Pak de regie terug!

In contact met jezelf, vrij van ballast

Overweldigd, overprikkeld? Heb je het gevoel dat je ‘vast’ zit in je leven, je lijf, je hoofd, je emoties? Je zit dagelijks met een vol hoofd,  je gedachten, somberheid, gedoe uit het verleden. Veel ongrijpbaars ook. Niets schijnt te lukken. Tuurlijk maak jij je zorgen over de toekomst.

Omgaan met iedere situatie

Soms kunnen we de omstandigheden, de situatie niet veranderen. We kunnen wel leren weerbaar te worden. Dat we, wat er ook gebeurt in contact met onszelf zijn, dat we weten hoe we in balans, in onze eigen energie komen en blijven. Leren omgaan met overprikkeling, ons volle hoofd, gedachten en emoties die over elkaar heen buitelen. Weer leren voelen. Los van oude conditionering en patronen.

Wat we niet op school hebben geleerd

Persoonlijk ben ik van mening dat we het leven leiden zoals we het hebben aangeleerd. Van anderen leren we wat goed is, wat ‘slecht’ is, hoe het hoort.  Terwijl het juist nu zo immens belangrijk is dat wij ons authentieke pad gaan volgen, dat we weer leren voelen wat voor ons ok is. En dat leren we (nog steeds) niet op school, vaak ook niet thuis en niet in de zorg.

Wil jij de regie terug

Wil jij een flinke stap voorwaarts zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, je communicatie? Weer in contact met jezelf, met alles wat leeft, je zelf genezend vermogen weer her-ontdekken inclusief onvermoede talenten?
En sta je open voor een manier die meer is dan Coaching maar ook meer dan Healing? Doe mee met een live training op 2 vrijdagmiddagen . Lees meer.

Ondersteuning van:

♦ Een energetisch coach/healer die ‘achter’ de mens, de situatie en het probleem kijkt. Een hooggevoelige, intuïtieve coach, trainer, healer.
Lees dan verder over Healend Coachen.
Of lees de ervaringen.

Een telefonische kennismaking is altijd vrijblijvend en kosteloos! 

Herontdek je Bezieling in je werk, je bedrijf en je leven. Kies voor passie, plezier en resultaat.

Vrij van belemmeringen, blokkades.

Ontvang tips en inspiratie die jou helpen om contact met je essentie, je healende kwaliteiten te maken. En ik deel kennis over mijn intuïtieve maar ook no-nonsense werkwijze, Quantum coaching, healing en communicatie. Ook ontvang je het e-book met 28 issues die mensen die ‘vast’ zitten gemeen hebben.

Meld je aan voor inspiratie en ontvang het e-book cadeau.
Ik stuur je circa 1 keer per maand de nieuwste blogs, Bezielingstips en adviezen.
Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring.
e-book Wat mensen die 'vast' zitten gemeen hebben. Mara Riewald 2019.

Sessie Healing en Coaching

Je zit ‘vast’ in je hoofd, je lijf, je werk, je leven. Ongrijpbaar vaak, is het wel van jou? Misschien zit je al in een burn-out, depressie  of er tegenaan. Hoe dan ook je bent er klaar mee.  Je wilt je fijn, rustig en zeker voelen. Weer toekomstperspectief ervaren. Het leven heeft nog zoveel moois in petto.

Lees meer over Healend Coachen en de ervaringen en referenties. Of neem contact met me op voor een afspraak.

Training: Bewustwording, jezelf ont-moeten

Een intuïtieve online training die je helpt om de rust te bewaren, wat er ook gebeurt. Pak de regie terug over je leven, en dus je toekomst.

In deze training neem ik je mee naar je essentie. Help ik je met effectieve tools, groepshealing en oefeningen hoe je zelf de regie houdt over je leven. Ontdek jouw talenten en gaven. Leer wat je nooit op welke school dan ook hebt geleerd.  Neem contact met me op of lees meer.

Training (live of online)

Regelmatig organiseer ik live trainingen op 2 middagen. En af en toe een online training via Zoom. Rust in je volle hoofd, in balans, in je eigen energie.

Ervaren hoe jij:
Tools leert die jouw drukke hoofd tot rust brengen. Waarmee jij in balans komt, in je eigen energie. Jezelf energetisch beschermt en schoonhoudt. Inzichten.  En nog veel meer.  Doen, ervaren, leren en zen naar huis.

Kortom: een aantal bijzondere ontmoetingen met gelijkgestemden.  Lees verder 

Nieuw! Themabijeenkomsten

In deze bijzondere tijd heb ik de wens om met specifieke doelgroepen in gesprek te gaan, kijken wat er speelt ‘achter’  situaties en problemen, vraagstukken. Verder dan je gewend bent. In kleine groepjes, in een veilige omgeving.

Zoals een groep werkzaam in de zorg, het onderwijs, ouders, jongvolwassenen en….. .

Kortom: samen onderzoeken, ontdekken, delen. Nieuwsgierig? Neem contact met me op. Of Lees meer over mij.

Stel een vraag

    Naam*

    E-mail*

    Vraag

    ‘Wie ben ik om briljant, prachtig, talentvol en fantastisch te zijn? Wie ben jij eigenlijk om dat niet te zijn.’
    Nelson Mandela