, uniek maar vaak voelt dat (nog) niet als de realiteit. Mijn missie is je te ondersteunen om die realiteit wel te ervaren. Healend Coachen brengt je terug naar de essentie, de kern van jezelf, je eigen power.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »