In contact met je zijn, spirituele en persoonlijke groei en ontwiikkeling.
Ongrijpbare klachten? Niets helpt?
26 september 2022
Mara Riewald. Ik adem maar ik leef niet meer.
Ik adem maar ik leef niet meer
20 december 2022
In contact met je zijn, spirituele en persoonlijke groei en ontwiikkeling.
Ongrijpbare klachten? Niets helpt?
26 september 2022
Mara Riewald. Ik adem maar ik leef niet meer.
Ik adem maar ik leef niet meer
20 december 2022
Toon alles

Boodschappen van overleden dierbaren

Waar wil jij naartoe?

Overleden dierbaren willen vaak graag nog contact, een boodschap doorgeven. Vaak laten ze zich zien en horen tijdens een sessie. Prachtig maar soms ook confronterend. Nog vaker een cadeau voor jezelf en de overledene. 

Overleden dierbaren

Voorafgaand meld ik bovenstaande vaak bij sessies. Dat mogelijk overleden dierbaren, soms al jaren niet meer op deze aarde, boodschappen voor ons hebben. Ik vraag altijd of ouders, naasten nog in leven zijn. Ik zie het verschil in energie niet en communiceren gaat op dezelfde manier.

Vergeving, liefde uiten of trots

Boodschappen van onze overleden dierbaren verschillen uiteraard. Toch gaat het vaak om het vragen om vergeving. Ze hebben gedaan wat ze konden, geleefd naar beter weten, zoals zij ook van hun ouders hebben geleerd. Vaak deden ze dingen uit liefde ook al voelde dat niet liefdevol, nog steeds niet.

Nog vaker willen ze ons steunen, laten voelen dat ze van ons houden. Ook al is dat in hun leven nooit openlijk gebeurd. Gewoon omdat er niet over gevoelens werd gesproken, ook dat leerden ze vroeger niet.

Soms zijn het gidsen

Die uitsluitend hulp bieden als wij het vragen. Het gaat om de vrije wil. Ze hebben altijd tijd voor ons, maar we moeten het wel vragen. Vaak doe ik met cliënten een visualisatie waarbij dat connecten wat grijpbaar wordt. En natuurlijk heb ik telepathisch contact met deze dierbaren.

Nog vaker

Draait het om een transformatie, die bij jou plaatsvindt. Omdat je nog iets meedraagt van je (voor)ouders. Dit kan vele generaties terug zijn ontstaan en steeds doorgegeven aan volgende generaties. Interessant om te zien hoe zo’n transformatie verlichting geeft aan de overleden zieltjes, ook voor hen is het een cadeau. En dienstbaar aan hun groeiproces als ziel, misschien als gids.

Steeds vaker

Gaan tijdens sessies veel, soms miljarden zieltjes aansluiten. Mee in die grote transformatie.

Toeval bestaat niet, nooit, het valt je toe dat jij dit cadeau doorgeeft aan het collectief. In plaats van dat jij de last weer doorgeeft aan je kinderen, aan hun kinderen. Het is tijd om deze ketens, want dat zijn het, te doorbreken. Omdat het niet jouw ketens, jouw last is.

Licht, veel licht, helder licht komt in de plaats van lijden, verdriet, (oude) angsten.

‘Beïng a candle is not easy. In order to give light one must first burn.

– Rumi – 

Deze bijzondere tijd

Vraagt ons om met onszelf aan de slag te gaan. Misschien zijn we al ziek, ervaren we al vele klachten, angsten, zorgen, twijfel. Zijn we onszelf kwijtgeraakt.

Misschien is het nog niet zo erg, maar voel je dat er ‘iets’ is dat je ‘vast’ zet.

Wellicht is er dan iets ouds, iets karmisch, iets van je (voor)ouders of jouw eigen vorige levens te onderzoeken. Resoneert dit niet met je? Hoeft niet, de tijd gaat het ons leren.

Contact met overleden dierbaren, transformatie van oud leed, verdriet is onderdeel van mijn sessies. Onderdeel van de Mara-methode. Alles is energie. Het is tijd ons te ontdoen van oude energie die niet van ons is, ons niet meer dient.

Wat er gehoord en gezien wil worden

  • Soms kan het zijn dat er systemisch (in je familiesysteem) iets mag veranderen
  • Of mag er weer verbinding zijn met je innerlijk(e) kind(eren).
  • Of is het tijd een oud trauma of verdriet achter je te laten. Wel of niet van jou.
  • Soms gaat het om rust, verbinding met jezelf.
  • Vaak weet je ‘het’ niet te duiden, komt dit uiteindelijk in een sessie boven door de informatie die ik doorkrijg
  • Mogelijk draag je een last van je (voor)ouders.
  • Is het tijd om onverwerkte zaken boven water te krijgen, zodat ze wel verwerkt kunnen worden
  •  Soms heb je rare, vage klachten waar regulier geen raad mee weet. We kijken wat er achter de klacht, het symptoom zit.
  • Dat mensen zich realiseren dat ze zelf veel kwaliteiten hebben maar dit jaren hebben onderdrukt. Omdat het raar was. Afgewezen werd.

Nieuwsgierig? Meer weten?

Nieuwsgierig? Telefonisch contact is altijd vrijblijvend en kosteloos. Omdat ik het belangrijk vind dat mensen echt willen ervaren, open staan voor mijn methode, voor groeien. Dat ze zich veilig voelen, vertrouwd. Dat is de basis voor samen in verbinding. En….op mijn website vind je meer informatie. Neem contact met me op.

Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen, jongeren, jongvolwassenen om 'achter' hun klachten, problemen te leren kijken. Ik help je aan inzichten in en transformatie van je blokkades, antwoorden op wat je belemmert. Het ongrijpbare grijpbaar maken. Mijn werkwijze die meer dan Healing en meer dan Coaching is, een combinatie van uiteenlopende healingmethodieken, oude wijsheden en richt zich op persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. En weer contact maken met ;'vergeten' gaven en talenten.

Comments are closed.

Translate »