Realiseer jouw droomdoel. Maak je droom realiteit.

Het lijkt zo ver weg. Je wilt zielsgraag 20 kilo afvallen, een opleiding volgen, een carrièreswitch, beter omgaan met je ziekte, een onderneming beginnen, van je hobby je werk maken, verhuizen, een boek schrijven. Maar op de een of andere manier blijft het bij een voornemen. En het ene jaar volgt op het andere zonder dat er ook maar iets gebeurt wat je dichterbij jouw droomdoel brengt.

Af en toe bespreek je jouw droomdoel wel eens met een vriend(in), met je partner en je voelt je Bezieling weer oplaaien, ‘wauw wat zou het fantastisch zijn als me dat zou lukken’. En je gesprekspartner reageert ook laaiend enthousiast, jullie drinken er een wijntje op. Proosten op het succes! Want het gaat je lukken, hoe dan ook!

De volgende dag is alles weer bij het oude en kijk je met heimwee terug naar de avond ervoor. Dat fijne gevoel is er nog steeds maar ja de plicht roept. De dagelijkse beslommeringen vragen je aandacht, je gezin, je werk. En je stopt je verlangen weg. Onder het mom van ‘hoe zou me dat ooit lukken’,  ‘dat kan ik vast niet’, ‘dromen zijn bedrog’ of ‘wat zou mijn omgeving wel niet van me vinden’. Of misschien denk je wel ‘hoe zou ik dat moeten betalen’.

Herkenbaar?

Kortom er gebeurt helemaal niets want je komt niet in actie. Het blijft een droomdoel, een moonspot. Alles blijft verder hetzelfde. Ben jij gelukkig met je huidige situatie? Ja, dan is er geen enkel probleem. Maar je hebt niet voor niets dromen, het gevoel dat er meer mogelijk is dan dit. Wat is jouw droom?

Wil je echt in actie komen, werken aan je droomdoel?

Dan zit je hier echt goed. Mijn ervaring en overtuiging is dat je alles kunt wat je wilt bereiken. Misschien niet op eigen houtje. Wellicht heb je wat ondersteuning, wat hulp nodig om die stappen concreet vorm te geven. Van iemand die een dergelijk traject meerdere malen heeft doorlopen en getraind is om anderen te helpen om in stappen de reis te maken naar hun moonspot, hun droomdoel.

Het groeiproces van deelnemers

Tijdens de trajecten die ik, zowel als deelnemer en als trainer, heb doorlopen heb ik me vaak verbaasd over de (veer)kracht in mensen. Maar ook de liefde en steun die mensen laten zien als er een connectie is en iemand om hulp en support vraagt. We zaten immers allemaal in hetzelfde schuitje. We hadden een droom die we wilden waarmaken. Maar hoe maak je die droom waar?

Elkaar steunen, een hart onder de riem steken, een Like of hartje geven in de Facebookgroep. Ervaringen delen, onze kwetsbare kant, onze angsten laten zien. Maar ook door een goede begeleiding. We zijn tenslotte gelijkgestemden met uiteenlopende dromen.

De dromen van de deelnemers

* Ernstig zieke mensen met de ziekte Multiple Sclerose, die als droom hadden om beter om te kunnen gaan met hun ziekte, weer te kunnen lopen, hun eetpatroon te veranderen.

* Deelnemers die in een depressie zaten en besloten als verwerkingsproces een boek te gaan schrijven, hun levensverhaal.

* Deelnemers die een carrièreswitch wilden maken, die een opleiding gingen volgen, en stappen gingen zetten om ondernemer te worden. Een website wilden maken of een e-learning.

* Mensen die wilden afvallen op een gezonde manier. Een droom om normale kleding te kunnen dragen en te kunnen spelen met hun (klein)kinderen.

Alle deelnemers hadden gemeen dat:

* ze echt wilden dat hun plan zou slagen;
* ze echt super gemotiveerd waren:
* ze al diverse pogingen hadden ondernomen, zonder resultaat;
* ze in actie kwamen;
* kennis maakten met hun eigen blinde vlekken en saboteurs;
* alle deelnemers veel hebben meegemaakt, veel bagage hadden;
* steun zochten en op zoek waren naar een concreet stappenplan;
* ze uiteindelijk sterker uit deze ‘strijd’ kwamen, trots op zichzelf, meer zelfliefde voelden;
* ze vervolgens meer droomdoelen wilden realiseren.

Voor wie is deze training geschikt?

Uiteraard als je je in bovenstaande situaties herkent. Als je het gevoel hebt dat je vast zit maar toch wel heel graag eindelijk aan de slag wilt om jouw droomdoel te realiseren.  Je bent bereid om daarin te investeren en je bent gemotiveerd om in actie te komen. Het maakt niet uit of je ondernemer bent of niet.

Als jij gaat voor jezelf, je geluk en je passie. En zielsgraag weer lekker in je vel wilt zitten. Gewoon doen waarin je goed bent, waar je vrolijk van wordt, zodat je trots op jezelf bent, zelfliefde ervaart. Zodat je zelfvertrouwen krijgt en net als ik weer die rots in de branding wordt voor jezelf, en voor anderen.

Wat levert het je op:

♦ Tien weken lang iedere week een thema opdracht.
♦ Iedere week een Facebook Live waarbij alle vragen aan bod komen.
♦ Toegang tot een Community met gelijkgestemden.
♦ Inspirerende opdrachten.
♦ Je leert beter te luisteren naar je intuïtie.
♦ Tweemaal een sessie met mij, onderwerp in overleg.
♦ Een Live inspiratiedag.
♦ Inzicht in wie je bent, wat je echt wilt en kunt.
♦ Een helder stappenplan hoe je jouw droomdoel kunt bereiken.

Vervolg wat het je oplevert:

♦ Inspirerende kennis en inzichten over jezelf en je passie.
♦ Twee jaar lang toegang tot alle kennis inclusief de updates.
♦ Toegang tot alle sales en marketingkennis op mijn website.

Extra bonus:
♦ Een bijzondere healende coachingsessie waarbij je diepe inzichten over jezelf krijgt en we jouw blokkades gaan transformeren.

Jouw investering:

♦ Commitment en inzet.
♦ Voldoende tijd.