Referenties over De Mara-methode

Een Healende Coachingsessie of de Mara-methode zoals ik het noem. Een sprong in je persoonlijke en spirituele groei.
‘Leg eens uit wat je doet’,  krijg ik regelmatig als vraag. Lastige vraag want iedere Healende Coachingsessie is anders, ieder mens is uniek en bijzonder. En ook het resultaat en de ervaring is voor iedereen anders. Ik beschouw mezelf als een doorgeefluik om datgene wat nodig is te mogen transformeren op meerdere niveaus. (waaronder mentaal, fysiek, energetisch, kennis, mindset, gedrag) Dat alles maakt uitleggen niet makkelijker.

Bovendien is het een combinatie van Coaching, Quantum Healing, Systemisch werk, regressie, energetische genezing, oude wijsheden en geneeswijzen, mijn levenservaring èn Communicatie, dus heel intuïtief en tegelijk praktisch. Daarnaast is de Mara-methode veel meer dan gewone coaching.  Maar hoe leg je dat nu uit? En wie kan dat beter vertellen dan de mensen die bij mij zijn geweest voor een of enkele Coachingsessies. De uiteenlopende reacties en de ervaringen geven het antwoord.

Ik ervaar datgene wat is bereikt bij deze mensen echt als een persoonlijk cadeautje. Waarvoor ik mega dankbaar ben. Er is zoveel mogelijk. Maar lees en beoordeel het zelf.

Referenties en ervaringen Healend Coachen

♦♦♦♦

‘Wat een wonderlijke ervaring Mara! Ik kwam thuis en was op het bot verkleumd ( loslaten) ik zou van alles doen, maar heb sinds tijden diep geslapen. Ik voel me een ander mens….❤️🙏 Wonderlijk prachtig mooi. Ben je heel erg dankbaar en mezelf ook dat ik dit in ontvangst durfde nemen….dikke warme knuffel. Alles valt op zn plaats…. wonderlijk en geen woorden voor❤️🙏😘’reactie van K. d. J. nov 23

♦♦♦♦

‘Via een goede vriendin ben ik bij Mara terecht gekomen voor eerst een sessie en later ook een live workshop. Mara was al wel vaker in onze gesprekken naar voren gekomen, maar ik durfde eerst niet de stap te zetten om een afspraak te maken. Waarom niet? Ik was bang dat ik mij aanstelde, dat ik alles deed om maar aandacht te krijgen, of om onder dingen uit te komen.

Maar wat ben ik blij dat ik toch de stap gezet heb om contact op te nemen met Mara. Want wat heeft zij mij geholpen. Het zware gevoel waar ik altijd mee liep is er bijna niet meer, het is niet helemaal weg, maar dat hoeft ook nog niet. Ik sta aan het begin van een prachtig avontuur om mijzelf beter te leren kennen en eindelijk het gevoel te krijgen dat ik mijzelf ben. Want hier heb ik altijd vraagtekens bij gezet, of ik mezelf wel was.

Na de sessie had ik direct het gevoel van verlichting, letterlijk spanning die uit mijn lichaam verdween. Mijn schouders waren meer ontspannen, mijn rug die altijd al een probleem was voelde soepeler. Mijn hoofd was weer eens stil.

Toen de goede vriendin mij vertelde dat Mara een live workshop/training gaf in de buurt heb ik mij hiervoor aangemeld. Spannend, want hier waren ook andere mensen bij. Toch wat bang voor het onbekende en spanning om alleen heen te gaan. Maar wat ben ik blij dat ik gegaan ben.  Weer het gevoel   verlichting. Weer mijn hoofd die weer eens stil was.  Maar ook mensen die op hun eigen manier in hetzelfde schuitje zitten.  Mensen die ieder op een ander deel van hun eigen avontuur zijn. Weer meer  handvatten om mezelf dit gevoel van verlichting ook te geven buiten de sessies en workshops. Al met al een heel verhaal dat ik eigenlijk maar in één woord zou kunnen samenvatten. 

WAUW. Meer heb je niet nodig om het gevoel te beschrijven wat je krijgt van een sessie/workshop/training bij Mara. Mara je bent een prachtig mens en ik ben je zo dankbaar voor alles.’ Reactie van N.W. maart ’23

♦♦♦♦

“Ik ben heel blij met Mara. Heb drie sessies met haar gedaan en ben bij een aantal online trainingen aanwezig geweest. Wat ik fijn vind aan haar is, dat ze dingen op een duidelijke, nuchtere manier uitlegt. Verder is ze niet overdreven sturend; ze kijkt naar wat zich op dat moment aandient en past daar de begeleiding op aan. De sessies hebben mij een aantal mooie inzichten opgeleverd, waar ik nu zelf verder mee kan. 

Je kunt bij haar rekenen op duidelijke, praktische handvatten. Geen oeverloos gepraat dus, maar oefeningen waar je echt iets mee kunt.!’ Ervaring van Marloes Strikwerda maart 2023

♦♦♦♦

‘Hi Mara, wat is er veel gebeurd vrijdag. Heel bijzonder. Wat was ik moe na de sessie. Zelfs zaterdag voelde ik dit nog. Voelt vrij in mijn lijf en rustig. Ook mijn bijholtes voelen beter sinds zaterdag en is nu bijna opgeknapt. Hoe mooi. En dat er zoveel zielen in de transformatie zijn meegegaan is toch niet te bevatten. Het was nodig. Nogmaals dank voor de sessie Mara.’

Reactie S.B. febr ’23

♦♦♦♦

Een zware deken. ‘Ik leerde Mara kennen via Facebook. Eerst even de kat uit de boom kijken , en wist al snel dat ik haar moest benaderen. Onze dochter(19) vroeger vaak gepest, de moeilijke Corona tijd, en strijd met haarzelf, zorgde ervoor dat ze zich langzaam meer en meer ging verstoppen onder een “donkere zware deken” …

Wij als ouders konden niet meer bij haar komen.

Hierdoor wist ik dat we hulp van buitenaf moesten hebben. Maar niet zomaar iemand…het ging natuurlijk wel om onze dochter. De berichten en het gevoel dat Mara al geeft via FB , resoneerde helemaal met mij.Het eerste telefonische contact met Mara voelde zo goed, daarna afspraak gemaakt.

Onze dochter is later die week bij haar geweest, en we hebben na 1 sessie onze dochter al terug…Tuurlijk is er werk aan de winkel met haar tools die ze mee kreeg . Maar het blije ei is weer terug! En Mara houdt contact met ons, ook wel fijn, zodat we nog dingen kunnen bespreken of vragen. Ik zeg: Mocht je het zelf ervaren, die zware deken, neem contact op….

Mara, ik ben je zo dankbaar…’– Anoniem – dec 2022

♦♦♦♦

” Mijn sessie bij Mara was een hele bijzondere. Ik bleek een complexe energie om mij heen te hebben waardoor ik niet in balans was. Dat was ook mijn hulpvraag. “Wat houdt mij tegen om mijn volle potentie te leven”. Mara was in staat om de gelaagde energieën helder te onderscheiden en hier heling op te faciliteren. Ze communiceert continu met haar gidsen en legt hierdoor de focus op wat belangrijk is. Mara heeft een dolende ziel door het licht laten ophalen en heeft een transformatie uit een vorig leven in gang gezet. Daarnaast zag zij een kindstuk wat ook een link had met mijn eigen kinderen. Ook dit stuk is getransformeerd.

Tevens heeft Mara mijn systeem weer in balans gebracht. Na afloop voelde ik mij zoveel lichter. Meer ruimte voor mijzelf. Dit was dan ook precies waarvoor ik kwam. Dankbaar voor deze ervaring. Mara is integer, heldervoelend/ziend, super intuïtief en een geboren healer. Ik kom graag terug.”

 Michael Luttik, nov. 2022

♦♦♦♦

‘Fijne Mara, ontzettend veel dank dat je de afgelopen maanden met me mee bent gelopen. In de 3 sessies met jou heb je verbinding gemaakt met andere tijden, en daardoor heb je me enorm meer invulling en inkleuring van mij gegeven. Ik ben diep ontroerd door de transformatie die mocht plaatsvinden en plaatsvindt.  

Jouw heldere, down to earth aanpak is voor mij enorm helpend gebleken en de praktische oefeningen die je hebt gegeven slijten langzaam maar zeker in als horend bij mijn dagelijkse routine. Dank voor jouw bijdrage aan mijn proces. Dank voor de uitnodiging en de open deur. 🙏’ Anke de Lange via FB okt 2022

♦♦♦♦

Tijdens mijn sessies kwam angst, niet gehoord of gezien worden, negatief zelfbeeld, onzekerheid naar voren. Dit komt vooral door wat ik in mijn jeugd heb meegemaakt. Maar nu mag ik in mijn kracht gaan staan. Mijn eigen authentieke leven gaan leven. En dat is best goed gelukt. Ik ben zelfverzekerder en rustiger. Als ik nu op mijn jeugd terug kijk word ik niet meer boos of verdrietig. Het heeft mij uiteindelijk veel geleerd.  En daar ben ik dankbaar voor. Ik ben ontzettend blij met wat we, Mara en ik bereikt hebben. Een plezierig, rustig en relaxt leven!’
S. vd. B okt 2022

♦♦♦♦

‘Bedankt voor je mail en de oefeningen, ik probeer sommigen al in mijn dagelijkse leven toe te passen, maar zoals je zei, je gaat makkelijk over in je oude patroon, even scherp op zijn. Heel opvallend heb ik met bepaalde mensen nu gesprekken die heel goed aansluiten op onze sessie, ook mensen waar ik nooit gesprekken op dit niveau mee had gehad. Kan geen toeval zijn denk ik. Bijzonder voelt dat. Ondanks dat ik niet echt het gevoel had dat ik de sessie nodig had op dit moment heeft het veel met mij gedaan en ben ik heel blij dat ik de afspraak gemaakt had. Ik voel veel rust en een gevoel wat mij sterk maakt. Heel erg bedankt hiervoor. Het heeft mij goed gedaan.’
Anoniem via e-mail. okt. 2022

  ♦♦♦♦

‘Mara heeft mij een langere tijd geholpen in een periode dat ik echt heel diep zat. Ik zag door de omstandigheden waarin ik verkeerde(trauma’s en chronische ziekte/bedlegerig) soms gewoon geen uitweg meer en had zelfs suïcidale gedachten.

Ik zie Mara echt als mijn redder in nood. Ik voelde mij gehoord. Ik voelde mij intens begrepen. Zij sprak mijn taal. Ze begreep mijn binnenwereld en kan dieper kijken dan de fysieke realiteit, wat ik op dat moment nodig had. Hierdoor kwam ik onder andere achter vorig leven stukken wat geheeld kon worden. En heb ik meerdere helpende tools mogen leren.

Meermaals heeft Mara mij geholpen mijn aura schoon te poetsen van zware energieën. Ik was soms zo benauwd en voelde mij dan zo intens depressief, waar ik na zelfs een korte afspraak op afstand weer de ontspanning in kon gaan. Wat Mara doet VOEL je. Ik ben super dankbaar dat Mara op mijn pad is gekomen. Zij hielp mij overeind te blijven staan toen ik het op eigen kracht zelf soms niet meer kon. ❤️🍀 Tessa K. augustus 2022

♦♦♦♦

‘Ik heb er oprecht heel veel aan. Dat is ook de reden dat ik zo ‘super dankbaar’ bent. Je spreekt de energetische taal die ik nu nodig heb. Je bent eerlijk. Gaat niet mee in mijn drama en toch begripvol, warm en liefdevol. Je bent een ziener en helpt me het in het positieve daglicht te zetten als ik t zelf niet meer zie. Je bent een engeltje❤️ echt waar!’ Anoniem april 2022

♦♦♦♦

‘ Jouw coaching, workshops en training, hebben mij veel meer opgeleverd, dan de reguliere sessies bij de GGZ. Natuurlijk kreeg ik daar inzicht in mijn kwaliteiten en mijn zelfbeeld. Bij jou gaat het nog verder. Daar ben ik jou heel dankbaar voor.’
Anoniem april 2022

♦♦♦♦

‘Wow wat n kracht wat n licht en liefde. Een gevoel van zaligheid komt over me. Dat gebeurde na een  sessie met Mara Riewald . Na even kort wat gesproken te hebben gingen we in de sessie. En direct was daar een hele sterke energie. Mara wist direct te benoemen wat er speelde. Ik had het haar niet verteld omdat ik graag open de sessie in wilde. Ik wilde niet als persoon in de weg staan voor energie die getransformeerd wilde worden. Voor mij werpt een sessie altijd een schaduw vooruit. De  nacht ervoor voelde ik letterlijk dat ik mijn angst om mezelf te verliezen los mocht gaan laten. Ik heb een hele sterke drang me aan te passen aan degene met wie ik omga. Dat is een hele sterke kant in mijn lessen en sessies, maar het heeft me ook veel problemen opgeleverd in mijn leven. Met name angst voor autoriteiten. Angst dat een ander me opdrachten geeft die ik moet uitvoeren waar ik niet achter kan staan, die niet stroken met mijn gevoel van waarheid. Die angst mocht losgelaten worden. Mara creëerde een veilige omgeving waarin ik alle angst en pijn gemakkelijk kon laten gaan. Het voelde zo vertrouwd om via haar die energie te laten transformeren. Heel benieuwd naar hoe ik de komende weken zal ervaren en wat ik zal tegenkomen op dit gebied om te ervaren hoe de energie verandert is. Hartelijk dank voor jou persoonlijke en betrokken begeleiding Mara.’ FB recensie van Yvonne Coppens okt ’21

♦♦♦♦

‘Wat jij doet is prachtig werk: het vergt veel inzet en kracht om aan jouw coaching of training deel te nemen: het willen zien van je schaduwkant, het leren loslaten van saboterende patronen, het leren loslaten van je slachtofferrol, inzicht krijgen in de “pleaser”  in je en hoe we verslaafd kunnen zijn aan liefde. Weten wat we hebben, maar niet wat we krijgen. We willen ook liever het gemakkelijk hebben:

Geef me maar een pil of injectie, dat geeft een gevoel van oplossing. Helaas is dat alleen maar buitenkant. Ik ken dat ook wel, met wijn als zelfmedicatie. Naar binnen keren is pittig, confronterend, emotionerend. Het roept ook vaak twijfel op. Ik hoop dat ik vooral naar binnen kan keren, om te voelen wat goed is voor mij.’  Je mag je realiseren, dat je je in een hele bijzondere en specifieke vorm van dienstverlening begeeft. Dat heeft tijd nodig.’ Reactie van een cliënt.

♦♦♦♦

‘Mara heeft mij nieuwe inzichten over mezelf gegeven (en daardoor ook over anderen) voor de behandeling zat ik vast in oude opvattingen, overtuigingen, zienswijze en patronen uit de situatie waarin in kwam. (Een heftige periode na een postnatale depressie) Soms heb ik nog de neiging om uit mijn eigen energie te schieten en mijn eigen grens voorbij te gaan. Gelukkig kan ik mezelf nu weer hervatten met de tools die Mara mij heeft gegeven en op een andere manier naar bepaalde situaties kijken, al merk ik dat ik het zeker niet makkelijk vind. De zwaarte is uit mijn systeem, dat voelt enorm fijn. Wat een vooruitgang in zo’n korte tijd, Mara, ik ben je ontzettend dankbaar!’ Elien Lanting, mei 2021

♦♦♦♦

‘Ik heb Mara leren kennen tijdens een koffieochtend met gelijkgestemden. Meteen voelde ik bij Mara dat ik bij haar mocht zijn voor hulp. Al jaren heb ik de diagnose dunnevezelneuropathie  hier is geen medicijn voor en ben al jaren op zoek naar hulp ipv elke keer te moeten horen ik kan niets voor jou doen. Een sessie moment met Mara afgesproken. Na een gesprekje over het weer is Mara de sessie begonnen. Ze heeft op mij in getuned. Verrassend hoeveel informatie er naar boven kwam en waar duidelijke triggers bij mij zitten. Mara heeft de bewuste triggers opgeruimd en de lijntjes door geknipt. Mijn lijf voelt anders, Mijn gedachtes zijn te stoppen. De knoop in mijn buik is weg. Nog een aantal keren via de app opnieuw contact gehad en nog wat overbodige bagage en knopen in spieren en zenuwen opgeruimd. Verrassend is dat ik afgelopen weekend weer 2 keer een stukje heb kunnen lopen zonder krukken en zonder te veel pijn nadien.

Ik ben dankbaar en heel blij met deze ontwikkeling en kijk uit naar wat het mij nog meer brengt.’ Liefs Akke van der Ploeg-Leenstra april 2021

♦♦♦♦

‘Thanks for the wonderful session. After the session I have felt free, more lighter, and relaxed.
I feel that I have got more energy in my body and have noticed a change in my thinking. I feel happier and calmer. Definitely something has changed in more subtle ways.
I feel that going through your session is important for spiritual entrepreneurs, so they can quickly turn around the things that are not working for them. We all have blocks which need to be removed for our next leap forward.’ I would recommend your work, and will keep you in my mind. ‘Thanks again, Ektaa Lal, ondernemer, recensie april 2021

♦♦♦♦

Echt een aanrader. Tijdens mijn depressie vele hulp aangeboden gekregen, maar ik kwam voor mijn gevoel niet verder. Uiteindelijk kwam ik via een vriendin bij Mara terecht. Zij vertelde dat ze veel baad had bij de sessies. Uiteindelijk de stap genomen om een afspraak te maken. Énnn wat voelde ik me goed na al 1 sessie. De vele tools en tricks die je mee krijgt kun je echt inzetten als je even een mindere dag hebt. En vooral ook de fijne gesprekken die ik met Mara gehad heb, hebben me elke keer weer een stukje dichter naar mezelf gebracht.‘ FB recensie van Nynke Hoekstra, april ’21

♦♦♦♦

‘Ik heb de behoefte je even te laten weten dat het me goed gaat. Ik kan niet eens precies verwoorden wat er veranderd is, niks voor mij wil t altijd zo graag snappen/verwoorden…...

Wat ik wel kan zeggen: meer energie, ik stroom meer, kom meer voor mezelf uit, zeg en doe soms zo maar dingen…: vrolijkheid, gekkigheid….soms denk ik aan nog n consult voor n paar “restvragen/dingen”, ik kijk t aan en zo ja, dan weet ik je te vinden.’ Met toestemming anoniem geplaatst.

♦♦♦♦

‘Ik heb Mara ontmoet via FaceBook. Op het moment dat onze hond Mara aangereden werd door een auto en overleed kwam Mara Riewald in beeld. Heel bijzonder, weet niet of het gepast is dit te vermelden maar ik voel dat ik dat moet doen…..

Ik volgde elke keer haar berichten op FB en dacht zal ik , zal ik niet……Iets in haar berichten triggerde mij. Dus uiteindelijk een berichtje gestuurd en samen gebeld. Daarna een sessie bij haar thuis gehad. Deze heeft veel opgeruimd…. Ik noem het de restjes. Na verschillende therapieen gevolgd te hebben. En ook heb ik van haar de bevestiging gekregen dat ik niet hoefde te twijfelen aan mijn intuietie / hoogsensiviteit. Tools gekregen om hiermee om te gaan en oefeningen. Ik moet zeggen dat ik het erg lastig vond om ze te integreren. Maar ook dat had tijd nodig bij mij. Nog een x een sessie gehad en toen kwam ik zelf aan de beurt om het in de praktijk te brengen.I k kan alleen maar zeggen dat ik ontzettend veel rust ervaar en geen prikkels of zaken meer van buitenaf nodig heb om gelukkig te zijn.

Ook heeft ze me gezegd dat het werk wat ik nu doe een springplank is / of kan zijn voor wat ik uiteindelijk wil en dat is mijn hart volgen.
Bedankt Mara, ben blij met jou in mijn leven en vind het fijn om je te volgen, en ik zal je zeker aanprijzen bij mensen waarvan ik weet  dat ze je hulp kunnen gebruiken. En ook ben ik dankzij Mara begonnen met de training bewustwording….. Een hele fijne training waardoor ik nog beter in mijn vel kom te zitten en eindelijk zover ben dat ik mijn hart aan het volgen ben.’ Leeuwarden, april 2021 Petra Veenstra

♦♦♦♦

‘Al vele jaren had ik het gevoel, dat ik helemaal vastzat en in een kringetje ronddraaide. Ik was gewend geraakt aan een patroon. Een patroon, waarin ik mij steeds aan het aanpassen was. Een pleaser, geen moeite was mij teveel. Totdat ik merkte, dat ik alleen maar aan het overleven was.

Ik wist niet, hoe ik daar uit moest komen. Een bezoek aan een psycholoog, gaf me inzicht in mijn kwaliteiten en mijn zelfbeeld.Toch vond ik dit niet genoeg: het bleef rationeel en dat ken ik maar al te goed! Ik bleef op zoek. Via het internet kwam ik op de site van Mara.. De thema’s waren zo herkenbaar: met een “vol” hoofd kom je niet tot verandering.

Ik ben al vele jaren mijn levensvreugde en toekomstbeeld kwijtgeraakt. Ik ben er nog niet; het is mijn proces. Mara heeft er een ongelooflijke positieve richting aan gegeven.’ HS te N dec. 2020

♦♦♦♦

‘Het gaat tot nu toe prima met de oefeningen. Ik voel me over het algemeen een stuk beter in balans en ben dat vooral verder aan het oefenen en dat is momenteel hetgeen waar ik hoogste prioriteit aan geef. Ik doe vooral de oefeningen met licht, het aarden, die van het hartchakra en de wijsvinger en voel me over het algemeen een stuk rustiger in M’n hoofd. Ook combineer ik de oefeningen met technieken van Abraham Hicks die ik ook zeer interessant vind.

Dus al met al voel ik me steeds beter en beter en ga ik de toekomst met meer vertrouwen tegemoet. Tuurlijk val ik vaak weer uit balans maar weet me nu wel beter en sneller te herpakken. Ben erg tevreden over de sessies.’ Aug ’20 Romana Amsterdam

♦♦♦♦

‘Op mijn gemak bij Mara..
Ons contact is direct, spontaan en open. Onderzoekend en eerlijk.
Tijdens de sessie werkt Mara in direct contact met de Bron. Mara weet waar ze mee bezig is; ze is een doorgeefluik en krijgt haar info duidelijk door en benoemd wat zich aandient.
Er is openheid in Ontvangen voor ons beide..(zij de info en ik de healing) Ze vraagt wat er nodig is om de blokkades op te heffen en er volgt integratie van het nieuwe want er is ruimte ontstaan.
Dit kan direct.. ook al is de blokkade gelinkt aan een lang geleden verleden… en zijn er vele zielen bij betrokken( geweest)
Het lijf hobbelt er altijd wat achteraan, dus dat heeft wat meer tijd nodig voor integratie.
Nu drie dagen na de sessie, voel ik me nieuw, lichter mens. En heb nog een verrassing in het verschiet; ook ik mag mijn lichtwerk voortzetten op mijn manier, daar is nu ruimte voor gemaakt. Nieuwe nek, diepere ademhaling, oud zeer opgelost, patronen en overtuigingen zijn herzien.. nieuwe affirmaties spreken zich uit en ik voel me lichter.. en lichter worden.
Dankbaar.’ Referentie van Dukke, augustus 2020

♦♦♦♦

‘Hallo mara sorry voormijn late reactie maar was je berichtje al weer vergeten ook gevolg van de beroertes. ik ben nog vrij nieuw kwa healing, jij bent de 1e waarbij nu paar keer  heb bij aangesloten.  Het voelt voor mij goed. Heb ook 1 keer bij iemand anders geprobeerd maar daar kreeg ik heel beklemmend gevoel. dat voelde niet goed voor mij. Ik luister meer dan dat ik kijk omdat kijken op bv telefoon  voor mij al hoge prikkels geeft en me vermoeid maakt. Dat heeft met verwerkingsproces te maken wat aangetast is  in mn hersenen.

Ik vind het heel prettig om te luisteren en me zo te kunnen focussen op wat je zegt en de gebieden die je op dat moment aanspreekt. Zoals bv afgelopen zondag spijsvertering kanaal /maag darmen. Tijdens de healings merk ik dat ervan alles in beweging komt geactiveerd word. Waar de opruiming plaats vind. En zoals ik zondag al zei dit keer voelde ik al gehele warmte door mijn lichaam gaan. En mijn linkerarm deed het daarna ook beter. De pijn was bijna weg.  En hij voelde beter aan. Ook heb ik gemerkt dat mijn maagdarmkanaal  tijdens de healing flink ging borrelen ipv stilliggen wat het meestal doet. en ik voel me heel rustig worden tijdens de healing.‘ Reactie na een groepshealing/workshop D.V.

♦♦♦♦

‘Vorige week vrijdag heb ik een online sessie bij Mara gehad. Ivm de huidige situatie hebben we de sessie online gedaan. Het was even wennen maar het voelde goed zo.
Fijn dat dat zo kon!  Er was veel wat aangeraakt mocht worden, op allerlei gebieden.
Heb hele mooie bevestigingen in inzichten gekregen. Nu ervaar ik meer rust en kan ik bepaalde stukken ineens loslaten. Alles mag nog meer zakken. Hier zit een dankbaar mens. Dank je wel mooi mens.’ FB recensie van Erika Warners, 14 april 2020

♦♦♦♦

ik heb 32 jaar geleden de diagnose clusterhoofdpijn gekregen, het is in de loop der jaren alleen maar erger geworden. Natuurlijk in die 32 jaar van alles geprobeerd om er vanaf te komen (helaas). totdat Mara mij een berichtje deed, of ze mij misschien kon helpen.
In al die 32 jaar ben ik gelukkig nooit de moed verloren, en ik ben er open in gestapt.
We zijn nu bijna 2 weken verder na onze 1ste sessie. En werkelijk er is een wereld voor mij open gegaan. Ik ben hooggevoelig, en tsja dan komt alles binnen, het was ontzettend druk in mijn hoofd, en ik hield alles vast. Mara benoemt alles, en het was een wereld van herkenning. Wat kon ik een hoop los laten, wat niet van mij was, en wat niet bij mij hoorde.
Wat was mijn rugzak zwaar. En nu heb ik de tools om te voelen, wat is van mij, wat kan ik loslaten. Mijn ademhaling zat boven in, en ik had geen idee hoe ik dat via mijn buik kon doen, het gaat nu zonder erbij na te denken. Ik heb jaren lang koude voeten gehad, ze zijn nu heerlijk warm. Ik had altijd een opgejaagd gevoel, nu is er rust.
En het belangrijkste, de rust in mijn hoofd. Ik ben opnieuw geboren ❤
Als je heel ver bij jezelf vandaan bent, of je bent jezelf verloren, kan ik maar 1 ding zeggen.
Neem contact op met Mara, ze zet je weer met beide benen op de grond.
Een groter cadeau had ik in 2020 niet kunnen krijgen. Ik ben Mara eeuwig dankbaar 🙏❤Heel veel liefs Wiep ❤ Stuk uit een Recensie  via FB 19 januari ’20

♦♦♦♦

‘Heb Mara ontmoet via Facebook naar aanleiding van een vraag van mij over hoe depressie op te lossen. Zij bood mij aan om me te helpen. Wat een lieve aardige en bijzondere vrouw is dat. Heb de eerste sessie met haar gehad, wat een rust heb ik nu in mn hoofd. Heerlijk. Voel me nu ook sinds de sessie rustiger en relaxer. Dank je Mara.’
Jessica Schuitema dec ’19

♦♦♦♦

‘Een healing sessie van Mara Riewald. Vorige week heb ik een sessie gehad van Mara Riewald die mij was aanbevolen door Heidi. Een healing van Mara is krachtig, bijzonder en effectief. Sommige mensen worden geboren met een gift waarmee ze iets voor een ander kunnen betekenen. Mara is zoals ik het zie één van deze chosen-ones.
‘Het oog kan zichzelf niet zien’ is een zin uit de Tao die mij altijd in mijn hoofd is blijven hangen. Mara heeft een derde oog waarmee ze heel zuiver naar jou kan kijken. Het mooie is dat ze daarnaast heel duidelijk en niet zweverig kan verwoorden wat ze ziet.
Mara tuned vervolgens energetisch op jou in en als ze toestemming krijgt ook op de mensen waarmee jij in verbinding staat. Ze heeft de gave om te helen wat onzuiver of uit balans is en om dat wat niet bij je hoort uit je systeem te verwijderen.

Na de sessie geeft ze handvaten en simpele maar doeltreffende oefeningen mee  die je na de healing zelf  kunt uitvoeren. Zo kan de zeg maar ‘schoonmaakbeurt’ het licht in jou doen blijven stralen.  Als je er voor open staat dan beveel ik een sessie met haar zeker aan. Ik voel dat het mij heel goed heeft gedaan. Oude dingen die mij niet meer dienen heb ik los kunnen laten en ik zie het pad wat voor mij is voorbestemd weer helder voor me.’ FB recensie van Alex Kooistra, nov. 2019

♦♦♦♦

‘Wow!! Dankjewel Mara Riewald voor de bijzondere sessie die ik heb mogen ervaren van jou vanochtend. Wat ben jij een kanjer op het gebied van energetische koorden bloot leggen en waar nodig in liefde de koorden doorsnijden die niet meer dienen in het hier en nú. Vrij maken voor het vervolgen van mijn eigen pad.

Innerlijk werk is onlosmakelijk verbonden met mijn werk als coach/therapeut….. elke keer mag ik zelf ook weer een stap verder in mijn eigen proces naar mijn ware zélf. En wat vind ik dat toch elke keer weer bijzonder en zo mooi dat je dat mag ervaren met een collega-coach die dat met zoveel liefde en toewijding ook doet.

Mara heeft mij bijzondere inzichten gegeven in mijn familiesysteem, wat er nog verbonden was in mijn energie en mij geholpen stukken los te laten in liefde en vertrouwen en met respect voor al mijn voorouders en iedereen om mij heen. Stukken die míj nu niet meer dienen op mijn pad en die ik daar mag laten waar het hoort.’

Álles klopte en ik voel me letterlijk en figuurlijk een stuk lichter. Wát een bijzondere vrouw ben jij Mara, met een geweldige gave om diepe heling te brengen binnen een proces. Grote dankjewel mooi mens 🙏💖✨🌻 FB ervaring van Heide Douma sept ’19

♦♦♦♦

‘Onlangs een sessie bij Mara gedaan. Wat bijzonder. Het is bijna niet uit te leggen wat er gebeurd. Er gebeurd zo veel en dat voel je ook. Zij komt bij stukken waar jezelf geen weet van hebt maar die je nu wel beperken en wat blokkades geeft. Ik voelde dat mijn energie werd verhoogd en voelde mij na de sessie eufories. Er was weer ruimte in mijn systeem, ballast weg. Ik kan je echt een sessie bij Mara aanraden. Ervaar zelf wat het met je doet. Gun jezelf de ervaring van een sessie. Voel wat het met je doet. Het is moeilijk uit te leggen en ik kan alleen maar zeggen…ga het ervaren.’ FB recensie augustus ’19 van Sylvia Brink

♦♦♦♦

‘Ik heb 2 healings sessies gehad bij Mara, een geweldige ervaring! Ik kon de juiste woorden niet vinden om weer te geven wat het voor mij heeft gedaan, en nog steeds heb ik daar moeite mee.

Het was magisch, ongelofelijk en zo kloppend. Al mijn gevoelens in 1. Gevoel is voor mij lastig te begrijpen en te omschrijven, Mara heeft mij de juiste omschrijving van mijn gevoelens gegeven, waardoor ik mijn gevoelens en mezelf weer snapte.

Mijn leven is positief veranderd na de ontmoetingen met Mara. Ik ben een ander mens maar tegelijkertijd meer mezelf dan ooit.’ Annabaukje de Boer, augustus 2019

♦♦♦♦

‘Volop bezig met mijn eigen spirituele ontwikkeling kwam Mara tegen. Toeval bestaat niet in mijn ogen en daarom heb ik, na een kennismakingsgesprek, in totaal 2 sessies bij haar gehad. Mara heeft mij geholpen om het pad van mijn spirituele ontwikkeling minder hobbelig te maken. Zij vertelt wat ze doet, wat ze mag en laat haar stille kracht haar werk doen. Die stille kracht heeft mij geholpen en dat gun ik iedereen.’ M.V. juli 2019

♦♦♦♦

‘Ruim twee weken geleden heb ik een Healing sessie via skype van Mara mogen ontvangen. Het heeft even geduurd voor ik de juiste woorden kon vinden om weertegeven wat het voor mij heeft gedaan, en nog steeds heb ik daar moeite mee.

Het was namelijk magisch, ongelofelijk en zo kloppend. 10001 gevoelens in 1. En gevoel is nou eenmaal lastig te omschrijven. Ik volg Mara al vanaf het begin voor zij haar gaves geheel door had en kon omarmen en vertrouw haar dan ook volledig! Toch is een healing sessie wel spannend, want ja, wat komt er allemaal boven? En klopt het wel? Gebeurt er wel iets… Nou, echt wel!

Mara kan in jouw energie stappen waardoor alle blokkades, ook voor jou onbekende, aan het licht komen en kan zij zien waar deze vandaan komen en wat er moet gebeuren om deze te helen. De rode draad van zeker 2 van de 5 chronische ziekten werden erg duidelijk en en gevoelens werden bevestigd. Hier kan geen arts of wat dan ook tegen op! Ook is zij niet te vergelijken met mediums, paragnosten of andere mensen die met energieën werken. Het en zij doet en is zoveel meer! Ze geeft meer dan je zelf had kunnen hopen en werkt het nog wekenlang, jarenlang, daarna door. Sowieso levenslang, want er wordt wat geheeld, opgeruimd dat niet meer terug zal komen.
Super dankbaar voor haar en raad haar iedereen aan. Jong én oud! Facebook recensie van Angela Kamstra juli 2019

♦♦♦♦

Mijn ervaring met Mara is heel positief. Zij is een zeer behulpzame vrouw die mij dingen heeft leren inzien die reeds jaren onderhuids aanwezig waren, maar niet aan de oppervlakte kwamen. Daardoor ben ik te weten gekomen dat ik hoogsensitief ben. Door mij vooral te laten leiden door mijn intuïtie, zal ik voor mijn volgende jobkeuze een betere match kunnen maken. Na het healende coachgesprek heb ik meer vertrouwen in mijn eigen kunnen gekregen. Mara heeft me ook heel erg geholpen in het vinden van een nieuwe job. Steeds was ze paraat om mij op mijn gemak te stellen en mij erop te wijzen dat ik vertrouwen moet hebben en zelf de regie van mijn leven in handen heb. Ze heeft me ook geleerd dat mijn lichaam een goede gids is waar je naar moet luisteren. Ik kan Mara alleen maar aanbevelen als je het noorden even kwijt bent. Oprecht, correct en eerlijk. Dank je wel Mara. Je doet heel goed werk. ‘Peter – België – 21 mei 2019

♦♦♦♦

‘Mara heeft met haar gave veel in mijn energieveld (aura, chakra’s en zelfs belangrijk familie-karma) aangepakt, waardoor alles weer positief stroomt, blokkades zijn aangepakt en de ontstane ruimtes vol liefde zijn gestopt. Ik heb bevestiging gekregen, weer vertrouwen in zaken die ik even kwijt was en gemotiveerd om in m’n eigen richting verder te gaan. Ze heeft me o.a. goede tips gegeven om goed ‘geaard’ te blijven en mezelf te beschermen tegen dat wat niet van mijzelf is en waar ik me vaak overweldigd door voel. (hoog sensitief zijn).

Dit voelt goed voor mij, troostend en helend. Op een holistische manier. Beter dan een bezoekje aan de huisarts voor vage klachten ;-). Mijn vertrouwen in de spirituele wereld is grotendeels terug. Ik ben weer goed “afgestemd”. Dit is wat ik nodig heb, vooral om me lichamelijk weer beter te voelen en problemen aan te pakken. Dank je wel lieve Mara.’
Hilda (april 2019).

                                                                             ♦♦♦♦

‘Toen ik een sessie aanvroeg bij Mara zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Ik was ontzettend moe en neerslachtig. Het lukte me niet goed om deze negatieve energie te doorbreken en ik had het gevoel dat ik vast zat. Vast in mijn denken, in mijn werk, mijn financiën, in depressieve energie.

Na de sessie met Mara is er zo ontzettend veel veranderd in positieve zin. Ik voel me kilo’s lichter en blijer. Ik krijg mijn eigen power weer terug en met de dag krijg ik steeds meer energie. Ik heb weer rust in mijn hoofd, ik overzie alles weer veel beter en ik heb ook weer zin om wat te ondernemen. Ik zit weer lekker in mijn eigen energie en mijn zelfvertrouwen groeit met de dag. Ook beginnen de ideeën weer te stromen voor mijn werk en krijg ik er steeds meer zin in.

Ik ben spontaan weer begonnen met bakken en koken en eet nu veel gezonder en weet dit ook zonder moeite vol te houden, ik zorg beter voor mezelf. Mijn kinderen en partner ervaar ik ook blijer en relaxter. Het heeft echt een positieve uitwerking op mijn hele gezin en andere relaties.

Ik ben onwijs dankbaar voor de levenstransformerende sessie die ik mocht ontvangen van Mara. Het heeft mij heel veel gebracht, ik heb het gevoel dat ik weer echt mezelf aan het worden ben.’ Jenny Hoekstra maart 2019

♦♦♦♦

‘Het was te druk in mijn hoofd, dit uitte zich in geestelijke en lichamelijke klachten. Ik was het overzicht kwijt en raakte hierdoor in paniek. Mara heeft mij geholpen de rust weer te vinden, mijn hoofd leeg gemaakt en het overzicht weer terug gegeven. Hoe kan ik dicht bij mijzelf blijven, relativeren en helder na blijven denken?

Het houdt mij nog steeds wel eens bezig, maar ik weet dat ik altijd terug kan vallen op Mara als het even niet meer lukt. Op gebied van school, werk, de dagelijkse dingen, maar ook wat mij emotioneel bezig houdt zoals familie relaties.
Ook na de behandeling hebben we nog af en toe contact en helpt ze mij. Lukt het niet? Dan stuur ik haar een appje.’

Ervaring van N.B. (24 jr.) na Healende Coachingsessie op afstand.

♦♦♦♦

‘Op 12 december had ik een afspraak bij Mara. Ik voelde me al een paar weken heel erg neerslachtig en down. Geen energie meer, en nergens zin meer in.

Mara heeft gekeken naar wat er allemaal in mijn energieveld zit. Ze kijkt naar de levenslijn, waar soms hele donkere plekken zitten. Waardoor ik mij dus zo depressief en naar voel. Ze kan de levenslijn weer door laten stromen, en het zware nare gevoel wegnemen. Ze stuurt licht en warmte naar die plek toe. 

Ook kan ze heel goed met mij meekijken waarom het zo vol is in mijn hoofd. En is dit allemaal nodig? Ze kan onnodige negatieve dingen opruimen, en ik voelde gelijk verlichting in mijn hoofd en schouders. Ik had letterlijk meer ruimte en rust in mijn hoofd. 

Het heeft mij heel goed gedaan. Mara is enorm betrokken en heeft veel empathie. Ze weet waar het probleem zit, en kan dit verlichten. Een echt engeltje is het op mijn pad geweest.‘ Van E.N. (24 jaar)

♦♦♦♦

“De behandeling bij Mara heeft mij weer vertrouwen gegeven in mijzelf en mijn lichaam. Het voelt als ondersteuning en een duwtje in de goede richting. Ik kan beter focussen op wat belangrijk en goed is voor mij; zowel voor mijzelf als voor de mensen om mij heen en die ik ontmoet. Ik voel me weer meer geheeld.” Anoniem

♦♦♦♦

Vlak voor mijn afstuderen kreeg ik een hersenschudding. Daardoor was het lastig de nodige rust te nemen en ging het herstel langzaam en moeilijk. Toen ik na een paar maanden een terugval kreeg heb ik op advies contact opgenomen met Mara.

Zij heeft mij geholpen te herstellen en alle pijn weggehaald. Ook heb ik mezelf dankzij haar veel beter leren kennen, ik zit beter in mijn vel en begrijp mijzelf. Het is heel bijzonder en fijn dat iemand je begrijpt zonder uitleg.
Mara heeft mij ontzettend geholpen met mijn gezondheid.‘ Ervaring van S.B. (22 jr.) na Healende Coachingsessie eind augustus

♦♦♦♦

‘Ik heb eind augustus een healing op afstand genoten met onze lieve Mara.  Het was een heel bijzondere ervaring want op dat moment zag ik even niet meer hoe ik verder moest in mijn leven.  Ik stond met mijn rug tegen de muur en op één of andere manier heeft ze wonderwel me geraakt tot diep in mijn kern waardoor er pijnlijke stukken konden geheeld worden die zij zag en ik me nog niet bewust van was.  Na de sessie voelde ik me opgelucht, helder en kon ik weer rustig ademhalen.  Zeker een aanrader om bij deze lieve engel een coaching healing sessie te volgen. ♥ ♥ ♥ Doe zo verder TOPPER!’ Facebookrecensie van Inge van Reusel, België 1 november ’18

♦♦♦♦

Bijna twee weken geleden dat we elkaar voor het laatst zagen. Toen ik bij je weg fietste naar Leeuwarden voelde het alsof ik opnieuw geboren was en alles voor de eerste keer zag. Voelde vreemd maar ook heel mooi. Grenzen bewaken gaat een stuk beter en ik kan eindelijk weer ontspannen. Gelukkig! Dank je wel. ‘ Reactie na een Healende Coachingsessie G. B. september 2018

♦♦♦♦

‘Er is meer rust over me heen gekomen, inderdaad ik was erg vol in mijn hoofd. Er zijn tijdens de koorden verbroken/doorgeknipt en dat merkte ik in positieve zin meteen.  Ook zijn er dingen die mij nu veel duidelijker zijn geworden, over de angst, de boosheid die ik ECHT niet kon plaatsen, voelde ook weer meer liefde. Verder vanmorgen tijdens een blok lopen al veel mooie dingen weer mogen ervaren. Contact met mijn gids gehad, lag een arm om me heen, zo mooi. Dus lieve Mara heel erg bedankt. Het heeft me goed gedaan. Veel succes met je mooie werk.’ Reactie na een Healende Coachingsessie september 2018

♦♦♦♦

‘Hoe het met me gaat na de sessie? Dat is moeilijk in woorden te vatten. Het is voor mij ook alsof met het weergeven in woorden er een soort magie verbroken lijkt.
Ik had die dag (van de sessie) en de dagen daarna een gevoel van op de wereld te zijn. Alsof ik voor het eerst dingen zag. Een gevoel van geland zijn. Ik heb heel duidelijk gevoeld dat er iets in mijn energie verschoven is, al blijft het lastig daar woorden aan te geven. 

Ik vond het heftig en intens, te horen wat jij allemaal zag. Tegelijk wist ik dat het ‘waar’ was. 

Wat ik overhield was vooral dat dingen (…) die ik niet kon benoemen op hun plaats vielen. Het gaf ruimte en maakte me tegelijk ook intens verdrietig om wat allemaal was gebeurd. En dat alles doorspeelt in mijn leven nu.
Daarbij voelde ik een lichtheid en opluchting in het losmaken van energie (…). 

Ik probeer het allemaal maar niet te begrijpen, maar te voelen wat er te voelen valt. Dank je Mara, recensie van D. augustus 2018’

♦♦♦♦

‘Ik loop al een heel leven lang met vage klachten. 5 jaar geleden knapte ik na een hersenschudding niet meer op en mijn klachten werden alleen maar erger. Ik raakte snel overprikkeld, was constant moe en raakte daardoor de draad een beetje kwijt. Ik kwam onder behandeling bij een osteopaat en die gaf aan dat mijn klachten al voortkwamen uit mijn geboorte, doordat eea in mijn hoofd zorgde voor beknelling. Ik knapte op, maar mijn energie werd nooit helemaal stabiel oa doordat ik snel overprikkeld bleef. Toen mijn osteopaat 2x moest afbellen, zag ik dat als teken om naar andere mogelijkheden te gaan kijken.
Ik heb Mara enige tijd geleden leren kennen via facebook. Zij heeft mij een sessie healend coachen gegeven. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! De reactie was best pittig, maar Mara begeleidde me daar prettig bij. Een aantal klachten, zoals kramp in mijn been zijn verdwenen. Ik voel mijn lijf veel duidelijker, mijn hoofd voelt veel rustiger, ik heb meer energie (!), ik voel de natuur (mn de bomen) nu nog meer en, waar ik vooral van geniet, is dat ik weer zin heb om nieuwe stappen te zetten. Er komen ineens dingen op mijn pad waar ik nog wat mee mag doen. Er vallen puzzelstukjes op hun plek en ik voel nu veel meer dat ik mag zijn wie ik ben!

Inmiddels heeft mijn man, een super nuchtere Drent, ook een sessie bij Mara gehad. Hij was onder de indruk dat ze zo snel dingen kon noemen die hem belemmeren in zijn groei. Het gaf veel herkenning en daarmee ook bewustwording. Mijn man is nu veel bewuster in het maken van keuzes mbt zijn werk.

Mara, dank je wel voor je fijne begeleiding! Ik ben zo blij en dankbaar dat onze wegen kruisten�‘ Johanna Koopman, FB recensie juni 2018

♦♦♦♦

‘Een healing van Mara heeft mij zoveel rust en ontspanning gegeven. Ik beveel haar van harte bij jullie aan! Het is zo bijzonder hoe zij haar gave op een hele integere manier inzet. Dank je wel Mara!’ FB recensie van Aletta Nieboer van Sinneflecht 12 juni ’18

♦♦♦♦

‘Mijn bezoek aan Mara was echt een hele bijzondere belevenis. Zo bijzonder hoe ze dingen over mij kan aflezen. Ik herkende het wel dat ze een blokkade voor afsluiting in mijn hoofd zag. Ze heeft deze blokkade weggehaald en nu moet ik zorgen dat hij ook wegblijft. Toen ik bij haar wegging, voelde ik me licht en opgeruimd. Ik moet bepaalde dingen loslaten en dat is goed zoals het is. Het voelt goed dat Mara mij behandeld heeft en ik zit nu lekkerder in mijn vel.’ Facebook recensie van Agnes Ritsema, juni 2018

♦♦♦♦

‘I just wanted to write to you to say, THANK YOU, we have been working together on and off for a number of months. I have found your insights into my Aura and the work we have done on my inner child enlightening, you blew me away when you said you can see my wings! I thank you for the time you have invested in me, it has helped develop my spirituality, you are a truly gifted person, I know your career in this field will be both long and successful.’ Ervaring van Chris  Mynett UK

♦♦♦♦

‘De healing van Mara heeft me vooral geholpen om de negatieve binding met mijn moeder te doorbreken. De nerveuse, opgejaagde energie voelde ik dezelfde dag al ahw letterlijk van mij afvallen. En als ik besef dat ik toch weer gehaast iets doe kan ik gemakkelijker terugschakelen, wat ik voorheen niet kon. Verder merk ik dat ik beter mijn grenzen kan aangeven en ben ik me bewuster wanneer ik eigenijk een “ja” zeg terwijl ik het in feite niet wil en hoe ik ook niet meer zo te pleasen . Daar ben ik nu ook veel allerter op. Ik kan anders tegen situaties aankijken en zit niet meer zo vast aan 1 perspektief (pleasen). Ik kan beter bij mezelff blijven en hoef niet altijd meer mee te gaan. Mara heefft me alle ruimte gegeven zonder oordeel en ik kon bij haar volledig mezelf zijn door haar open en ontvankelijke houding. Zij kan de blokkades opheffen zodat ik weer in mijn eigen energie kom . Alsnog hartelijk dank Mara voor het duwtje in de rug.’ Referentie op Facebook Maggie De Pessemier Ruijsenaars, 13 mei 2018

♦♦♦♦

“2 weken geleden en vorige week heb ik een healing mogen ervaren van Mara. Toen ik haar zag voelde het meteen goed. Liefdevol en warm.

In 2010 is bij mij MS geconstateerd. Mara zag meteen waar de “schade” zat, zowel fysiek als mentaal, heel bijzonder. Tijdens de healing voelde ik de energie stromen en op een bepaald moment begon ik letterlijk helderder te zien.. heel gaaf! 

De energie die ik kreeg voel ik nog steeds! En deze was zeer welkom aangezien energie gebrek een heel groot probleem is/was. 

Ook is Mara flink aan het “opruimen “geweest.. blokkades, oud zeer en nieuw zeer.. ik voelde mijn hoofd en hart lichter worden en er kwam ruimte.. ruimte voor positieve en blije gevoelens en gedachten. Ik voel mij dan ook letterlijk opgeruimd.. dat is fantastisch! 

Wat zo fijn is, is dat je niets hoeft uit te leggen, Mara ziet wat er moet gebeuren en dat gebeurt.. en omdat ik ook daadwerkelijk voelde dat er van alles in gang gezet werd weet je dat het goed is. 

Ik ben enorm blij en dankbaar dat Mara op mijn pad is gekomen!” Jolanda Sloot, april 2018

♦♦♦♦

‘Voor het eerst heb ik zelf meegemaakt welke impact mijn healings hebben op de ontvanger. Nadat Mara is geslaagd voor haar opleiding tot healingspecialist heeft ze mij een healing aangeboden. Het is normaal dat we tijdens de opleiding op elkaar oefenen, en deze healings zijn over het algemeen heel effectief en fijn om te ontvangen.

Een healing van een healingspecialist is echter van een totaal ander niveau. Sowieso heeft Mara zelfstandig gezien wat ik als healingspecialist bij mij zelf niet heb kunnen behandelen. Omdat ik weet wat Mara kan, accepteerde ik graag haar aanbod mij te behandelen.

Tijdens de healing besprak Mara uitgebreid haar ervaringen en bevindingen zodat ik wist waar ze aan werkte, en voelde ik duidelijk op lichamelijk niveau waaraan gewerkt werd. Ze heeft veel op karma en familie karma niveau gedaan wat direct tot verlichting heeft geleid in ervaringen die ik had. Ik voelde bijvoorbeeld letterlijk alle spieren in mijn gezicht ontspannen en ook andere spanningen verdwenen direct.
Angsten die op de achtergrond aanwezig waren verdwenen als sneeuw voor de zon. Met als direct gevolg dat er veel ruimte vrij kwam voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen op zowel persoonlijk als op het zakelijke vlak.

Ik ben onwijs trots dat ik Mara mocht begeleiden in haar persoonlijke en spirituele ontwikkeling. En dat ze nu naast mij staat als mede healingspecialist in zowel mijn bedrijf als haar eigen bedrijf waar ze onder andere onze bijzondere healingmethode combineert met haar dertig jaar lange ervaring als coach/adviseur.

Ik besef me nu dat er een verschil is tussen het lezen/weten dat iets bijzonder is en het zelf op die wijze mogen ervaren. Ik gun iedereen een healing van het niveau waarop wij werken. Zo’n healing en de ervaring is heel bijzonder en het resultaat spreekt voor zichzelf. Dankjewel Mara.‘Daniel Kraak, ondernemer Meer dan Healing. april 2018

♦♦♦♦

“Dank je wel! Ik ben je echt heel Dankbaar dat je me zo kunt Lezen.

En dat je me zoveel mooie bevestiging hebt gegeven. Dat zal ook zeker veel betekenen de komende tijd voor mij.

Daar kan ik steeds aan terugdenken als ik Kritiek tegenkom… Super fijn! Hele fijne dag.” Paul Fedder, De Bezielde Leider april 2018 

♦♦♦♦

“Ruim 2 weken geleden heb ik een sessie bij Mara ondergaan, ik mag Mara al ruim 10 jaar kennen en heb de ontwikkelingen van haar talenten met veel belangstelling gevolgd, ook actief in projecten waarin zij mij ondersteunde. Mara is een bijzondere vrouw met onvermoede gaven en toch heel gewoon en benaderbaar. 

Tijdens de sessie had ik het gevoel van herkenning van iets wat ik al eens heb meegemaakt. Ik heb een dergelijke sessie overigens nooit meegemaakt. Met een gevoel van vreugde verliep voor mij de sessie en werden mij dingen duidelijk die ik ergens wel zou moeten weten (maar daar zou ik zelf waarschijnlijk nooit op zijn gekomen). Mara maakte mij vele dingen duidelijk waar ik tegenaan loop en dingen wat mij tegenwerkt in mijn persoonlijke ontwikkeling, vervolgens heeft ze de oorzaken ook nog voor mij weggenomen. Ook verhielp zij in één sessie mijn fysieke klachten. 

Na deze sessie ben ik nog een keer bij Mara teruggekomen en heeft zij de puntjes op de i gezet. 

Ik merk dat ik meer levensvreugde en perspectief in mijn leven heb gekregen, ik voel mij steeds prettiger. 

De zin van het leven laat Mara je zien en dat is iets waar wij in ons dagelijks leven nooit tot veel te weinig bij stil staan.

Als je wilt ontdekken wat jouw zin van het leven is en in zo goed mogelijke gezondheid het beste leven wil gaan leiden wat je in je hebt dan verwijs ik je oprecht naar MARA!” ervaring van ondernemer Wim R. april 2018

♦♦♦♦

“Middenin een hectische periode heb ik een (online!) healingsessie gedaan met Mara.Thuis een man die door zijn ziekte veel verzorging nodig had; daarnaast een nieuw bedrijf opbouwen. Ondernemers weten dat de beginperiode van een onderneming veel focus vraagt om een goede basis te leggen. Mijn balans was fragiel. Door de healingsessie met Mara is er mentaal iets in werking gezet waardoor ik meer rust ervaarmeer alert was op wat ik wilde en wat te doen om op dat moment ook voor mezelf te zorgen. Dat voelt zo natuurlijk aan dat ik bijna zou vergeten dat de healingsessie hier een belangrijke bron van was. Blokkades in mijn hoofd en mijn lichaam werden weggenomen en er ontstond veel ruimte die ik als rust ervoer (en ervaar, want het is er nog steeds). Ondertussen gaat het met mijn man veel beter en ben ik er ook in geslaagd om mijn nieuwe bedrijf een basis te geven. Er zijn ook op dat gebied zelfs bijzondere gebeurtenissen ontstaan. Zo ben ik o.a. ‘ontdekt’ door een programmamaker van Radio 1 met wie ik een interview had en inhoud voor een themaweek mocht leveren. Zonder de healing van Mara was het mij zeer waarschijnlijk niet gelukt om zoveel ballen in de lucht te houden en dan ook nog bijzondere resultaten te behalen. Iedere ondernemer die zich hier (grotendeels) in herkent of die ook de balans en focus mist, kan ik een sessie met Mara van harte aanbevelen!” Clara Overes, ondernemer april 2018

                                                      ♦♦♦♦

“Een sessie met Mara is echt heel bijzonder. Ik vond het best spannend want ik had niet helemaal een goed beeld van wat ik kon verwachten. Ze verteld je precies wat ze doet, zodat die spanning eigenlijk direct verdwijnt. Het voelt zo vertrouwd. De meeste mensen hebben wel blokkades of emoties van dingen wat ze hebben meegemaakt. Ze pakt stuk voor stuk de dingen uit je “rugzak” en kijkt naar de basis ervan, haalt de emotie eraf of laat de blokkade verdwijnen zodat je als het ware met een schone lei weer verder kan. En dat je zelf een ander pad mag kiezen. Je wordt als het ware gereset.. echt super. Vol verwondering en met een enorme glimlach ging ik huiswaarts. Alsof ik zelf weer aan het stuur zit en een nieuwe weg mag kiezen.
Dankjewel Mara en dankjewel Daniel Kraak.”
Nadine de Ruiter-Sloot FB recensie april 2018

                                                      ♦♦♦♦

 “Wat een belevenis een healing op afstand (week geleden en gisteren). Het is gewoon WONDERBAARLIJK om te voelen hoe de energie zijn/haar werk doet. De blokkades die niet meer toe doen worden verwijderd. Nu, dus vandaag merk ik dat mijn lichaam langzaam begint te wennen aan de nieuwe situatie. Dank je wel Mara Riewald voor dit 🎁. In mijn ogen doe je echt ❤️werk. Ik hoop dat je veel mensen mag helpen die het pad naar jou zullen vinden.” Shirley Fredison, maart 2018 recensie op Facebook

♦♦♦♦

Testimonial “Mara is incredibly gifted in so many ways, and to be honest I don’t even know where to start in this testimonial because I’ve experienced so many amazing shifts since our session.

Mara is professional, respectful, open and warm, and I felt very safe working with her. I will be forever grateful for what she has done for me, and I urge anyone who is ready to step out of the darkness to work with her. This is powerful beyond measure!

First of all, feelings of overwhelm and chaos are gone. I have a mental clarity and sense of calmness that I’ve never experienced before. Now that all the disturbing mind chatter is gone, I find it easy to connect with my intuition and focus on the right things without getting sidetracked. I’m able to get a lot more done during the day -while enjoying it!

All my life I’ve been a people-pleaser, which at times can be quite exhausting. After the session with Mara, I simply say “no” if there’s something I don’t want to do, without worrying about what people will think of me. It’s incredibly liberating and adds to my clarity and focus. I feel more confident and I’ve had people tell me that it shows.

I used to be haunted by nightmares that could easily outshine any horror movie, but now they are gone as well, and I wake up full of energy.  Over the last year I’ve had pronounced bags under my eyes, making me look and feel tired, but now they’re almost completely gone.

Ever since I was a child I’ve carried a sadness that was hanging over me like a black cloud. Even in the happiest moments in my life, this sadness never left, and I couldn’t understand what it was all about and why it wouldn’t go away.
Well, it’s gone now. And life looks different. Very different. When I look around me I see beauty everywhere, and I have moments where I spontaneously burst into tears of gratitude and joy.

I’ve always felt as if I don’t belong anywhere or to anyone, not even to myself. I was convinced I wasn’t even supposed to be here on earth, and I can promise you that is not a very empowering belief!

Since the session with Mara, this has shifted completely. I know I belong here, I feel at home (even if I live abroad) wherever I go and whoever I’m with, and most of all I belong to myself and I feel at home in my own body. Amen!” M.K., Verona, Italy maart 2018

♦♦♦♦

“er gebeurd nog steeds veel in mijn hoofd…..moeilijk te omschrijven…..ik ben nog steeds dezelfde, maar voel me anders…….soms zo vrij als een vogel, maar bij sommige situaties nog steeds een vreemde blokkade……net of is er in mijn hoofd iets aan het veranderen is, maar nog steeds niet dat laatste stapje durft te zetten. wel voel ik me daarbij niet onrustig, maar eerder berustend! kun je het nog volgen? vind het zelf nogal vreemd!

komt goed! het voelt goed, dus ik laat het toe dat er van alles aan het veranderen is……vind het zelf op een positieve manier spannend!” A.S. maart 2018

♦♦♦♦

“Vier weken geleden heb ik bij Mara een Healing mogen ervaren. Hoewel ik dit wel spannend vond vertrouwde ik Mara volledig! Zij straalt zoveel vertrouwen en warmte uit dat het makkelijk is je eraan overtegeven.

Ze legt alles heel duidelijk uit en vertelt precies wat ze wanneer doet. Ik voelde letterlijk de energie door mij heen stromen tijdens de healing. Wat een heerlijk gevoel!

Mara weet waar ze het over heeft en bezit bijzonder veel gaves waarbij ze precies dat inzet wat op dat moment voor jou nodig is. Ze geeft meer dan je zelf had kunnen hopen en werkt het nog wekenlang daarna door. Sowieso levenslang, want er wordt wat geheeld, opgeruimd dat niet meer terug zal komen.

Super dankbaar voor haar�” Facebookrecensie van Angela Kamstra

♦♦♦♦

“Mara heeft bij mij flink wat blokkades verwijderd.
Van nature ben ik hoog sensitief en ben daardoor net een sponsje. Alles wat ik hoor, ruik, proef en voel zuig ik op en dat verwerk ik op een diepere laag, vaak ben ik daar zolang mee bezig dat ik geregeld overspoeld raak. Dit stukje heeft zij in balans weten te krijgen. Ook kon ze zien dat mijn intuïtie heel sterk ontwikkelt is, die heeft ze opgeschoond zodat ik betere keuzes kan gaan maken. Er was iemand die mij blokkeerde en belemmerde om verder te gaan, die knopen heeft zij energetisch weten te doorbreken.

Ook in de vrouwenlijn waren er meerdere koorden die mij weg hielden van mijn ware natuur.
Het zorgen van mijn kinderen heb ik altijd als mijn ware roeping gezien, en voelde mij overal oververantwoordelijk voor, voornamelijk over hun welzijn, als het met hun goed ging, dan ging het met mij ook goed.

In werkelijkheid gaf ik mezelf weg, ik had niets meer te geven, want al mijn ruimte die ik had ging naar mijn kinderen. Nu heb ik het inzicht ontvangen die ik zo hard nodig had. Ik mag mijzelf belangrijk vinden en goed voor mezelf gaan zorgen en dus ook meer ruimte in gaan nemen.
Mijn lichaam liet mij meerdere malen voelen dat mijn ziel, een hele andere kant op wil en dat uitte zich voornamelijk lichamelijk, alles zette zich vast. Reguliere Artsen konden niet bepaald een diagnose stellen, maar vertaalde het in het syndroom van Tietse en fibromyalgie. Na maandenlang fysiotherapie en geen verbeteringen heb ik toenadering gezocht met Daniel en na een sessie bij hem heeft hij mij in contact laten komen met Mara.

Het zuur in mijn armen/pezen/spieren is verdwenen.De zwaarte is ook uit mijn benen, het voelde aan alsof ik iedere dag door een modderpoel moest lopen en mijn energie is van 10% a /15% naar 80% gegaan.
Ik ben er ontzettend enthousiast over, het voelt aan of ik een nieuwe kans krijg om andere /betere keuzes voor mezelf kan gaan maken. Dankbaar. “Muriël van Oosten mrt ’18 Fragment uit haar Facebook recensie

♦♦♦♦

“Bij mij zag je een hoop woede, angst en blokkades en je zag negatieve energie die zowel van mij als van vorige generaties afkomstig was. Je hebt de negatieve energie verwijderd en de lijnen doorgesneden.

Ik hoop dat jouw sessie mijn spirituele vermogens vrijmaakt. Daarvoor is het nodig dat negatieve ballast wordt verwijderd. Ik denk dat je mijn energetische rommel hebt opgeruimd samen met mijn negatieve emoties. Mijn stem werd daarna meteen krachtiger.

Wat er is gebeurt, ik begrijp er nog steeds niets van, maar er gebeurt van alles. Mijn stem verandert. Mijn irritatie richting sommige mensen inclusief mijn partner is sterk verminderd. Ik voel meer evenwicht en balans tijdens de iets conflictueuze gesprekken met mijn praktijkbegeleider. Ik kan mij veel beter beheersen met als gevolg een vruchtbaarder resultaat. Een vervelende opmerking van een medestudent raakte me wel maar ik bleef in balans. Terwijl ik zo vaak heen en weer geslingerd werd. Ik voel me rustiger, gezonder.

Dank jewel voor de sessie Mara. Nee ik begrijp het niet. Maar ik ben zo blij dat je mijn last hebt verlicht. Dank je wel. “L.L. febr. 2018

♦♦♦♦

“Toen Mara me vroeg voor een healing, vond ik het best wel eng. Een uit het oog verloren oud collega, die ik inmiddels tot een lieve vriendin reken…. Ben zelf voor de buitenwereld heel open en optimistisch, maar dit was voor ons beide wel even wennen. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Een eerdere seccie had al bevestigd dat mijn vader nog steeds over me waakt. Maar dat ze zag dat ik nog heel erg met het verleden worstelde, mijn pijntjes precies wist te benoemen dat was echt verbazingwekkend!

De eerste dagen gebeurde er veel in mijn lijf, maar ik kon beter slapen dan ooit. Tot ik merkte dat ik niet meer met het verleden bezig was, maar vooral met de toekomst. Sinds mijn burn-out en werkeloos worden heb ik me niet meer zo optimistisch gevoelt. Ga nieuwe wegen bewandelen, zal best nog wel eens struikelen, maar de oude heb ik al te vaak bewandeld en bedacht….

Met mijn leeftijd (48 jaar) heeft een ieder een rugzak, maar de mijne is weer helemaal leeg. Wat er in zat, zit nu in het voorzakje. Tijd om nieuwe ervaringen te maken!!! “T. de Boer febr. 2018

♦♦♦♦

“Ik voel mij eigenlijk steeds lichter worden voor mijn gevoel. Ik ervaar nieuwe sensatie, vooral bij mijn kruin, Bij mijn voorhoofd. De zwaarte is uit mijn lijf en de pijn is uit mijn benen en armen. Mensen lijken ook anders op mij te reageren. Er gebeurt heel veel momenteel. En het voelt heel licht, er komt ruimte voor geluksgevoel en plezier. Ik ben heel benieuwd hoe het zich verder gaat ontwikkelen.”

♦♦♦♦

“Ik voel me nu al anders. Mezelf maar toch heel anders. Rust, zonder die eeuwige chaos in mijn hoofd. Ik kan nu heel goed bij mezelf blijven.”

♦♦♦♦

“Ook ik (de nuchterheid zelf) wilde wel eens ervaren hoe het voelde om een healende coachingsessie te ontvangen.
Ik voelde ( weet eigenlijk niet of ik iets had verwacht ) op dat moment niets behalve diepe rust, alleen ik kan wel zeggen dat ik ’s nachts sliep als een marmot, wat normaal niet voorkomt!
Ik ben ook rustiger geworden, meer in balans, sta er relaxter in zeg maar. Dus ook ik ben er beter van geworden, een rustiger, nofliker partner hoop ik! MOOI!” Aldert Riewald