wat is jouw droomdoel, jouw bezieling
(Her)ontdek jouw Bezieling
18 februari 2017
Eerlijk duurt het langst Mara Riewald
Eerlijk duurt het langst
18 september 2017
wat is jouw droomdoel, jouw bezieling
(Her)ontdek jouw Bezieling
18 februari 2017
Eerlijk duurt het langst Mara Riewald
Eerlijk duurt het langst
18 september 2017
Toon alles

Bezielend werken word die rode eend.

Hoe kleurrijk ben jij. Word die rode eend en onderscheid je.

Hoe kleurrijk ben jij? Word die rode eend en onderscheid je.

Bezielende werken word die rode eend

Stel je voor dat jij een vorm van marketing, werken en ondernemen in je vingers had die bij jou past als intuïtief, uniek en echt persoon. Een vorm van marketing waarmee jij zelf met passie, bezieling, plezier en resultaat aan de slag kunt.

Een onderscheidende marketingvorm waarmee jij vol zelfvertrouwen optimaal jouw vaardigheden en talenten kunt inzetten. Zonder dat jij je een imitator of een kloon voelt. Een grijze muis ben jij zeker niet! Meer een rode eend. Zie je het voor je?

Je realiseert je dat je blinde vlekken hebt maar je bent bereid daaraan te werken. Kortom je staat open voor verandering en je bent gemotiveerd om te leren. Maar nog meer ben je bereik om naar jezelf te kijken. Te ontdekken wat je tegenhoudt om jezelf echt als rode eend zichtbaar te maken, te kijken wat je nu echt zielsgraag wilt.

laat jezelf zien, weg met dat grijze muissyndroom. Bezielende Marketing.

Bezielend werken? Waar heb je het over?

Bezielend aan de slag met je marketing, je manier van werken en ondernemen draait om enthousiasme, passie, bezieling, begeestering, verrukking, inspireren, animeren, leven geven aan.… jouw marketing en jouw communicatie met jouw droomklanten.

Maar het gaat misschien nog meer om authentiek zijn. Jezelf durven en mogen zijn. Keuzes maken, knopen doorhakken. Besluiten die voor jou goed voelen, jij hebt de regie in handen.

Met Bezielende Marketing ben jij die unieke rode eend. Het draait dus niet uitsluitend om het leren van marketingtrucs, het gaat in de essentie over jou.
Hoe jij jezelf uniek profileert, hoe jij met je unieke hoofd boven dat maaiveld uitkomt. Je onderscheidt je en wordt zichtbaar en vindbaar voor jouw droomklanten.

Garantie voor succes?

Blijf altijd dromen en visualiseren zou ik zeggen. Ik geloof persoonlijk niet in die mooie fantastische schreeuwerige beloftes dat je met een bepaalde vorm van marketing automatisch een jaarsalaris gaat verdienen met zoveel nullen. Of je slaagt, gelukkig en succesvol wordt hangt van jezelf af.

Ik geloof in actie, motivatie, doorzetten, leren, lef, genieten, investeren, en jezelf zijn. Openstaan voor veranderingen op het gebied van marketing en internet. Nieuwe zakelijke vaardigheden leren. En kennis en zakelijke vaardigheden inzetten op een manier die bij jou en je droomklant past. Ik kan je daarbij ondersteunen.

Doen wat anderen zeggen?

Nee absoluut niet. Mijn uitgangspunt is dat je alles al in je hebt om succesvol en met plezier aan de slag te kunnen met je bedrijf en je marketing. Vaak is nog wat kennis nodig. Soms ervaar je belemmeringen zoals angst om te starten of je bent bang om fouten te maken. Het kan zijn dat je nog wat hulp nodig hebt in je persoonlijke ontwikkeling.

Ik wil je helpen en inspireren maar jij bepaalt welke keuzes je maakt, wat jij nodig hebt om te kunnen slagen. Mijn kennis en advies krijg je maar het is aan jou te bepalen of die informatie jou verder helpt met je eigen wijze Bezielende Marketing. Ik help je kritisch te zijn en met beide benen op de grond te blijven.

Ik weet ook niet wat jouw definitie van succes en rijkdom is. De mijne is dat ik zoveel mogelijk andere intuïtieve ondernemers kan motiveren en helpen om hun eigen wijze van Bezielende wijze van leven en werken te vinden. Daarmee met passie, plezier en resultaat aan de slag te gaan.

Als ik daarin slaag, als ik deze intuïtieve mensen dergelijke vaardigheden kan leren, ben ik automatisch rijk, succesvol en gelukkig, toch? Als ik aan dit prachtige resultaat denk dan voel ik Bezieling.

Welke hulp en ondersteuning heb jij nodig?

Zou het niet geweldig zijn als je ondersteuning en hulp zou krijgen.

Van iemand die 25 jaar werkervaring heeft in sales, marketing, PR & Communicatie? Die HSP (hooggevoelig) is en ondernemer. Een persoon die met 49 jaar levenservaring heel wat ingrijpende uitdagingen heeft overwonnen als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Stel dat dit mens ook nog eens heel goed op de hoogte is van de ontwikkelingen op marketing en -internetgebied. En dat zij deze kennis ook nog eens heel graag met jou wil delen? Bingo.

“Bezielende marketing gaat om verandering, durven leren, gemotiveerd zijn, investeren in jezelf en genieten!”

Als dat is wat jij nodig hebt dan heb je dat mens gevonden. Mij. Ga voor Bezielende Marketing en laat dat grijze muissyndroom achter je. Zet jezelf op de kaart en word vindbaar en zichtbaar.

Sinds het internet dagelijks een grote rol speelt in onze aankopen en oriëntatie is het steeds lastiger je te profileren. Je te onderscheiden van andere ondernemers.

Nog lastiger is het om jezelf via het internet met zelfvertrouwen te laten zien. Er zijn immers zoveel andere ondernemers die hetzelfde als jou aanbieden? Misschien denk je dat zij het veel beter doen, het veel beter kunnen en meer kennis hebben. Meer charme hebben, meer lef. Denk je……..

Wil jij die rode eend worden?

Wil je wel graag met zelfvertrouwen, met passie, bezieling, plezier en resultaat aan de slag met nieuwe klanten werven en met je marketing? Dan wordt het echt tijd om jezelf te laten zien. Jouw missie uit te dragen.

Hoe kleurrijk ben jij. Word die rode eend en onderscheid je.

Hoe kleurrijk ben jij? Word die rode eend en onderscheid je.

Zit je misschien wat vast in je bedrijf of je werk. Je doet iedere dag je ding wel maar tegelijk heb je het gevoel van ‘is dit nu alles’. Tegelijk heb je het te druk om bij deze twijfels lang stil te staan. Maar toch. Diep in je hart wil je ontdekken wat er nog meer voor jou is weggelegd. Je wilt leren, onderzoeken, weer lekker enthousiast aan de slag. Misschien mooie stappen zetten. Gewoon dingen anders doen in flow en genieten.

En ja dat komt niet zonder intentie en actie. Dat weet ik als geen ander. Maar kom je eenmaal in actie, je ziet en voelt resultaat, je werkt aan jezelf en aan je zelfvertrouwen. Wauw dan heb je een mooi begin en gaan dingen op een gegeven moment vanzelf. Je raakt in een flow.

Hoe zou het voor jou zijn om je Bezieling in je bedrijf, in je leven opnieuw weer te (her)ontdekken? Kan ik je helpen met jouw ‘eigen wijze’ van Bezielende marketing? Neem contact op. Of lees meer over trainingen en coaching.

Veilig en vrijblijvend kennismaken?

Meld je dan aan voor de gratis tips, tools en updates. Je krijgt dan als eerste een aanbod om aan een programma mee te doen waarmee je zelf leert succesvol te worden met Bezielende marketing.

Of neem contact met me op voor een oriënterend Skypegesprek.

 

Mara Riewald
Mara Riewald
Ik ondersteun (hooggevoelige) mensen, jongeren, jongvolwassenen om 'achter' hun klachten, problemen te leren kijken. Ik help je aan inzichten in en transformatie van je blokkades, antwoorden op wat je belemmert. Het ongrijpbare grijpbaar maken. Mijn werkwijze die meer dan Healing en meer dan Coaching is, een combinatie van uiteenlopende healingmethodieken, oude wijsheden en richt zich op persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. En weer contact maken met ;'vergeten' gaven en talenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »