Vandaag ben ik jarig. Nu ben ik 2 jaar!

Hoelang blijf jij in je gevangens comfortzone
Hoelang blijf jij in je gevangenis?
19 december 2018
Voor eeuwig verliefd, verloofd, getrouwd?
God vindt dit niet ok! Of wel?
10 januari 2019
Hoelang blijf jij in je gevangens comfortzone
Hoelang blijf jij in je gevangenis?
19 december 2018
Voor eeuwig verliefd, verloofd, getrouwd?
God vindt dit niet ok! Of wel?
10 januari 2019
Toon alles

Vandaag ben ik jarig. Nu ben ik 2 jaar!

Mijn transformatie, ik ben jarig

Ben 2 jaar geworden!
Ja die is gek!
En toch is het waar. Mijn ‘nieuwe’ ik is vandaag twee jaar geleden ontstaan met mijn naamswijziging. Vandaag precies 2 jaar geleden besloot ik (na een lange overweging) mezelf Mara te noemen. Vandaag ben ik jarig.

Van identiteitscrisis naar zielsgelukkig

Dit was twee jaar geleden nogal een dingetje, die naamswijziging. Noem het gerust een identiteitscrisis waar ik toen in zat, ja zo mag je het wel noemen.

Ik had geen idee meer wie ik was, wat ik nu eigenlijk met mijn leven aan moest. Na 8 maanden als mantelzorger, het overlijden van mijn familielid, angstig na meerdere burn-outs, mijn partner burn-out, de ontdekking dat ik toch wel echt helderziend, heldervoelend was en waarschijnlijk nog meer. Doodeng vond ik het. Wat moest ik ermee. Het ging niet bepaald lekker.

Op dat moment ook bang om zulke grote veranderingen te ondergaan, de keuze te maken om mezelf te laten zien als Mara en met al mijn gaven. Maar nu na 2 jaar is mij duidelijk hoe zinvol en fijn het leven wordt als je naar je gevoel luistert en doet wat goed voor je is. Je hart volgt.

Nieuwe naam, nieuwe ik

Nu ik terugkijk op die 2 jaar is er enorm veel gebeurd, enorm veel veranderd ook. Niet alleen mijn naam is nieuw, anders maar mijn hele leven is 180 graden gedraaid. Er is een hele nieuwe ik ontstaan. Het voelt daarom ook als mijn tweede verjaardag.

Gewoon omdat ik echt mijn hart heb gevolgd, naar mijn intuïtie heb geluisterd.
Gedaan wat goed voor mij voelde.
Ongeacht wat een ander daarvan vond.

Wat verandert is

Er gebeurt nogal wat als je gaat leven op een wijze die voor jou goed voelt. Wanneer je voor jezelf kiest en besluit dat het niet uitmaakt wat je omgeving van jou vindt. Uiteraard maak je keuzes in overleg of samen met je naasten. Maar je durft voor jezelf en je eigen dromen te gaan staan. Voor mij betekende het een totale transformatie.

Zoals mijn werk, mijn bedrijf

Van iemand die 25-30 in een zakelijke omgeving heeft gewerkt als o.a. communicatie- en marketingspecialist, de weg kwijt is geraakt na een burnout. Altijd keihard werken om klanten binnen te halen, opdrachten te bemachtigen.

Nu een coach, healer, trainer die zeer intuïtief, heldervoelend, helderziend is. Nu intens genieten van de mensen die ook zichzelf in meer of mindere mate kwijt zijn, zichzelf uiteindelijk weer terugvinden. Intens genieten van de mooie resultaten die ik met mijn klanten behaal. Zielsgelukkig word ik daarvan.

Mijn website

Van het heftige rood, zwart en de nadruk op communicatie, copywriting, (internet)marketing. No way echt geen foto’s van mezelf op de website. Nou ja een profielfoto dan. Omdat het moest.

Naar een geheel nieuwe website met info over Healende coachingsessies, coaching, spiritueel leiderschap, hooggevoeligheid. Qua kleur nog steeds in veel mindere mate rood en zwart met mooi zacht groen erbij. En de uitstraling is niet meer zo hard, zachter, vriendelijker. Met heel veel mooie foto’s gemaakt door een super soulfotograaf.

Mijn relaties

Mijn man en ik zijn dit jaar al 35 jaar samen, waarvan 25 jaar getrouwd. Maar onze relatie is enorm veranderd. Beide zijn we onszelf. Natuurlijk heeft hij in het begin van mijn transformatieproces wel eens gedacht dat ik niet helemaal lekker was. Zich vast ongerust gemaakt. Me vaak glazig aangekeken.

Activeer je zelfhelend vermogen door naar je gevoel te luisteren.

Sommige mensen vinden het lastig te begrijpen wat er in mij is veranderd. Ook dat is helemaal prima. Op mijn website is ook wel veel te lezen en deze teksten zijn voor iedereen toegankelijk. Ja sommige relaties zijn zeker veranderd. Uiteraard bedank ik ze voor hun bijdrage in mijn proces. En voor de periode dat ze wel met me meeliepen op mijn reis. En ik op hun pad mocht meelopen.

Vrienden

Mensen gaan en mensen komen, mijn adressenboekje is aanzienlijk veranderd. Afscheid nemen hoort er soms bij. Echte vrienden en vriendinnen blijven altijd gelukkig, ook al snappen ze er geen hout van wat ik precies doe. Ze zien dat ik zielsgelukkig ben en prachtige resultaten behaal met mensen. Ik doe echt mijn ding en geniet er intens van.

Eigenlijk is er veel veranderd maar ben ik steeds meer mezelf geworden.

Er zijn ook zeker bijzondere nieuwe vrienden bijgekomen. Waardevol. Maar zo anders en vaak ogenschijnlijk toevallig.

Onze toekomstplannen

Van besluiten maken uit angst. Of liever gezegd geen besluiten te maken, bang voor het onbekende. Dat waren we altijd dus maakten we maar geen keuzes. Geld uitgeven, nou misschien hadden we het nog echt wel nodig. Doe maar niet.

Nu maken we mooie plannen, ambitieuze plannen ook nog. Op dit moment onze woning te koop. Tijdelijk gaan we in ons chaletje in de bossen wonen. Op zoek naar een andere woning met praktijkruimte. Ik heb echt grootse plannen met mijn bedrijf. Stap voor stap, vol vertrouwen genieten we van ons nieuwe pad, van een bijzondere, nieuwsgierige toekomst. Toch ook een onbekende toekomst maar het komt goed.

Mijn uiterlijk

Misschien of hoogstwaarschijnlijk zelfs mijn uiterlijk is anders. Ja ik weet het zeker.

volg je hart want dat klopt. mara riewald
volg je hart, je gevoel, want dat klopt.

Ik volgde toch al nooit of nauwelijks de mode maar koop en draag wat ik mooi vind. Ik zie mensen tijdens en na een Healende Coachingsessie ook altijd veranderen. Hun hele energie, uitstraling, hun gezicht verandert. Ze lijken jonger. Meer zorgeloos, gelukkig, rustig. Dat zie ik ook in mezelf terug. Ik maak me niet meer druk om zaken. Het komt zoals het komt. En ik voel me jonger en energieker.

Mijn gezondheid

Mijn gezondheid is beter dan het voor mijn gevoel ooit is geweest. En dat is echt lange tijd anders geweest. Door stress, somberheid/depressie, spanning, angst en onzekerheid over de toekomst, over alles, zat ik aan diverse soorten medicatie en had ik uiteenlopende fysieke en mentale klachten. Weg zijn ze. Omdat ik aan mezelf heb gewerkt. Naar mijn lijf en gevoel heb geluisterd, reageert mijn lijf door al die klachten op te ruimen. Ik zie dat overigens ook bij mijn klanten terug.

Hoe gaat het met de ‘jarige jet’

Heel erg goed. Zielsgelukkig, blij! Dat ik deze keuze twee jaar geleden heb gemaakt. En het transformatieproces heb laten gebeuren. Ik heb namelijk mijn hart gevolgd, naar mijn intuïtie geluisterd. Kortom gedaan wat voor mij goed voelde.

En dan gebeuren er mooie dingen. Komen er mooie mensen en kansen op je pad, kennis, boeken wanneer je het nodig hebt. Dan is er sprake van synchroniteit, toeval bestaat niet.

Mijn persoonlijk en spiritueel groeiproces gaat nog steeds in een snel tempo door. Ik zelf ben aan de nieuwe naam en nieuwe identiteit/levensfase gewend, anderen vergissen zich nog wel eens. Alles is ok. Aldert, mijn partner kan morgen zijn trouwring, met mijn nieuwe naam, weer dragen.

Ga vandaag maar een feestje met mijn nieuwe ik vieren. En dank je wel beppe dat je dit boek uit een hele stapel oude boeken liet vallen. Het gaf me zeker dat extra duwtje. 💖🙏Als je het leuk vindt mijn verhaal over mijn naamswijziging te lezen. Here it is. https://marariewald.nl/mijn-transformatie-2/

Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen, jongeren, jongvolwassenen om 'achter' hun klachten, problemen te leren kijken. Ik help je aan inzichten in en transformatie van je blokkades, antwoorden op wat je belemmert. Het ongrijpbare grijpbaar maken. Mijn werkwijze die meer dan Healing en meer dan Coaching is, een combinatie van uiteenlopende healingmethodieken, oude wijsheden en richt zich op persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. En weer contact maken met ;'vergeten' gaven en talenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »